

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Името му идва от това, че по толкова количество се слага от захарта, киселото мляко и брашното
Преди да приготвите тестото, първо извадете всички съставки предварително, така че да се затоплят до стайна температура
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Много полезна почти за всички хора
Тестото се слага да втаса само един час
Може да я използвате и като заместител на хляба, когато не ви се ходи до магазина
Решенията на Народното събрание за увеличение на заплатите ще бъдат изпълнени, уверява социалният министър
Смесете содата за хляб с брашното и след това добавете тази смес към течните съставки
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Чудно за следобедна закуска