


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пъстървата с моркови на фурна е много крехка и вкусна, приготвена по този начин. Сервирайте я с бяло вино и се насладете на всяка хапка
Майсторите готвачи я приготвят по тайна рецепта, която тушира миризмата. Тази марината съдържа богатство от вкусове и аромати, които не само премахват острата миризма на риба, но и добавят интересен вкус към нея
Лимоните и други неща помагат
Бон апети
За да останат продуктите свежи възможно най-дълго, те трябва да бъдат подредени по правилния начин
Максим – първородното внуче на Илияна Йотова и професор Андрей Йотов, проходи на година и половина
Поднесете готовите миди с ориз с чаша бяло вино в добра компания
Магазина за приятел в склада беше много популярен
Вместо конкретни ястия и напитки в сметката фигурират само "храна" и "алкохол"
Ето каква е тайната