×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето го Динко, който лови бежанци с АТВ


18 Февруари 2016, Четвъртък, 11:39 ч.

Ямболията вече е задържал 25 имигранти, иска държавата да дава награда по 50 лева на „глава“
Ямболията Динко Вълев съчетава екстремното шофиране на АТВ със залавяне на мигранти. Само за три дни Динко е хванал 25 души и то с голи ръце. Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ, съобщи Би Ти Ви.

„Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох и той се засили отгоре ми, може би да вземе АТВ-то да бяга някъде. Ударих го и той падна на земята, започна да вика – аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба“, спомня си Динко.

От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно – от Сирия.

„Всички мъже, които излязоха от драките от храстите се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята и да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка. Аз знам английски перфектно, единият от тях знаеше, аз им казах че ако не легнат на земята, ще убия един (…) Ти ако знаеш, че ще умреш, няма ли да лежиш?“, разказва той.

И трите му срещи са били с групи от млади мъже:

„Единият го гоних сигурно два километра. Другите бързо се предадоха, защото бяха слаботелесни, а той падна в една локва и тогава спря, щеше да се удави. Много са агресивни тия хора, нямат какво да губят, оставили са всичко”.

Според Динко, не сме в опасност, а направо „ние си заминаваме”.

Полицията дошла час и половина след като Динко подал сигнал на телефон 112.

„Час и половина аз съм стоял като пазач над тях да ги вардя, за да стоят на земята. Те ходят, пазят на Лесово, по-оживените части, ами идете по селата, в тоя Диарбекир“.

Мъжът предлага да се създадат доброволни отряди и да се плаща за задържан нарушител: „По 50 лева на човек или някаква сума на човек хванат, аз тези пари ще ги дам на дом за сираци”.

Преди дни граничен полицай каза пред Би Ти Ви, че колегите му на българо-турската граница не достигат. За сметка на това притока от нелегални се увеличава.



13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
poznat
19.02.2016 08:34:40
0
0
Naglostta nyama granitci, stom cujdentcite ne se otcetat, dirjavata tryabva da kompensira zagubite im. Razsijdeniya po BG i balkanski mantalitet. Pone po 50 leva na bejanetc tryabva da poluci za pokrivane pone na napravenite razhodi..., a inace ugovorkata s arabite e za dalece visoki tceni v evro ili dolari.
12.
Clen na grupa za trafik na hora prez BG2
19.02.2016 08:25:39
1
0
Kakva e bila rabotata na mutrata do samata gr. brazda....? Izdal gi e zastoto pristignali bedni, okisani i nay vajnoto siglasno predvaritelnata ugovorka nyamalo s kakvo da mu platyat. Mutrata ne e geroy, a e prodiljenie na kanala za trafik na imigranti ot tursko v BG teritoriya. Mutrata v slucaya e v polojenie na izligan za parite po nelegalniya trafik na cujdencite,togava deystvat drugite pravila na nelegalniya biznes za predavane na vlastite s koeto se slaga kray na pitya im vodest kim zapadna strana. Ili si plastat, ili nyama da stignat do sribsakata granitca...
11.
ТЪПАНИ-НАИВНИЦИ
18.02.2016 19:25:26
2
2
ТОЯ ЯМБОЛСКИ КУКЕР Е РЕКЕТЬОР НА ТАЛИБАНИ ЗНАЕ ПЪТЕКАТА И ГИ ПРЕДЖОБВА ТОВА СИ Е БИЗНЕС-ЧАСТНА МИТНИЦА
10.
то хубаво
18.02.2016 18:53:47
1
0
държавата да плаща за заловена тарамбука , ама пак ще изкочат едни посредници между парите и ще стане АЛО,АЛО МАМАТА СИ Е ЕБАЛО . в тая държава всеки иска да прибира не мъчени пари
9.
До 7
18.02.2016 17:12:24
6
6
Пожелавам ти някое такова умряло куче както наричаш тия арабски изроди да разчекне било жена ти, било дъщеря ти или майка ти или каквато там женска роднина имаш и на всички толерастки утрепки дето ги защитавате тия уроди.
8.
ТОПдо 6
18.02.2016 15:36:29
0
2
да Сивов груп ти си измамник това е всеизвестно,
7.
тоя бил патриот?!?!?!?!?!
18.02.2016 15:20:55
6
4
Голямото геройство - на умряло куче нож извадил!... Тоя е поредния ненормален! Питай го за какво го прави! И той не знае...
6.
И.Сивов
18.02.2016 14:58:22
2
1
Аз със сладки приказки ловя наивници да се застраховат при мен !
5.
аар
18.02.2016 13:41:54
4
4
Тъпанар си ти.тия бежанци само мизерия разнасят.
4.
яа
18.02.2016 12:39:32
10
12
Поредния селски комплексар намерил повод за гордост в това да гони уплашени хора като животни в гората.
Да попитам разните псевдо-националисти, като задържате имигранти в България а не ги пускате да си ходят при Меркел, услуга ли правите на държавата или точно обратното? След задържането никой не връща тези хора в Турция или Гърция, те се регистрират тук, стоят отново тук на издръжка в България докато в един удобен момент си заминават пак по пътя за по-нормални държави.
3.
Evala
18.02.2016 12:29:03
2
4
Браво е бозав
2.
:-)
18.02.2016 12:19:49
4
12
Браво за смелата постъпка, но да не си навлече човекът гнева, на някои от тези боклуци!
1.
БГ
18.02.2016 12:02:59
1
12
Браво на момчето Гениална идея да се доста ще е ефективно да плаща на заловен бежанец.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори