


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
С много вкусна плънка
Антонио от Сандански е един от интересните участници в първия сезон на „Живот на кантар“
Баницата води на пържолата с 5 лева
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
Вървят и за закуска, и за обяд
Гостите ми я обожават и винаги знаят с какво ще ги почерпя, като дойдат у дома
Някои приготвят въпросната вкусотия като едно цяло печиво, а други го приготвят по същата процедура, но не на девет „парчета“, а оттам идва името Девет плика