


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Дори и начинаещите в кухнята ще се справят, винаги се получава перфектно
Вижте тънкостите
Тестото се оформя бързо, остава само да навъртите самите топченца, да ги поръсите със сусам и да ги изпечете за 15 минути
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Много сочна и пухкава
Вместо обикновено руло опитайте тази оригинална идея за Ябълков венец
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
Опитате ли ги веднъж, ще си ги правите редовно
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"