×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Що за мъж е Гъмов? Яхнал Преслава, нарича Кичка овча кожа и червей!


Що за мъж е Гъмов? Яхнал Преслава, нарича Кичка овча кожа и червей!
Гъмов крещи по Кичка, но прави мили очи на останалите дами, които незнайно защо го боготворят
05 Ноември 2015, Четвъртък, 20:52 ч.

Кукленият актьор се самозабрави и бързо сменя маските

Хората, които ще се борят за победа във „ВИП брадър“ 2015 вече са  ясни. Това са  дует „Ритон“, Джино, Станимир Гъмов и Ернестина Шинова.
Те получиха най-много положителни номинации от своите съквартиранти, а  за зрителското одобрение ще се борят Кичка, Кристина Димитрова, Светлана и  Люси Иларионов.

В началото Гъмов театрално се разплака от умиление, че води класацията и останалите казват добри думи за него. Но когато Кичка заяви, че за нея категорично той не бива да спечели, сълзите пресъхнаха и по лицето му се появи гняв и злоба.

Аз такъв мъж не съм виждала, Биг Брадър.  Нарече ме тъпа. Нарече ме куха. Нарече ме комунистическа певица, макар и да знаеше, че точно този режим ми взе за две години  паспорта, не ми разреши да пея в чужбина, спря и излъчването на песните ми по радиото.
Той е груб, самовлюбен, егоцентрик и за една бутилка вино или уиски е готов да лази на четири крака в изповедалнята. Затова за мен е най-недостойният да спечели предаването, каза Кичка.
Гъмов, който се чувства най-големия вип и използва режисираната близост на Преслава още повече да вдига акциите си, буквално избесня.
Той се нахвърли на Кичка, в началото иронично, казвайки, че трябва да получи Оскар за изпълнението си, а после изпусна нервите си съвсем и я нарече овча кожа и червей.
Съквартирантите се опитаха да го спрат, но той  вече беше извадил истинското си злобно лице на показ и крещеше по певицата, бълвайки обида след обида.
Това ли са виповете на България, отново попитаха зрителите и буквално разкъсаха Гъмов на парченца във форумите. /скандално.нет/

В категории: Лайфстайл


12
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
12
Коментара по темата
12.
the. saint
07.11.2015 10:10:10
0
0
Това е най илюминатското предаване от всичките! Унижава хората, разбивайки психиката им,с контрола над съзнанието им и манипулациите,които упражнява ви (им) показва На какво и как се подчинява човешкият индивид. Забравят обноски, морал и ценности дори и хора които са възпитани с такива!Това е реалността на която всеки един е подложен във външния свят! Някой се сме други плачат!
11.
zritel
06.11.2015 19:28:30
0
3
Тези хора които са вътре се смятат за випове!Плюха на всичко,само и само да вземат някакви пари?Имайте дистойнство,не се излагайте повече,Гъмов не гл зная какъв е що е,но този чивек е отвратителен грубиян!Така дс обиждаш жена е недопустимо!Изгонете го незабавно тоя простак!
10.
БГ резил
06.11.2015 16:31:18
0
4
За пари са готови на всичко. Кичка като е толкова богата, какво прави там, да търпи недоразвити малоумници? Ей т'ва не мога да си обясня!!!
За Преслава е ясно, на колко по-отвратителни неща е способна за пари, че едно нищо и никакво търкане с Гъмов едва ли да я притеснява. Тоз пък самопровъзгласил се за артист ГЛъмов си е жив глъвоч. С тая мръсна уста да ходи да ги нарежда в парламента, а не звездите, на които краката трябва да им целува, простака! Това всичкото е ясно, обаче продуцентските напъни са жестоки, очаквам скоро да вкарат, някое магаре и да гледаме порно с животни.... Простотия до шия!
9.
до коментар 8
06.11.2015 11:48:23
0
6
баба е майка ти,Кичка не си крие годините,но Гъмов е невъзпитан и нагъл!Не може да обиждаш така жена!Това е просташко!Гъмов е артист колкото баба ми оперна певица!
8.
buba
06.11.2015 11:20:14
5
0
тука само поставените лица от Кичка пишат маи,баба КИца много се изложи,Гъмов е ПИЧ
7.
АЗ
06.11.2015 09:43:06
0
5
Абе какъв актьор е този?В кой театър играе?Кажете ми една негова роля или постановка,където е участвал!Алкохолизиран клоун,който разсмива компания хора!За това не е необходимо да си завършил НАТФИЗ!Пфу!Джино го превъзхожда 100 пъти,не 1000 пъти!
6.
потресена
06.11.2015 08:54:41
0
9
Гнусно същество,отврат!
Кичка трябва да го осъди!
Какъв мъж си ти гъмов,идва ми да ти се изплюя в лицето,долен човек невъзпитан!Липсват ти първите 7 години!
Никога няма да си щастлив в живота,защото душата ти е мръсна изцапана с лайна!!!!!
5.
:)
06.11.2015 07:25:17
0
6
Гнусен комплексиран гном.
4.
Боби
06.11.2015 05:44:23
0
7
Преслава се унизи толкова много !Какво си го запрегръщала с това нищожество което не уважава жената,а обижда и ругае, това на какво прилича?
Неприятен човек!Кичка може да му бъде майка,какви обиди какво чудо,продуцентите защо го допущат това нещо!!!!
Кичка е звезда и всички я знаят,а Гъмов бил артист,не съм го виждал,къде и в кой филм?
3.
отвратен
05.11.2015 22:52:13
1
7
отвратителна гадна свиня!Ако бях на Кичка такъв шамар щях да му зашлевя през гнусната му уста,че свят щеше да му се завие!Долен гнисен,мазен лайняр!Виповете миже само да ги сънува тази пиянка!
2.
иван
05.11.2015 21:43:33
1
11
алкохолизиран курвар !
1.
пълен провал
05.11.2015 21:13:41
1
17
Пълно разочарование! Дори и ролята си на влюбен не може да изиграе добре! Дори и злостта си към Кичка, възложена му явно от продуцентите, не може да изиграе добре. Всичко прави ужасно изкуствено, личи си, че не му е присърце, но..........парите му трябват и то много!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори