×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изтича договорът на чистача на Айтос Георги Харачерев, почва жестока битка за боклука


Изтича договорът на чистача на Айтос Георги Харачерев, почва жестока битка за боклука
Общината дава над 1,5 млн. лв. за следващите 3 години
03 Февруари 2016, Сряда, 13:35 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимката е илюстративна

Заделените средства за настоящата обществена поръчка са с около 11 хиляди лева повече от предишните

Община Айтос ще дава над 1,5 млн. лв. за почистването на нейната територия. Местната администрация търси фирма, която да се грижи за сметопочистването и сметоизвозването на твърди битови отпадъци за 3 години, показа справка на Флагман.Бг на сайта на Агенцията по обществени поръчки (ВИЖ ТУК).

Прогнозната стойност за целия период е 1 567 249,98 лв. без ДДС, а само за една година сумата е 522 416,66 лв. Заделените средства за настоящата обществена поръчка са с около 11 хиляди лева повече от предишните, обясниха за Флагман.Бг от пресцентъра на Община Айтос. Причината за това е, че отпадъците вече ще се извозват до регионалното депо в Братово, а не в градското, както досега.

Обществената поръчка освен Айтос включва и селата Дрянковец, Зетьово, Карагеоргиево, Караново, Лясково, Малка поляна, Мъглен, Пещерско, Пирне, Поляново, Раклиново, Съдиево, Тополица, Черна могила, Черноград и Чукарка. Фирмата, спечелила конкурса, ще бъде ангажирана със събиране и третиране на твърди и течни отпадъци, включително канализационни води, както и за санитарни и почистващи услуги.

Кандидатите могат да подадат своите оферти до 8-ми март тази година.

Последните 6 години за чистотата на община Айтос се грижеше компанията „Астон сервиз” ООД. Причина за търсене на нова фирма е изтичането на договора. Сметопочистването е един от най-доходоносните бизнеси в България. Със сигурност всички лидери в сектора ще участват в обществената поръчка. Очертава се жестока битка за парите за боклука на Айтос.

Софийската „Астон сервиз” ООД набира сила в бранша. Собственик на дружеството е известният бизнесмен Георги Харачерев, негов съдружник е Ивайло Раднев, а управители са Стефан Иванов и Милко Такучев, показа справка в Търговския регистър.

Георги Харачерев е управител и на строителната фирма „Сити резиденс”. Според вестникарски публикации в миналото името му се свързва с „Мултигруп”. Смята се за близък на президента Георги Първанов. Бизнесменът обаче нашумява покрай конкурсите за сметопочистването в София. Фирмата му почиства над 100 населени места в България.

В категории: Бизнес , Айтос


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
16
Коментара по темата
16.
служител Аватари
10.02.2016 08:45:49
0
0
Няма да спечелят Айкут и жената на jik petkov,ще спечелят Георги Аватара и тази която той ебе Радослава неговата служителка и любовница.
15.
Будният гражданин
10.02.2016 02:17:33
0
0
Значи от къде тръгна цялата критика за Айкут не ми е ясно,но ясно ми е едно: Че някои ужасно много му завиждат,не знам точно за кое,критикуващите знаят най-добре.И щом толкова са знаещи им пиша едно и те вече да си го преведат:Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş....И вие сте така,жалки същества... ! ! !
14.
Rasputın
09.02.2016 21:32:45
0
0
Aykut is A trustable person, ı know him wery well, and stupıd Peoples Just use his name anyway,hi to all aytos and Best regards to aykut
13.
три варианта
06.02.2016 06:27:47
0
4
Значи има три варианта. Ти си:
1. Гьотверен Айкут, който ебе жената на Jik Petkov, негов комшия
2. Сезгин Шериф, на който жена му сра на сурата като се залюби с кюрд и той мрази много ДПС или
3. Живко Балев
Възможно е да сте и тримата.
Рамадан Нуретин не може да пише добре на български, така че го изключвам и го моля да си измива редовно устата.
Може в агитката да е включена и старата любовница на Хафъзов - Салих Метраш.
Айкут, спри да ебеш жената на Жик Петков. Срамота е.
Спри да даваш дупе и на Хафъзов. Той е помак. Ти, поне на теория, си турчин. Разлика от небето до земята.
12.
aytoski huligan
05.02.2016 22:01:11
2
1
Аз наистина не съм Айкут и наистина им бъркам в г....а на ДПС-рските доносничета и техните дакели.Те в момента се намират в безтегловност и се клатят около електората си като пияни мисироци.Мноооооооого са гузни но това е положението. Днес се търкулна една новина ,че Местан и Хафъза ще спретнат една партия ,ако е вярна инфото това означава мигновенно , че доносничетата губят около 1/4 електорат на първо време.Този листопад на електорат ще продължи , просто доносниците губят и ще губят почва това е неизбежно.
11.
До някои айтозлии
04.02.2016 19:33:41
3
3
От десет коментара три са до Айкут айтоския хулиган,който пък твърди,че не се казва Айкут.
Абе този айтоски хулиган да не ви е бръкнал в гъза,че се пените и заяждате постоянно с него?
10.
от Jik Petkov до Айкут Доносника
04.02.2016 18:27:18
1
5
Айкут стига си ибал жена ми.
Ще ти резна рязаната манлихера комшу
9.
aytoski huligan
04.02.2016 16:55:42
4
1
Тези доносници на държавна сигурност защо не си поръчат някоя статия за да си излъскат челата , нямат пари ли?Айде крайно време е напишете нещо за доносническата измет ,че да ги почна пращя от енергия.Доноснически ДПС-ри айде платете си за една статийка ама не може така.
8.
Ajkut e velik
04.02.2016 10:38:41
1
5
Ajkut nqma da ebe6 zena mi.
6te ti otreza rqzanata manlihera.

Jik Petkoff
7.
Симеон Джанков
04.02.2016 10:36:45
0
7
Не се безпокойте аз ще взема боклука на общината.Имам интерес отдавна там.Нали за това жената е близка с Васко и Рождито.Ще им заделим малко и на тях.Но пари от боклук ще правим че магазина нещо затъна.
6.
до хулиган
03.02.2016 21:46:04
2
4
Сега айкут хулигана ще напише,че един от боклците е Ружди Ааасън.
Хулиган,излез от канализацията,че ни стана тъжно за теб.Знаие,че обичаш лайната,ти цял живот в лайна си навираш главата.
5.
до 4
03.02.2016 21:22:47
1
1
Много ясно че ще чисти,има много боклуци за чистене!
4.
Аватартос
03.02.2016 20:43:16
0
3
Аватари вече чисти.
3.
Айтозлия
03.02.2016 17:44:57
1
10
А БОКЛУКА В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ?ТЯХ КОГА?
2.
госпожица Махмуд
03.02.2016 17:36:31
0
4
Курти,знаеш къде работя.Какво още чакаш?!Обещал си,изпълнявай обещанието си.
1.
Курти Ръсел
03.02.2016 17:24:01
1
8
Емелче,на теб кога ще ти правим профилактика на отворите?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори