

- В гърдите.
- Като гледам, май си равнодушна!

- Ох, изморена съм и си лягам! Ти си лесен, утре няма да ставаш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Има няколко варианта на тази рецепта, като можете да напълните гевреците със сирене, маслини или да ги оставите натурални
Винаги, когато я приготвям, вкъщи ухае на уют, а спомените от детството нахлуват
Приготвянето му отнема буквално 5 минути
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Цялата пикантност на рецептата се крие в оригиналното използване на зеленчука
Ето я рецептата
Елементарен, но сполучлив трик
Наполеон Бонапарт също е сред клиентите на легендарната компания
Турският сладкиш се прави от хрупкаво тесто, течен шоколадов крем и ядки
Оформям ги и ги слагам във фурната