×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ботьо Ботев за убийството на Веселин Стоименов: Виждам почерка на руснаците (ВИДЕО)


Ботьо Ботев за убийството на Веселин Стоименов: Виждам почерка на руснаците (ВИДЕО)
Става въпрос за една прецизна подготовка, категоричен е той
Тема в развитие
Търсят и втори килър за убития висаджия Веселин Стоименов Ботьо Ботев за убийството на Веселин Стоименов: Виждам почерка на руснаците (ВИДЕО) Стоименов отивал при своя позната преди разстрелa. Бизнес интереси или личен мотив зад убийството му Служителка на Стоименов от хотел "Дюн": Ходеше без охрана, само с един шофьор Екатерина Захариева: Убийството на Веселин Стоименов е поръчково Версия №1: Веселин Стоименов екзекутиран заради бизнеса си по Черноморието Убийците на Веселин Стоименов били с крадена кола, единият е стоял отцепка! Бургазлията Тодор Ташев: Спечелих всички дела срещу Стоименов за лодките на Ропотамо, от вас разбрах, че е убит Съпругата на екзекутирания Веселин Стоименов открила окървавения му труп Вижте ексклузивни кадри от мястото на показното убийство на Веселин Стоименов Наследникът на Жоро Илиев очистен професионално със 7 куршума, фаталният е в главата!
виж още
скрий
09 Януари 2016, Събота, 02:00 ч.
Източник: Блиц

Той беше съвсем в периферията на ВИС-2, казва топченгето за убития бизнесмен


Веско Стоименов беше съвсем-съвсем в периферията на ВИС-2. Да, поемал е обектите, но е бил съвсем в периферията на нещата. Това заяви пред Нова телевизия Ботьо Ботев, бивш началник отдел "Убийства" в Национална служба "Полиция", който бе поканен да коментира бруталния разстрел на бизнесмена Веселин Стоименов, станал в четвъртък към 20,30 часа в блок 19 на столичния комплекс "Макси".

Запитан дали е възможно след убийството на Веселин Стоименов да започне нова гангстерска война, той отговори: „Всичко е възможно. Но се промени и политическата обстановка, и самата нагласа в структурите на силовия бизнес. Тези момчета разбраха, че с бухалки не стават нещата”.

На въпрос какво говори начинът, по който е извършено убийството, Ботев каза: „Става въпрос за една прецизна подготовка. Мое мнение е, че така известният Стоименов не е бил кой знае каква личност в сферата на престъпния бизнес. Минавам към същността – подготвено е добре убийството, според стандартите, както са ставали не един или два случая".

Ботьо Ботев заяви, че у нас т.нар. килъри нямат тази професионална подготовка, каквато имат „колегите” им по света. „В руските сфери обаче това го има – този почерк, този професионализъм”, посочи топ ченгето.

"Убеден съм в едно – хората, които работят, имат желание да бъде разкрито престъплението. Въпросът е как ще се постигне в хода на работата. Работата по убийствата е изключително трудна. Всяко едно убийство понякога се явява изключително трудно за разкриване. Работата по убийствата е айсбергът в работата срещу криминалната престъпност и тя трябва да бъде поета от най-професионално подготвените хора”, заяви Ботьо Ботев.

Запитан защо не е разкрито убийството на Георги Илиев, Ботев заяви, че това убийство е трябвало да бъде разкрито – имало е и база, и доказателства. „Считам, че в този случай имаше намеса на твърде отговорни личности, които встъпиха тогава в този процес и които определено считам, че попречиха на хода на по-нататъшното развитие. Не говоря за интерес, а липсата на професионален опит и амбиции”.

В категории: Крими


11
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
11
Коментара по темата
11.
До11
08.08.2022 23:42:51
0
0
На Весе Дебелия май бая чужд мед му се е приял. То и тьй и тьй си е лесно да се правиш на бизнес едикой си от оня ден.
10.
Ванката
10.01.2016 09:35:26
0
1
Селякът Ботьо ако е топ ченге то тогава трябва да повярваме, че партньорът му Боко е топ премиер. Ако проследите хронологията, Ботьо и Боко са замесени във всички убийства на Висаджии и непослушните СИКаджии. Мръсни неграмотни платени марионетки!
9.
Shapshal
09.01.2016 14:44:12
0
7
A na KOTARACITE pocerka dei ti ubegna ?
8.
Бургазлия
09.01.2016 11:52:41
0
13
Аз пък виждам че полицията е безсилнна за тези убийства.
7.
Р
09.01.2016 11:48:01
0
14
Ботьо какво топ ченге си, като освен битови убийства други не си разкрил. По твоето време беше бума на поръчковите убийства, а не сещам да си разкрил някое от тях. По-добре не давай акъл, а остави служителите да си вършат работата.
6.
Илия Илиев
09.01.2016 11:08:41
2
16
Ами нали ти го разследва убийството дето не го разкри бе пияндурник!Даже и курвата дъщеря си беше помъкнал с тебе ....и тя на море да е!!!
5.
Честен
09.01.2016 10:54:26
1
9
Удари му една ракия по случая...
4.
топ
09.01.2016 10:12:23
3
13
Ботьо е бездарно , корумпирано, пияно пиле
3.
jhg
09.01.2016 10:11:07
3
12
Ти сега с какво си вадиш хляба др. Ботев-преди знаехме. И мислиш ли че някой ти вярва.
2.
Izmekqr
09.01.2016 09:53:10
1
13
A dali nqma da ni otkrehnesh, kak raboteshe ti s Karamanski i za da go pokriesh SATVORI PRESTRELKATA mejdu BARETI i KUKI v Sofia kv."Belite brezi" ??? Dvama myje ot baretite, tejat na syvestiti neshtastnik.

Za takiva izdynki, otdavna trqbvashe da si pod zemqta, naglo korumpirano cenge.

A za vmentnatata "ruska" vryzka, moli se tq da ne stigne i teb, nai-mrysniqt element ot vremeto na prehoda. Ce i ti ne si mnogo po-vstrani ot mafiotskiq biznes, kakto i Vesko.
1.
Кой
09.01.2016 09:51:38
1
9
Ай накрая малко по реални неща относно тази личност...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво 33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво Събран е спешен екип и е взето решение за абдоминално родоразрешение по витални индикации чрез секцио – установява се мъртъв плод БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа Тя е била секретарка на Борислав Попов ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори