×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Триумвиратът на ДПС на спешна среща с актива в Бургас, чудят се как да бият шута на Хюсеин Хафъзов


Триумвиратът на ДПС на спешна среща с актива в Бургас, чудят се как да бият шута на Хюсеин Хафъзов
Народният представител Хюсеин Хафъзов е известен със скандалните си изявления
07 Януари 2016, Четвъртък, 09:24 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Архив на Флагман.бг

Той трябва да напусне парламента, зоват членове и симпатизанти на партията
Депутатът Хюсеин Хафъзов да напусне парламента, призова активът на ДПС в Бургаско на среща в Руен с тримата нови временни лидери. Над 500 души присъстваха на събранието с Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак, пише в днешния си брой вестник „24 часа“.

Според изданието триумвиратът пристигнал в Руенско да разяснява новата политика на партията след изключването на Лютви Местан. „Политическата коректност изисква Хафъзов да напусне парламента, щом не изповядва ценностната система на партията, от която е избран. В противен случай ощетява избирателите в Бургас, тъй като оставя ДПС с един депутат по-малко“, каза ексдепутата Несрин Узун, цитиран от вестника.

Възгласите срещу Хафъзов, който зае страната на Местан в конфликта му с Ахмед Доган, се чули и от родното му село Тополица, където ДПС дори не успя да избере кмет на последните избори.

Според актива на ДПС, след като Хафъзов се обявил за независим, започнал обиколки по джамиите в региона и обяснявал, че остава представител на местните хора. „Това е безпринципна позиция. Щом си се обявил за независим, излез от парламента и на средващите избори се кандидатирай“, призоваха членове и симпатизанти на ДПС, цитирани от „24 часа“.

„Хората не искат и да чуят за него, настроения срещу Хафъзов имаше и преди. Особено в младеоката структура, която настоя националното ръководство да го озапти заради фундаменталистките му изказвания. В Бургаско активът на ДПС е най-светски настроеният в цялата страна“, допълва високопоставен източник от ДПС в Бургас, пожелал анонимност.

Ислямистът Хюсеин Хафъзов се опита да осъди Флагман.бг заради разследване за земи в Айтоско, но загуби безславно.

В категории: Политика


36
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
36
Коментара по темата
36.
aytoski huligan
10.01.2016 09:21:28
0
5
До Коментар №33.Не обращай внимание на Коментар №35.Това е моята курва,аз я пуснах на Васко и oтогава насетне пише глупости.
35.
aytoski huligan
09.01.2016 11:56:11
5
0
Коментар №33 за кой ли път трябва да те информирам ,че аз не се казвам Айкут
34.
дьонме от Топлица до 33
09.01.2016 10:05:54
4
0
А Ахмед Соколов какво дьонме е-комунистическо дьонме.
А ти 33 сигурно си чист турчин?
33.
до Айкут
09.01.2016 05:59:19
0
4
Айкут,хулиганино, не ти прави чест да пишеш така за Севим и Ружди.Ти като беше на мястото на Севим и даже по-горе какво направи?Развали си семейството и си помисли,че си бог.Ако беше малко по-умен щеше да си вече сигурно трети мандат народен представител,а може би и по-нагоре.Така че не злобей защото и сега си същия както когато беше женен за Анифето.
Не виждам къде са сега Пламен Христозов,който всяка седмица беше на Китка с Хафъзов и е ясно че е бил чадър.Нещата са много сериозни.
Айкут спри се момче.Знаем че не си дьонме като Хафъзов и престани да мислиш че той може да ти помогне.Подъл е злобен е ще те пусне на вълците.
Сега ще бъде още по-злобен защото Доан го отлъчи от раз.А Доан даваше парите за лечение на майката на Хафъзов.На хафъзов господ два пъти му показа че това което прави не е добре.Двама човека от семейството му взе Аллах и двамата с български имена!
Опомни се Айкут!
32.
Дпс
08.01.2016 19:40:19
0
4
Хафъзов и Айкут са комбина и пишат заедно тук
31.
do 30
08.01.2016 17:37:42
0
3
ttqbva da se zasrami6,a ne da sip6 pomia po dps kato predatelite mestan i hafazof
30.
aytoski huligan
08.01.2016 14:01:07
3
2
Коментатор № 29 е писал от мое име но това няма никакво значение за мен."aytoski huligan" никога не се оригва и не лапа нищо."aytoski huligan" винаги пише това което мисли ,че е правилно или вярно , без да се съобразява дали това ще се хареса на на някой онбаши , юузбаши или бинбаши в ДПС.Доносническата зган в ДПС взима превес и си направи показно харикири.Сега за и най-кйоравият айтоски башъбозук е ясно ,че доносничеството не е било по принуда както Ружди Асън се опитваше да ни обясни а е по желание.Айгоският башъбозук няма да си даде гласа за тези които оплюват Турция за ДПС ще гласуват само много малък кръг от доносническата гилдия в Айтос.И на следващите избори като си видят резултатите които са постигнали предишният резултат какъвто постигна "ЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ ИМ"Севим ще им се види като изборен триумф.Това ще се случи защото Лютви Местан и Хюсеин Хафюъзов ще "прегазят" в пряк словестен сблъсак всеки един ДПС-арски опит да каже нещо.Всички останали ДПС-ри са нискокачествени пелтеци пред тези двамата блестящи оратори.А аз дали се оригвам или лапам нещо за мен е безинтересно.
29.
aytoski huligan
08.01.2016 10:08:10
2
2
На Ружди Ааасън е най хубаво.На Ружди Ааасън като го лапаш,не можеш забравиш.
28.
До айтоския
08.01.2016 10:06:15
0
3
AykuT Кажи на кой по хубаво да лапаш на Руждито или на Васко.
27.
MURU KUROV
07.01.2016 22:21:06
0
1
SIZIN HIRSIZLIK PARTI CEZAEVI BELIYOR!
26.
до всички фесове
07.01.2016 20:48:13
0
6
много сте мръсни дупедавци до вчера лижехте гъзовете на местан и хафъзов осъзнайте се малко амъна кодумун коджа кулаклъ калпакларъ каръларънъзъ да сиктирин коджа сикли мечойа о ен и йапе бас мечооо
25.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
07.01.2016 20:42:54
0
3
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
24.
хюсейнчето
07.01.2016 19:45:38
1
7
много просто амуджооларче излезе
23.
до 10
07.01.2016 18:22:29
0
6
Хулиган ще се оригне,че Салих Метраш е най умния от ДПС и всичките други са неграмотници.Айкут,айкут,знаем какав си
22.
от ДПС Айтос
07.01.2016 18:19:50
1
7
Айкут последно предупреждение.
Иначе ще се разведеш като разбере жена ти.
21.
до айтоското хулиганче Айкут
07.01.2016 18:16:46
2
4
Хулиган дупедавец пак ядеш любимите си фекалии.
Вкусно ли е?
20.
До 19
07.01.2016 17:50:07
1
2
Ти пък си много образован. Къде Ти е вапросителния и удовителния знак след изреченията?
19.
07.01.2016 17:10:12
3
2
До номер 15; Вие в село Дъбник нямате ли училище ве .Научете се да пишете правилно и тогава продължете с оплюването по другите мангали от вашия етнос
18.
ПРЕДЛОЖЕНИЕ
07.01.2016 16:14:03
2
5
НАЙ ДОБРОТО ОТЪРВАВАНЕ Е : ИМА МИРИЗЛИВ МАНГАЛ ИМА ПРОБЛЕМ НЯМА МИРИЗЛИВ МАНГАЛ НЯМА ПРОБЛЕМ ! ДАЙ БОЖЕ СКОРО ДА НЕ МУ ВИЖДАМЕ ГНУСНАТА ТРИЪГЪЛНА КРАТУНА !!!ДОГАН ЗАЕМИ СЕ С МЕСТАН ЗАЕДНО ДА ПРЕТЪРПЯТ МАЛЪК ИНЦИДЕНТ !
17.
Смоков
07.01.2016 16:12:04
1
4
Само дето всички дпсари в Бургаско не искат да го чуят този, дето си смени навремето фамилията на Хафъзов!
16.
aytoski huligan
07.01.2016 15:15:10
10
6
№15 от с.Дъбник как може да сравняваш Несрин Узун и Хюсеин Хафъзов , че те не могат да бъдат сравнявани по абсолютно никакъв критерий.Хафъза ще изяде Узунчето на всякъде по всяко време на денонощието и по всякаква тема.Узунчето е кръгъл неграмотник пред Хафъза.Те са несравними.Всички ДПС-ари в Бургаският алчак повтарям всички , ама абсолютно всички ДПС-ри трябва като срещнат Хафъза където и да е да го потупат по рамото и да му кажат "ХЮСЕИН БЕЙ СЕН СИН ЕН БЮЮК БАШКА БЮЮК ЙОК"
15.
Село Дъбник
07.01.2016 14:38:32
20
4
Много хора от село Дъник застават зат Хафъзов...Хафъзоф е новият лидер на Турците...Nesrin sen Turk olamasin sen bbir hainsin
14.
Винету
07.01.2016 14:29:55
0
0
пише "24 часа" Вие как сте го проспали това събитие. Да не повярва човек. Ако беше Камено при г-н Вардунски-първи щеше да сте
13.
Айтос
07.01.2016 14:04:25
0
16
Избива ме на храчки само като му видя мутрата на тоя чатрак, от високо най боли да паднеш Хафъзов!
12.
4343434
07.01.2016 13:39:22
2
17
Да и от Сунгурларе сме ЗА този боклук да се маха от парламента,да си прибере и Хатидже Георгиева,Васил Панделиев,Халил Ахмед,дето му лизаха гъза.
11.
aytoski huligan
07.01.2016 12:52:19
1
2
До коментар №8-Тука съм но днес ме мързи и не искам да напиша нищо.А иначе ако имате недостиг на фекалии по устните ви и не се чувствате уютно без да преживяте фекалии...................нема никакъв проблем ще ва уреда на мига.
10.
до всички
07.01.2016 12:51:18
0
19
Хюсеин Хафъзов (Валентин Херманов) е българин мохамеданин, а не турчин.
Това турците го знаят.
Той няма корени в Турция.
Чист българин си е.
Интересно е ДПС Айтос какво ще направи за човека, когото Хафъзов набута зорлем в общинския съвет - Салих Метраш, същия по убеждения като него и негов братовчед.
9.
Do no6
07.01.2016 12:31:51
3
3
Do no 6 ciganite na sapun turcite po noja tova e moq nachin s turski agenti i nacionalni predateli nqma kakvo da si kaja....
8.
Къде си хулиган
07.01.2016 12:24:57
0
4
Къде е Айкут айтоското хулиганче,да се оригне по темата.
7.
123
07.01.2016 12:11:49
2
14
Да и от Сунгурларе сме ЗА този боклук да се маха от парламента,да си прибере и Хатидже Георгиева,Васил Панделиев,Халил Ахмед,дето му лизаха гъза.
6.
До 5
07.01.2016 12:01:57
5
6
До 5: не е това начина. Начина е със дебат и със образование.

Иначе създаваш впечатление че си слаб, че си толкова слаб че си експлоадирал. Ако мислеше, щеше да кажеш факти и доводи.

Никой не е забогатял със псувни и омраза.
5.
Turchin
07.01.2016 11:59:17
5
15
Xafuzov maika ti da eba anadolski rezak da umresh dano shiban pomqr
4.
Васил Левски говори парт 2
07.01.2016 11:52:21
6
10
България е била свободна само 20 години след 1993 година пр руско робство. Преди 1944 България беше свободна само 70 години.

Равносметка -за последните 500 години България е била свободна само 90 години! Само 90 години Българина е бил свободен да гради и да просперира, да се обогатява като Европеец.

Двете злини които сториха това са Русия (самата тя под окупация на КГБ) и Османската Империя (която вече не съществува от 140 годино и с която вече имаме добри връзки)

Така че СЕГА се освобождава страхотен потенциал на България който може да я превърне във най желаната страна в Европа, като Швейцария. Бдете, учете, искайте хубаво, искайте красиво, искайте честнос, наказвайте лъжците, уважавайте предприемачите и търговците, и парите.
3.
Васил Левски
07.01.2016 11:46:30
0
9
Да прикоткаме, пфу не мога да пише днес, ;)
2.
Васил Левски говори поправка долу
07.01.2016 11:45:24
0
16
Долу исках да кажа -- да прилъткаме българските турци при нас си, не да ги оставяме на хищни ДПС партии. При нас си, със правата си, но те са наши Българи, нека си имат право на регулира и езика, те са нашия мост към Истанбул, но да ги караме да ни обичат и да се обогатяваме заедно като Европейци и българи. Добрата дума и отношения е основата за едно взаимно забогатяване.
Никой не е забогатял със омраза и делене.
1.
Васил Левски говори!!!!
07.01.2016 11:40:54
2
20
Младежа е малко ненормален.
Не смятам че е лошо че си обича корените в Турция. Но ако искаме да се противопоставим по ефективно, бихме направили наши опити да се конкурираме с него и фа прилъткаме Българските турци със хубаво отношение към тях, към тяхните проблеми. Трябва да ги образоваме и да сме добри с тях. И те искат европейска динамичност като нас. А да едни от най работливите.

Трябва да ги прикоткаме че просто те сами ще разберат че този горе е един радикален и рискован ненормалник.

Когато растем икономически и като европейци всеки ще иска да е нацяло Българин --- и Турците и Руснаците.

Това е защото имаме много по силно ядро и основи от двете държави. Имаме Европейски корени. Само трябва да се лъснат.

Трябва да почнете да взимате курсове по финанси, програмистика и инжинерство. Науката трябва да цъфти. Търговията със Европа да е най най! Умно забогатяване.

Ако сторим това и си коткаме българските турци никога няма те да ни напуснат, напротив --- всичко турци и европейци ще искат да стават Българи ще се бият да идват тук да живеят.

Таке че умната и хитрата. Със доброто, със добрата дума и със търговията винаги.

Това е Царство България.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори