


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Технологията за отглеждане на миди не е безотпадна, категорични са съветниците
Построят ли я, загиваме, защото няма къде да ловим риба, споделиха поморийци
На въдиците им се хванали "циганките"- по 60- 100 грама екземпляра
Оперирани са двама пациенти – момче на година и половина и мъж на 35 г.
Луди миди, мидена супа, миди по моряшки и миди по бургаШки са само част от вкусните изкушения, които ви очакват
Деликатесната черноморска мида е любим и традиционен продукт в местната кухня
Надявам се рибарите да разберат, че ситуацията не е приумица, а застрашава препитанието им в дългосрочен план, каза университетският преподавател и ръководител на риболовната агенция
Михаил Тодоров и Мартин Бурилков са двамата мъже, които добивали черна мида в района на фарватера на 14 и 15 буй на пристанище Бургас
Ресторантьорите се обединиха и им разрешиха даже това, което не искат, смятат рибарите
Представители ни демонстрантите са на среща с ръководството на Агенцията