


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Ето я рецептата
Вземам малко извара и приготвям тези пухкави сиренки по френска рецепта
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Бърз, лесен и вкусен десерт за работещи хора
Лесна за запомняне рецепта, а съставките, които всички имате в кухнята, се вземат в равни количества
Няма сложни съставки, не изисква печене, нито много време в кухнята - готова е за нула време
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Домашен метод, който спестява време, усилия и пари – само с 2 съставки от кухнята