

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В края на седмицата ще има леко захлаждане
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене
Термометрите ще достигат до 34 градуса
Много по-вкусно, отколкото в магазина. Освен това е напълно естествено
Бърза, лесна и вкусна рецепта
Стават за нула време, веднага ги пробвайте
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Прогноза за времето - 15 юни, неделя
Класната среда е нетърпима, децата ни се страхуват, твърдят родителите на децата
Вижте как да го приготвите