

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Другият голям язовир е "Жребчево", който е на около 20% от наличния си полезен обем
Тортата е букет от всички аромати на есента
Какви са причините за ниското производство
В неделя ще се появят палтенца от тип баклавички в София, а във Варна въпреки топлото море максималната температура в четвъртък ще е 13 градуса
Напоявал с капково и торил редовно продукцията си, а уж живеел в София
Собственикът е 61-годишен, криминално проявен, но не осъждан, а синът му е съучастник
Поскъпването не го усещаме съвсем осезаемо по джоба си, но едни десет стотинки всяка седмица отива нагоре, каза земеделският производител Зорница Борисова
Обемът на язовира, който през юли беше около 122 млн. м3, вече е спаднал на под 109 млн. м3, или около 33,15% от капацитета си
Властите призовават туристите и местните хора да ограничат ползването й
Шефът на Националната лозаро-винарска камара Йордан Чорбаджийски се жалва и от репресиите на държавата