


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Стават буквално за 10 минути
Месото се задушава с комбинация от най-вкусните зеленчуци, в кисело мляко, което го омекотява допълнително
За бърз обяд или вечеря!
С какъв сос ще поднесете тези рибни кюфтета от каракуда
Тези мързеливи бухти с колбаси ще ви станат любими
Тестото се получава много меко и нежно, дори след като мекиците са преседели няколко часа на масата
Имат пори, които може да са опасни
Много лесна рецепта без мляко и яйца
Стават много вкусни
Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате