

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Картофите и тестените закуски са неизменна част от българската кухня
Според шеф готвач тънкостта се крие в кленовия сироп и това как се използва
Приготвянето й отнема само 15 минути
Пухкаво пандишпаново руло с бабино кремче
Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате
Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце
Експерт разкри нетрадиционния си начин за варене, с който жълтъкът няма да стане зелен
Веднага забърках втора доза вчера, защото изчезна за секунди
Този десерт ще стане хит
Една тава свършва буквално за ден