×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави събра 673 хиляди подписа за референдума си, щял да говори за Недялко Недялков на 14 февруари


Слави събра 673 хиляди подписа за референдума си, щял да говори за Недялко Недялков на 14 февруари
Шоуменът отказа да отговори дали ще се кандидатира за президент
08 Февруари 2016, Понеделник, 22:07 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Шоуменът се заяде с журналистите, че не са отразявали инициативата му за народно допитване


Шоуменът Слави Трифонов продължава „любовната“ си сага с издателя Недялко Недялков.
Днес тв водещият внесе в парламента подписи за свикване на референдум с шест въпроса. 


След питане за Недялко Недялков, Слави отговори фалцетно: „Кой? Не знам за кого говориш. Това са лични отношения, тях ще ги коментирам на 14 февруари (Деня на влюбените – б.а.).“

Припомняме, че Слави се ядоса от интервю в сайта „Пик“ с гея Ицо Петрофф, според който и Трифонов бил обратен.

Последва реакция на Трифонов, който в шоуто си обяви, че е влюбен в Недялко Недялков, а след това му прати и букет с цветя, който бе възприет като заплаха от издателя.

Иначе днес Слави обяви, че са събрани 673 481 подписа – доста над необходимите 400 000 за задължително свикване на референдум.
„Това не са подписи, това са 673 481 съдби, мечти. Така че държавата е необходимо да се съобрази с тези мечти и съдби“, заяви Трифонов.
Шоуменът се заяде с журналистите: „Радвам се, че отрихте референдума между другото. Вие не отразявате този референдум три месеца.“


Тъй като следва проверка на подписите от служба ГРАО, Слави коментира това така:
„ГРАО ще покаже това, което е истината. А това е истината. Да не мислите, че това са измислени подписи?“
По думите му – референдумът трябва да бъде проведен, а „политиците нямат никаква дума в момента“.
Според Слави Народното събрание не може да редактира въпросите.

„Ако ги променят, ще нарушат закона. Те ще си понесат всички последствия. Ако не се съобразят с тези личности, ще си понесат последствията“, заяви Трифонов.
Той отказа да отговори дали ще се кандидатира за президент. По-важното било, че са събрани 673 481 подписа и че „държавата е длъжна да се съобрази с тях веднага по смисъла на закона“.

Припомняме, че шестте въпроса за референдума са:
1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?
2. Подкрепяте ли броят на народните представители да бъде намален на 120?
3. Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?
4. Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?
5. Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?
6. Подкрепяте ли директорите на областните дирекции на Министерството на вътрешните работи и началниците на районните управления в областните дирекции на Министерството на вътрешните работи да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

В категории: Политика


Автор
11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
top do 9
09.02.2016 11:10:17
0
2
Болен отдавна трябваше да е в ГЪЗОБОЛНОТО- там му е мястото а не в парламента
10.
НИК
09.02.2016 10:47:52
1
5
БРАВО СЛАВИ!!!!
СПОРЕД МЕН ТОЙ И ЕКИПА МУ ПРОЯВЯВАТ ДОБЛЕСТ И МЪЖЕСТВО И СЕ ОПИТВАТ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА КЪМ ПО-ДОБРО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!
ЗАДАВА СЕ "10" ПО РИТХТЕР В ПРОГНИЛАТА НИ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ;-)
9.
До 8
09.02.2016 08:50:41
4
2
В този ред на мисли и Болен Сидеров е прав.. и к'во?
8.
TOP
09.02.2016 08:25:42
1
8
Kолкото и да не харесвам Слави, колкото и да се съмнявам че не го прави с комерсиална цел трябва да призная че е абсолютно прав . УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЯМАТ МОРАЛ. ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ
7.
Вие сте овце
09.02.2016 06:42:40
7
10
Слави е поредният капут, поредният Бюреков, поредният прах в очите на слабите. Чак ми става тъжно, колко жалки сте.
6.
Българка
09.02.2016 06:22:42
5
7
Браво на Слави!!!Задействаха цялата медийна пасмина да го плюят.Още колко неща ще чуем.Не искат да чуят волята на народа на референдум!Страх ги е!
5.
антицион
09.02.2016 04:31:14
7
7
Само този Зидар не ни беше "оправял"...
4.
76
08.02.2016 22:04:39
0
13
че слави има трески за дялане има обаче това вече не се търпи не може народа да живее мизерно хората се чудят как едва да свързат двата края тази мръсна паплач в парламента се къпе в милиарди служебни коли имунитети цял ден спат вестници четат прозявят се дремат като мисирки в петък има 10 15 човека на кръст оправят си собствените си игри не може германия която е водеща икономическа сила партиите там да взимат по малко субсидии от нашите хайдуци в парламента 240 човека не са нужни и 120 са много затова ще гласувам депутатите след като изкара два мандата да не влизат в парламента да нямат имунитет и по всяко време да могат да бъдат отзовавани
3.
Мечо Кух
08.02.2016 20:44:01
29
9
"Дайба" и чалгарa , "дайба".
2.
az
08.02.2016 20:07:44
34
10
аре и тоз ще става политик.събра един стадион наркомани и се взе много насериозно
1.
БРАВО СЛАВИ
08.02.2016 20:03:18
4
35
БРАВО СЛАВИ !!! ТЕЗИ ДЕТО ДЪРЖАТ ВЛАСТТА НЯМА ДА Я ДАДЪТ ДОБРОВОЛНО - ЗАХАПАЛИ СА ЯКО КОКАЛА ...........
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Вчера момиченцето бе пометено от товарен автомобил на ул. "Славянска" Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Който откаже да плати - си пати жестоко   Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Всъщност измиването може само да увеличи риска от разпръскването на бактериите в месните сокове по други храни, прибори и повърхности в кухнята Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори