

- Така ли, каква е тайната?
- Вчера и двамата ни болеше глава.

- Какво е химическа реакция?
- Това е когато ми пишете двойка, а татко реагира химически!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Много простичък и вкусен солен кекс, с който ще си оближете пръстите
Тя се смята за висококалорична храна, най-вече заради дресинга, който се добавя към нея
Направо са бонбон тези дундести пълнени тиквички
Сервира се върху канапе от сварен ориз и поръсено с накълцан пресен магданоз
Тя е създадена в Мексико от италиански имигранти
Внимание - тази рецепта води до пристрастяване!
Те са идеалното мезе за вино. Украсете чинията и се насладете на питие с приятели
Тя е италианска, а вкусът на крехките кюфтенца е меко казано божествен
Класическо ястие от северна Италия
Гарнирайте с вкусен млечен сос