×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Юристи: Гражданският арест над бежанци е незаконен, Динко е нарушител, а не патриот


Юристи: Гражданският арест над бежанци е незаконен, Динко е нарушител, а не патриот
Това е Динко. Според мнозина той е герой
19 Февруари 2016, Петък, 08:54 ч.

Мъжът от своя страна смята, че държавата е безсилна и затова призовава хората да последват примера му
Лавина от коментари заляха социалните мрежи след историята на Динко от Ямбол, който залови група бежанци край границата ни с Турция. След като разказа за случката, мъжът събира отряд от доброволци, които да пазят границата. Десетки доброволци решиха да се присъединят към Динко, който залови група от 17 сирийци, влезли нелегално в страната. Едноличният арест стана на метри от границата с Турция, до село Долно Ябълково, съобщава bTV.

Юристи определиха действията на мъжа като "незаконен арест". От прокуратурата в Средец заявиха, че няма да се самосезират за действията на Динко поради липса на доказателства за саморазправа. Сирийците от клипа обаче не са разпитвани, тъй като обвинението не знае кои са и къде са.

Мъжът смята, че държавата е безсилна и затова призовава други да последват примера му. За минути се събраха доброволци.

"Смятам, че трябва да има повече национализъм, защото много предатели в тази държава. Накрая ще стане така, че народът ще вземе законите в свои ръце", заяви един от тях.

Доброволците смятат да задържат хора без насилие и без оръжие. Те се събират на 11 март и тръгват към границата.

В категории: Бургас


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Българин
20.02.2016 13:10:23
2
4
Това не са Българи това са мърши/юристи/.
16.
бургазлия
19.02.2016 23:27:12
3
7
И какво толкова е направил човека,г-да юристи?Подбрал стадото добитък и го е доставил на заспалите полицаи. Искарайте си мъртвите членове от закона и си ги наврете някъде-времената много се промениха,тарамбуките нахлуват ,а вие си гледате члена.Като ви се опули едно мърляво и агресивно,неконтролируемо чернило утре на входната врата,друго ще говорите.
15.
айде мъна....
19.02.2016 16:47:15
4
10
Тия "юристи" са сигурно "правозащитниците" от Български Хелзингски комитет - верните кучета и скъпо платени марионетки на Джордж Сорос.
Марш от България, продажници! Стига сте робували на еврейските господари, които искат да командват целия свят!
14.
do
19.02.2016 16:13:57
3
9
Тези юристи да не сса изкарали някой блиц - курс по право като Бургаски свободен университет?Как звучи-а какви тикви ражда
13.
raik
19.02.2016 15:45:11
3
11
Динко е селска пръчка!
12.
ДДС
19.02.2016 13:50:47
2
11
Побликувайте имената и снимките на тези юристи да знам кои да заколя. Пък нека после и доживотен ми лепнат.
11.
местен
19.02.2016 13:43:53
1
12
И какво от това,че ги е "арестувал"? Какво променя това общата ситуация? НИЩО!!! Дали ги хващаме, арестуваме и т.н. няма никакво значение. Те продължават да си влизат необезспокоявани в България. Въпроса е ИЗОБЩО да не ги допускаме през границата.
10.
Географ
19.02.2016 13:39:39
0
4
Ей големи тъпанари сте, тъй и не се научихте - ГОРНО Ябълково е на метри от границата, а ДОЛНО Ябълково е на километри..поне поглеждайте първо картата преди да пишете глупости
9.
глас народен
19.02.2016 13:12:12
0
13
ЩОМ Е ТАКА ВРЕМЕ Е ДА ПРОМЕНИМ ЗАКОНИТЕ В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ НА ТАЗИ СТРАНА А НЕ ДА ОБСЛУЖВАТ ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ ПЕРСОНИ
8.
чапат
19.02.2016 12:48:55
3
14
Тия юристи защо не им публикувате имената, че да знам на кого да го начукам?
7.
До2и4
19.02.2016 12:09:57
2
19
ОТИВАЙТЕ ДА ДУХАТЕ НА РЯЗАНИТЕ МАНГАЛИ ИБРИКЧИИ.ТАКИВА КАТО ВАС ПРЕДАДОХА ЛЕВСКИ!
6.
Stilian
19.02.2016 12:05:54
2
15
Е, не е сериозно това , че не се знаело кои са бежанците и къде са. Нали са задържани, установени, отведени по центрове..но, въпреки това не смятам че Динко трябва да носи каквато и да била отговорност. Малко преиграва, но простено му е - нали е от Ямбом.
5.
Ali Bumaye
19.02.2016 12:00:26
4
7
Колкото и Кмета Манекен на Бургас е чист ама аиде .
4.
do2 i flagman.bg
19.02.2016 11:52:51
9
5
Nabliudatel napulno sum suglasen s teb... Gospodin Valev Valev pulen smqh e toq, oturva se edin put pokrai priatelchetata mu lihvari, sega se sabirat da biqt i ograbvat bejanci....xaxaxax Flagman porazrovete pri informatorite vi v policiqta i vijte kolko e svetec bat Dinko, i okolo firmata "БОЗАВ" ;)
3.
Рибаря
19.02.2016 11:38:55
14
5
Патриота изка кинти :) :) :)
2.
Наблюдател
19.02.2016 11:20:50
31
12
Динко Вълев -този селски глупак и пишман патриот сигурно иска да създаде и организира български Ку клукс клан.

Прокуратурата в Средец не иска да се самосезира, защото липсвали доказателства за саморазправа?!

Не е ли достатъчно публичното самохвалство ( САМОПРИЗНАНИЕ !) на бабаита?!
1.
НМ.(народна милиция)
19.02.2016 10:51:18
6
31
Те,"бежанците" нашествениците влизат в България само легално.Добре е направил.Спрял нашествие,това е похвално.ЕС да си е...б..е майката
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори