×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ново за тройното убийство: Дани и малката Петя застреляни с нацистки пистолет!


Ново за тройното убийство: Дани и малката Петя застреляни с нацистки пистолет!
Може ли човек да предположи, че единият от снимката ще отнеме живота и на тримата?
07 Март 2016, Понеделник, 23:24 ч.

Трагедията със семейство Сапунджиеви потресе Пловдив на 4 януари

Разследването за тройното убийство на семейство Сапунджиеви от Пловдив е прекратено и случаят е приключен. Семейството на разстреляната от съпруга си Йорданка и 5-годишната й дъщеричка Петя е разписало документите миналия вторник, след като близките са били привикани в полицията. Това разказа Илия Божев, брат на разстреляната Йорданка.
Установено е, че Благой е разстрелял първо жена си, а след това дъщеричката си с нацистки пистолет от времето на Хитлер, пише България днес. Той е бил направен през 40-те години, но не е бил регистриран в България. Оръжието било добре поддържано, но ченгетата така и не разбрали как е попаднало в ръцете на ревнивия Благой. "Категорично той ги е убил и двете, казват от полицията. Нямало е чужд човек. Показаха ги и снимките, беше ужасно, аз мразя кръв и направо ми стана лошо. Първо е била убита сестра ми Дани, а детето е било будно. Поне така ми казаха в полицията. Съдели по позата на тялото. След това баща й натиснал Петя и я гръмнал и се самоубил", разказва братът Илия.

Трагедията се случи на 4 януари тази година. Телата на майката, бащата и детето са открити в 11 часа на следващия ден, когато кумът Димитър е извикан на пожар от семейството на убиеца. Той влиза през терасата в спалнята, където върху семейното ложе в локви кръв лежат Даниела, дъщеричката й Петя и Благой. Тримата са по пижами, в кухнята масата все още не е вдигната. Цигарите в пепелниците догорели сами в пепелниците, докато Йорданка и Благой се карали в спалнята.

Ревност е основният мотив за мистериозното убийство. От разпитите на близките на семейството отношенията между Дани и Благой се влошили преди година, когато той имал афера с готвачка, а съпругата му започнала работа като счетоводителка в местна фирма. Там Дани станала обект на ухажване, което извадило Благой от равновесие. Двамата се разделили временно, Дани наела квартира, а Благой ги посещавал често и понякога оставал да спи при тях. В последно време, далеч от семейството на Благой, където живеели преди това, двамата родители закрепили някак отношенията си временно. До 18 декември 2015 година, когато Даниела отива на коледно парти с колегите си.

Разследващите твърдят, че във фаталната вечер Даниела най-вероятно е съобщила на Благой, че категорично иска да се разведат. И дотук коментарите на ченгетата се изчерпват. Те поясняват, че тя не е получавала заплахи от никого и че нямат данни да е имала връзка с друг мъж. Но намекват, че това е възможно. "Казаха, че личните отношения не са обект на разследването. На тях им трябвало да установят дали има намесено външно лице в случая и след като станало ясно, че зет ми е дръпнал спусъка, нямало какво повече да ровят", разкрива възмутено Илия.

Той обаче има друга информация. Приятелки на сестра му Дани твърдят, че тя е била заплашвана от столична адвокатка по телефона и със съобщения. Последната заплаха била изпратена във въпросната нощ на коледното парти. "Тази жена е звъняла на Даниела, но тя не вдигнала. Тогава Дани получила заплашителен есемес да изпрати много поздрави на Благой", твърдят пред полицията близките на Даниела.

"Никога няма да се разбере какво е станало, но тази жена е тормозела сестра ми заради мъж, различен от Благой. Предполагам, че тя му е наговорила нещо срещу сестра ми, и той е изпаднал в ярост и ги е убил с Петя", разкрива своята версия за жестокото убийство Илия. Той осъзнава, че формалното приключване на разследването няма да върне времето назад.

Печка, гардероб и чаши

"Една печка, един гардероб и сервиз чаши. Това ни остана от Дани и Петя. Майка им искаше една рокля на внучка си - една синьо-зелена, с която беше на рождения си ден, но семейството на Благой каза, че не може да я намери. Вероятно са раздали вещите", ядосва се още братът Илия. Той последно видял родителите на убиеца, когато изнасяли вещите от квартирата, където е избито семейството. Там разменили няколко думи и след това се срещнали, за да вземат посудата. "Бяха идвали и на гроба на малката Петя сега, в събота. Аз ходих да си поплача на Задушница. Свещите им още горяха, но с тях няма да ги върнем двечките", споделя Илия

В категории: Крими


1
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
1
Коментара по темата
1.
иван
07.03.2016 21:37:29
2
3
информацията е стара
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори