

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Аръков, заради пародията в чинията ти, заради пародийното ти поведение, ръцете в джобовете и скръстени пред гърдите ти през цялото време ти казвам, че това е пълен боклук, както и твоето представяне през сезона, избухна шеф Ангелов
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
Много са вкусни, лесни са, стават много и се топят в устата
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Астролозите се аргументират чудесно за това
Преди да решите да заживеете с някого, добре е да сте наясно какво ви очаква
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите