×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Бургаски депутат звъни в БНТ да спрат излъчването на френски филм!


Скандал! Бургаски депутат звъни в БНТ да спрат излъчването на френски филм!
Това е поредна атака на червения Атанас Зафиров срещу държавната телевизия
Ключови думи: БНТ, Атанас Зафиров, БСП
Тема в развитие
Камикадзетата от Париж – ново поколение фанатични джихадисти Кметът на Бургас изпрати съболезнователен адрес до френския посланик Говорителят на Външно: Няма информация за пострадали българи, това е единствената добра новина от Париж Борисов свика спешно щаб по сигурността – участват петима министри, както и шефовете на външното разузнаване и ДАНС Ето го загиналия в Париж българин Скандал! Бургаски депутат звъни в БНТ да спрат излъчването на френски филм! Извънредно! Има убит българин при атентатите в Париж Властта предприема крути мерки за сигурност в цялата страна – засилва се полицейското присъствие, затягат границите Експерт: Кървавите атаки в Париж са били добре организирани и координирани Оланд обяви извънредно положение. Франция затваря границите Камикадзе се взривило в района на стадион "Стад дьо Франс" Първа версия: Атаката на "Батаклан" е заради Шарли Ебдо „Ислямска държава“ е поела отговорността за терористичните актове в Париж Външният министър Митов с извънредно изявление заради атентатите в Париж Шокиращ разказ от първо лице за касапницата в Париж: Терористите стреляха на месо! Димитър Николов след атентатите в Париж: Адът е на земята... Валери Симеонов: В основата на атентатите в Париж стои ислямската агресия за изтребване на всички друговерци Париж пламна! Жестоки терористични атаки взеха над 160 жертви
виж още
скрий
14 Ноември 2015, Събота, 12:16 ч.

Телефонирал през нощта, но му отговорили автоматични секретари


Бургаският депутат от БСП Атанас Зафиров пак взе на мушка БНТ.
Тази нощ той звънял на държавния тв канал, като искал да помоли да спрат френски комедиен филм. Реакцията му вероятно е по повод серията атентати снощи във френската столица Париж.
Ето какво е написал Зафиров във „Фейсбук“ в около 2 ч. през нощта: „А в момента БНТ Канал 1 излъчва филм. Френски.Комедия. В Париж регулаторът за френска реклама забранява провокативните билбордове на филма заради вулгарност.
Що за ...нямам думи !
Опитах се да звънна в телевизията на посочените телефони и да ги помоля да спрат това безумие, но се включват някакви автоматични секретари...“


Преди няколко месеца Атанас Зафиров пак избухна срещу БНТ. Повод за реакцията му тогава стана скеч в хумористичното предаване „Шоуто на канала“. Тогава той пак атакува през „Фейсбук“: „И тази вечер т.нар. "Шоуто на канала" изля поредната доза тъпотии, халтура и откровени пошлости. Наред с брадатите смешки, жалката самодейност и демонстрацията на творческо безсилие, за пореден път това предаване се изгаври с възрастните симпатизанти на БСП. Този път обект на "веселбата" беше 1 май и хората, които го празнуват. Чудно ми е докога ще търпим тази глупотевина да се излъчва по националната телевизия, която издържаме с пари от нашите данъци.“
.

В категории: Политика


10
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
10
Коментара по темата
10.
H
15.11.2015 09:06:23
8
2
Никому неизвестен-ДЕБЕЛА ЛОЕНА ТОПКА
9.
ван дизел
15.11.2015 09:05:09
6
1
няма кой да му пръсне дупето защото никой няма от 1000 до 2000 лв за муттри предпочитат да ги дават за малки путета в бара на космос .
8.
Така е
15.11.2015 00:22:34
4
9
Еййй, само с омраза на всяка цена не става, ей така напук и за самото плюене. Много добре знаете за какво става въпрос, но мълчите и траете. Тоз бил такъв, оня инакъв! Де видим нещо червено , като бикове на корида скачаме! Май негледате БНТ, то не е национална телевизия май, ама и ние ( българи ли сме) с вас , от една нация ли сме?Може и цифровизацията да не е сработила там нещо по вторите етажи?! Какво като бил червен бе, дай да си останем все така сиви и безлични и да поддържаме всякакви глупости.
7.
прав е
14.11.2015 20:18:40
8
21
Не го познавам, но е прав.
Телевизията е национална, лапа от данъците.
Така нареченото шоу на канала е една отколешна тъпня-това може да роди тъмата черна тиква на тончо токмакчиев с пубертетно-просташки "хумор".
Прав е иза безкраното повторение на стари филми, особено френски, които ги берат от някоя купчина буклук.
Не че по другите телевизии има нещо свяктно...
В БНТ няма нито едно живо предаване за деца-било скъпо!
Ами преди да не беше по евтино?!
Къде е СЕМ?
6.
пешо кура
14.11.2015 20:16:49
14
12
Ами бсп са българските терористи
5.
бургазлия
14.11.2015 18:56:17
12
23
С какво да стане известен горкия освен със среднощните си обаждания.
Един от многото ограничени и глупави депутати.
4.
човка
14.11.2015 17:15:30
10
15
БНТ не са виновни, защото нощните предавания се програмират предварително, а след 12 часа в телевизията остават много малко хора, особено в събота. Днес вече си смениха голяма част от програмата, което за сравнение частните телевизии не направиха.
3.
до истината
14.11.2015 17:10:07
20
13
Що бе, мутро безподобна? Що е боклук? Защото си позволява "да безпокои" тяхни светлости БНТ ,Верчето и слугинаж ли? За това,че защитава морални ценности, които на тебе ти липсват ли? Или и ти не знаеш за какво, но ти е казано, когато видиш нечии имена, да реагираш? Ама са пропуснали да те ограмотят, та поне малко да знаеш какво да пишеш. Глупав тъпанар! Един от тези, заради които се намираме на този хал и ние Българите и всички Европейци!
2.
Истината
14.11.2015 17:01:41
19
21
Този е мега боклук!!!!
Ако има някой да му пръсне дупето.
1.
hgodogx9yx0ux0uf9yxx9yx9yxoh
14.11.2015 15:36:18
6
16
ШАРЛИ ЕБДО ПРИ КАТАСТРОФАТА НА РУСКИЯ САМОЛЕТ ЦИТИРАМ ........ПАДНА ЯКО ПОРНО С РУСНАЦИТЕ ХА ХА ХА........КРАЙ НА ЦИТАТА .......ПАДНА ГОЛЯМО ПОРНО С ЛУИ ДЮ ФИНЕС. .......ДЯДО ГОСПОД ГЛЕДА .......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет" Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Още днес започва пълна проверка на всички документи по случая в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Самоков"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори