

- И защо си толкова радостен?
- Защото ми отказа!...

- Защото на балконите в Белгия няма място за големи бидони.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Комбинацията от овесени ядки, ядки и шоколад без захар създава експлозия от вкусове, а приготвянето е толкова лесно
Става страхотен
Сложих шипков мармалад в козунака и у дома са във възторг
Грехота е да не опитате да го направите
Няма сложна техника, а резултатът е впечатляващ
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Румъния
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
Ако желаете да имате бързо направен домашен козунак – ето един вариант