×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Футболен фен преби ромче, за да му покаже, че не са равни (ВИДЕО)


Футболен фен преби ромче, за да му покаже, че не са равни (ВИДЕО)
16-годишно момче от ромски произход е пребито зверски от свой съсед само заради репликата, че българите и ромите били равни
Ключови думи: скандал, побой, ром,
18 Април 2016, Понеделник, 10:31 ч.

Изпитвам жал към това 16-годишно момче, сподели водещата Ани Цолова, след като бе излъчено скандалното видео

16-годишно момче от ромски произход е пребито зверски от свой съсед само заради репликата, че българите и ромите били равни. След като изтъква, че не е циганин, батката събаря момчето на земята с юмруци и започва да го рита в главата и по цялото тяло. Изпитвам жал към 16-годишния младеж, сподели Ани Цолова, като в „Здравей, България“ по Нова телевизия бяха показани шокиращите кадри.
21-годишният Ангел Калеев е заснел своето издевателство над 16-годишния Митко. Момчето разказва, че с нищо не е предизвикало агресията на футболния фен.
„Удари ме с два юмрука в лицето, а след това ми каза „легни долу“. Той ми ритна корема. Поне три-четири пъти съм ходил в тоалетна след това заради боя. Срита ме и в лицето“, разказва битият пред камерата на Нова телевизия.
Къщата, в която живее побойникът, се намира в ромската махала. Баба му казва, че той е скромно момче и не вярва да посегне на някой без причина. Тя твърди, че внукът й работи от сутрин до късно вечер в строителна фирма.
След като видеоклипът взриви социалните мрежи, Ангел отишъл при жертвата си да му се извини.
Дойде заедно с кмета, уточнява Митко.
Ангел Калеев обаче има доста по-различна гледна точка за случилото се.
„Както си вървя по пътя и той е пред мен, почнахме да си правим мохабет и той почна да ми иска пари назаем. Трябвали му 5 лева. Казах му „Добре, бе, ти като си ром, ще си просите цял живот, така ли?! Не искате да работите, не искате нищо?!”, а той отговори: „Ние сме равни. Българите и ромите сме равни” и аз се издразних. Това е безобразие”, заяви Ангел пред камерата на бТВ.
Той сподели, че съжалява, но не за гаврата, а защтоо държавата ни е такава. „Едните хора си изкарват парите с честен труд – ходят, трудят се, работят. Другите крадат, ограбват къщи.  Случвало ми се  е да виждам как пребиват деца в Пазарджик...“, добавя Калеев.
Митко и семейството му се появяват в Овчеполци преди 2 години. От малък работи като ратай в местна кравеферма. Никой в селото не може да каже лоша дума за него – описват го като честен и добродушен. Митко е отгледан без баща и практически почти сам издържа своите по-малки братчета и сестричета.

В категории: Крими


Флагман.БГ Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан 16/05/2024, Четвъртък 12:40 1
17
Коментара по темата
17.
LSFC
19.04.2016 09:50:36
0
2
Ясно шамарили некъв сополив мангал,само не разбрах на кой отбор в фен това момче,нашите от София Запад действат така спрямо мангали и чорби
16.
414
18.04.2016 14:50:29
1
0
ОЗБГ веднага са се самозеират и да защитят този български гражданин!
15.
бой
18.04.2016 13:10:49
2
2
бий мангалааа той боя изгражда !!!
14.
ARMENSKATA
18.04.2016 10:38:12
1
7
TELEVISIA SE OSRA ZA POREDEN PAT. AMA TO VECHE IM E NAVIK.
13.
_/_
18.04.2016 09:37:38
2
5
ЧУДЕСНО
12.
me
18.04.2016 09:22:34
9
12
Браво, да се прави на мъж пред едно цигане. Ама като са една тумба с брадвите хич не са смели. Скиновете едно време се трепеха без да мислят, днес хванат някой самотен негър или жена, един арабин или от сорта, спукат го от бой, и голямата работа. Голяма работа, няма що, да набиеш едно цигане на улицата. И да попринцип всички сме равни, но някои са по-равни пред закона. Ако законът се налагаше на всички, нямаше да има проблем с циганите.
11.
The founder of Burgas
18.04.2016 09:00:53
8
6
Tova momche ciganche opredeleno ne e mnogo nared sus mozuka, a puk e ne e mujko a e gay.

Ne e hubavo da gi ubivame, no tova e nai dobroto za prirodata. Tezi koito ne moje da oceliavat samo ste prechat.

Triabva da gi eliminirame.
Sorry.
10.
Velika Bulgaria
18.04.2016 08:57:40
5
1
Here is Sir Francis Galton, 1876:

Check the birth-rate of the Unfit, instead of allowing them to come into being, in large numbers to perish prematurely. Improve the race by furthering the productivity of the Fit by early marriages and healthful rearing of their children. Bring no more individuals into the world than can be properly cared for, and those only of the best stock.
9.
kkk
18.04.2016 08:54:33
5
12
ТРЕПЕТЕ МАНГАЛИТЕ КЪДЕТО И КОГАТО МОЖЕТЕ ТЕ НЕ ПРОПУСКАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ПРАВЯТ СПРЯМО НАС РОДНИНИТЕ НИ РОДИТЕЛИТЕ НИ ИМОТИТЕ И ДОРИ ГРОБОВЕТЕ НИ ..... ЗАЩО ДА НИ Е ЖАЛ ЗА ТАКИВА КАТО ТОВА ГАДЧЕ КАЕТО БИ СЕ ИЗГАВРИЛО С 10 ГАДИШНА МОМИЧЕНЦЕ САМО ДА МЕ СЕ ОТДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ И СЕ СКРИВА С ТРАДИЦИЙТЕ НА ЕТНОСА СИ .... ТРЕПАНЕ МУ Е МАЙКАТА
8.
Fuck Putin
18.04.2016 08:54:22
4
6
Choveka se e izvinial.
Ne triabva da se ostaviat ciganite da se razmnojavat zashtoto sled tova iskat ot parite na belite pensioneri, koito sa rabotili zial jivot.

Tribva poveche spravedlivost spriamo koi kolko raboti
7.
До "Нова"
18.04.2016 08:50:58
2
13
Подкрепям коментар номер 5. На всички е ясно че, ромските безчинства са ежедневие и са скучни за "отразяване". Докато заглавие като: "Футболен фен преби ромче, за да му покаже, че не са равни" си е сензация !!! Къде отиде мотото: " Новините каквито са" или "Всички гледни точки" ... "Разследващи журналисти" - смях в залата. "Свободия на словото" И отново всичко е за пари, за много пари.
6.
Burg
18.04.2016 08:50:33
1
8
A takaaaaaaa.sled kato izdarjame taq sgan i zaradi nas imatr kvo da qdat NIE NE SME RAVNI.Tuka moralistite deto gi sujavqlvat,kato iznasilqt babite vi za 1 hlqb togava mi govorite.Smurt
5.
do НОВА
18.04.2016 08:31:00
3
25
защо ли не отразявате и циганските зулуми по същия начин . два дена виете като линейки и само за това говорите а за ежедневните цигански чудеса само на две на три и готово . БОКЛУЦИ СТЕ
4.
Smith
18.04.2016 08:14:28
5
13
Същия боклук като странджанската Пера. И развъждането на такива галфони, и прекомерната популация на слабоумни мангали, са плод на прекомерната социална политика и толерантността на държавата. Я им отрежи помощите (детски, социални, клошарски) и ги пращай да чукат камъни при най лекото кривване от правия път, пък ги преброи след 20тина години, ако изобщо някой е останал. Така или иначе полезните за обществото хора, които работят и създават блага, не разчитат на помощи!
А по ирония на съдбата баш Пери, мери и мангали са най-гошемите социалисти и русофили.
3.
до 1
18.04.2016 08:09:20
1
18
Тогава пак ще я е жал но няма да я е жал за него а за баба й
2.
Един
18.04.2016 08:08:52
1
20
Може направо да я изнасили и убие после.(баба й )
1.
До Ани Цолова
18.04.2016 08:04:10
4
33
Скъпа ми Ани,
Когато това бедно и беззащитно цигане, те обере , теб или твои възрастни роднини , когато пребие баба ти заради 10 лева КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ТИ ТОГАЗ ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за лечителя и ефективността на неговите методи Българинът предпочита да живее в собствено жилище Българинът предпочита да живее в собствено жилище Собствено жилище обитава най-голяма част от населението на Румъния Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и е зависима от всички, обяви водачът на евролистата на ИТН Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Максималният индекс на телесна маса за кандидатите ще е 34,9 По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! Става за 15 минути и си е като за вечеря Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока "Булгаргаз" ще претендира неустойка в размер на 400 млн. евро към "Газпром „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди Това заяви на брифинг служебният министър на енергетиката Владимир Малинов Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Това е поредна критика на държавния глава към организациите, които промениха Конституцията Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Пиленцата от Монако возят Нора Недкова и Михаела Стоичкова Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект EduBurgas ще се проведе на 29 – 30 май в Конгресния център
Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори