


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Може да е и сладка, и солена
Вижте важните признаци
Приготвя се бързо, но още по-бързо се изяжда
Рецептата е лесна дори за начинаещи
Така няма да се напукат и белят по-лесно
Трябват ви само люспи от лук и цветове от хибискус
Върху тях боите буквално греят, а цветовете са вълшебни
Новата съставка е активен въглен, месят се с квас, а захарта е само за поръсване отгоре
Те са уникални на вкус и много ефектни
Вкусотия голяма