×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ваня Джаферович е убеден - Соня Колтуклиева лъже, че има рак


Ваня Джаферович е убеден - Соня Колтуклиева лъже, че има рак
Не съжалявам, че паднах от Деси, тя е по-добрата, казва Ваня
26 Декември 2015, Събота, 21:54 ч.
Източник: ШОУ

Евгени Минчев ме харесва, но аз не съм гей!, категоричен е вторият в „Биг брадър ол старс”

Ваня Джаферович се превърна в най-пресметливия риалити герой. Той успя да спечели „Сървайвър”, както и да завърши на второ място в „Биг брадър ол старс”. Стратегията му е в кръвта и винаги влиза подготвен. Съпругата му Жени също е участвала в предишен сезон на екстремното приключенско риалити и е семейният двигател на стратегиите за игрите.
- Ваня, за разлика от „Сървайвър”, не успяхте да спечелите „Биг брадър oл старс”. Удовлетворява ли ви второто място и признавате ли победата на Деси Слава?
- Победата на Деси е съвсем заслужена, би ме с голям процент. Тя е популярна личност, обичат я много хора, добро момиче е. Радвам се, че паднах точно от нея. Но второто място за мен си е голямо постижение, защото съм преди Евгени Минчев и Ваня Червенкова. Това са личности, които са постигнали много в живота си и по-известни от мен. Щастлив съм, че хората ме харесаха и ми дадоха подкрепа, за да стигна до второто място. Тук хората решават и нещата не зависят толкова от мен.

Влязох със стратегия, но не съм лицемер

Няма как да участваш в такова предаване и да нямаш стратегии за победа. Никога не съм искал да манипулирам или да лъжа някого, както го доказах в шоуто. Нито съм бил лицемер.

Това, че съм се карал със Соня и след това сме разговаряли, е съвсем нормално. Ние съжителстваме в тази къща заедно и непрекъснато се виждаме, засичаме се в това малко пространство и няма как да не говориш с някого. Хубаво е хората да разберат, че това е една игра. Но аз бях истински във всички разговори, не съм излъгал никого. Заставах зад хората, които са ми били близки и никога не съм ги предал. Бях откровен със зрителите и мисля, че това са го видели.

- Защо толкова много се ядосахте на Евгени Минчев и неговите закачки към вас?
- Няма как да не се ядосаш на Евгени Минчев, когато живееш с него един месец. Той си е такъв човек и всеки един съквартирант се ядосваше на неговите закачки. Някои от нещата бяха стратегически от моя страна. Когато стартира форматът, видях, че Соня и Йоана са настръхнали срещу него. Мен също ме дразнеше, но аз мога много да търпя. След като видях, че и другите не харесват неговото поведение, реших да си кажа какво мисля. Колкото и да сме се карали с Евгени в Къщата, ние сме имали едни прекрасни отношения. Казали сме си, че трябва да се забрави случилото се в Къщата и като излезем да сме в нормални отношения. Не знам дали всички ще го направят, но аз бих искал да съм в прекрасни отношения с всеки един от тях.

Не съм се притеснявал от закачките на Евгени и че могат да ме изкарат гей. Аз съм сигурен в себе си, хетеросексуален съм и нямам такива притеснения. Приел съм Евгени какъвто е. Най-лошото е, когато започнеш да се защитаваш и да нападаш, защото тогава може да се тълкува по друг начин. Още като разбрах, че той ще участва, на мен ми стана ясно, че ще тръгне в тази посока. Бях подготвен за това нещо. Важно е човек да бъде сигурен в себе си и близките ми хора да знаят истината. Мнението на други хора не ме интересува. Но цялостното ми участие показа моята ориентация.

- Имали ли сте и преди това намеци и желания от хора от същия пол?
- Не съм имал конкретно предложение. Но е нормално да има такива мъже, които ме харесват, както Евгени Минчев. Не ми представлява проблем това нещо, никога не съм имал нищо против хомосексуалистите. Все пак в 21 век живеем и не можем да не ги приемем. Да си гей, не е избор – ти така се раждаш. Не може да караш един гей да спре да бъде такъв и да започне да спи с жени. Аз това го приемам и никога не съм бил против, даже имам такива приятели и нямам никакви проблеми с тях.

- Кой беше най-големият играч и манипулатор в Къщата?
- Най-големият играч съм аз, а манипулаторът е Соня Колтуклиева. И тя също е играч, но не е толкова добра, колкото мен. Тя си имаше своята игра, умее добре да манипулира хората. Лошото при нея е, че се разкрива бързо и с такива манипулации е много трудно хората да те харесат. Може би си е мислила, че с подобно поведение ще си намери привърженици вътре, но няма как на хората отвън това да им допадне. Признавам я като играч.

- Успя ли Соня Колтуклиева да ви спечели със сърцераздирателните си послания? Като какъв човек я видяхте вие?
- Тя наистина си има някакви проблеми, но не е рак. Мисля, че си има проблеми и трябва да се погрижи за тях. Възможно е да е имала някаква стратегия в това нещо, но не мога аз това да го кажа. Тя се опитваше по всякакъв начин да се добере до финала и аз уважавам това. Затова казвам, че тя е играч, защото е правила всичко без скрупули само и само да стигне до финал.

- Тя се опита да забърка любовна интрига между вас с Деси. Успяхте ли с вашата съпруга Жени да обсъдите това?
- Така е, опита се. Това е пак нейна стратегия. След като видя, че няма имунитет от номинации, се опита по някакъв начин да разколебае мен и Деси. Мислеше си, че по такъв начин ние ще се дръпнем един от друг. Но ние винаги сме били искрени с Деси и тя веднага дойде да ми го каже това нещо. Тогава успокоих Деси, че няма такова нещо и тези думи на Соня няма да променят нашите отношение, но ще й покажа как се играе. Тогава реших да й каза, че е тумор, за което съжалявам. Не трябваше по този начин, но знаех, че тя се обижда много от думи. Използвах момента и да я разколебая нея.

Жени няма никакви проблеми с това. Даже преди да вляза, ми каза, че ще има такива моменти, където ще се опитват да ме изкарат влюбен в някоя. Още през първата вечер разбрах, че Евгени ще се пробва. Бях наясно, че и „Биг брадър” ще търси подходящ момент и човек, за да ме забъркат в любовна интрига. Но няма как да се получи, защото обичам жена си. Никога не съм правил намеци на Деси или някой друг. Съпругата ми знае как стоят нещата в такива формати и сме сигурни в нашата любов. Това не може по никакъв начин да ни разколебае.

- Обидиха ли ви думите на Борислав, че няма как хората да гласуват за вас, тъй като не сте българин?
- Това също е игра и стратегия на Борислав. Аз съм сигурен, че ако бяхме двамата стигнали до финал, аз щях да спечеля на 100%. Той си има някакво мнение за себе си, както и аз си имам. Но това са неща, които се случват в Къщата, а това е една игра. След нея се вижда кой какво мисли, какъв човек е и дали можеш да имаш някакви взаимоотношения с него. От Борислав нищо лошо не съм видял в Къщата. На него не му се сърдя за думите, макар да е гадно да го чуеш. Но аз съм голям човек, не съм дете да се обиждам за такива работи. Ако ме засягаше това, то по-добре да не участвам в подобни формати.


Напих се лошо с водка и бира

Това беше втората седмица и първото ни парти. Ядохме суши, аз пиех водка с бира. Изпих четири водки и три бири, знаеш какво се случва от тази комбинация. Седях си на дивана, пеех си и като ми стана лошо, отидох до тоалетната. Но нито съм вилнеел, нито съм танцувал и хвърлял на някого. Беше си кротко напиване, а не като на Борислав и на други участници във формата. Имаше и други изцепки. Моето напиване дори не се забеляза, защото не съм правил скандали, не съм се излагал. Всеки се напива в крайна сметка, но не съм си позволил да обидя някого.

- Соня твърди, че имате остър характер. Така ли е и в какво се изразява?
- Чак остър не, но много наблюдавам и виждам какво се случва около мен. Емоционален съм и понякога реагирам на някои думи. Това, което видяха зрителите, съм аз. Уважавам всеки от опонентите и затова признавам победата на Деси, напълно заслужена е. Радвам се за второто място, което си е пак победа за мен. Имам си семейство, живот, приятели и съм доволен от това, което съм направил.

- Бихте ли участвали и в трети формат?
- Да ти кажа мисля да спирам с форматите, но нищо не се знае. Това са форматите, в които винаги съм искал да участвам. „Сървайвър” ми беше мечта, а в „Биг брадър” исках да вляза и да видя какво е. „Биг брадър” е най-великият формат след „Сървайвър”. Беше ми интересно да видя какво ще направя, защото тук зрителите решават. Спечелих „Сървайвър”, в това шоу завърших на второ място – няма такъв участник в България. Аз съм си номер едно риалити звезда в България. Не знам дали и в света има такъв като мен. Стигнал съм толкова далече в два от най-големите формата и съм горд от себе си.

В категории: Животът


1
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 0
1
Коментара по темата
1.
maihui
26.12.2015 19:33:00
2
3
ДА ВИ ЕБА В ГЕЙОВЕТЕ !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори