


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ще ви покажем как да си направите най-красивите Мраморни яйца, без да използвате бои, фолио или други купешки „техники“
Много са вкусни, лесни са, стават много и се топят в устата
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Той е бил тежко ранен при инцидента, а лекарите в Литва не са могли да спасят живота му
Този любим десерт е познат на много хора от детството и се приготвя за нула време
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Причиних си нещо ужасно
Тя много лесна за приготвяне