

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Въздействието на храната върху COVID-19 не е пряко, а влияе върху имунитета, който от своя страна определя тежестта, с която протича заболяването
Не можете да бъдете вечно млади
Вече почти не се срещат храни без хранителни добавки, които да подобряват вкуса или вида на продукта
Винаги обръщайте внимание на етикета на продукта и не приемайте дадена храна за здравословна, само защото на нея пише „здравословно“
Ето и какви са ползите за здравето
Днес ви представяме класация, събрала някои от най-вредните хранителни продукти, които най-често се консумират в България
Красивата опаковка и добрият маркетинг могат да ни убедят да купим някои продукти
Учени доказаха твърдението с експеримент
Хората на опашките пред магазините трябва да са през два метра един от друг, препоръчва ген. Мутафчийски
Те подобряват имунитета и предпазват от вируси