×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • ГЕРБ-СДС печели изборите, седем партии влизат в НС
  • Президентът Румен Радев ще участва в срещата на страните от формата Б9 в Рига
  • Жълт код за опасна жега в цялата страна, температурите скачат до 39°
  • Изчезна самолетът с вицепрезидента на Малави
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
  • „Булгаргаз“ предлага спад в цената на газа за юли
  • Руска хакерска атака остави без кръв болниците в Лондон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо орален секс? Седем причини да го направите


Защо орален секс? Седем причини да го направите
Направете му и той ще ви направи
24 Октомври 2015, Събота, 22:15 ч.
Източник: Космо

За никого не е тайна, че повечето мъже обичат да им правят орална любов. А как стои въпросът при жените?

Хайде да проверим дали и за тях има някакви плюсове от тези ласки, или те са само необходимо задължение. Няма да коментираме лечебните свойства на спермата или ползата за лицевите мускули. Оставяме на другиго тези нелепи предположения.
.
Оралната любов укрепва отношенията ви

Да, да, точно така. Фелациото не е нещо мръсно или неморално. Ако наистина обичаш един човек, то ти го обичаш целия, а не го разделяш на части – едни лоши, а други хубави. Членът на любимия ти мъж с нищо не е по-лош от очите или устните му, от които много хора се възхищават. Когато правиш фелацио на мъжа си, ти му показваш не само че искаш да му доставиш удоволствие. Ти и го приемаш и обичаш изцяло, а това създава близки и интимни отношения помежду ви.


Можеш да се почувстваш господарка на положението

Когато умело му правиш фелацио, можеш лесно да управляваш възбудата и яркостта на оргазма му. Някои момичета споделят, че оралният секс унижава женското им достойнство. Но в действителност оралните ласки сякаш те издигат над него, контролирайки напълно възбудата му. Единствено в твоя власт е доставянето на най-силното удоволствие в целия му живот. Накарай го да те моли да не спираш! Или пък можеш да направиш така, че той да „финишира”, без дори да е разбрал какво му се е случило. С помощта на различни техники можеш да постигнеш различни резулати – можеш леко да го възбудиш и да преминеш към вагинален секс. Или пък точно обратното, леко да охладиш желанието му и да направиш любовния акт по-дълъг.

Повишаваш самооценката си

Умението да правиш зашеметяваща орлана любов влияе непосредствено върху женската самооценка и самоувереност. За женската самооценка е изключително важно постоянното потвърждение от мъжа, че той те харесва и все още те желае както преди. Колкото и жените да ни убеждават, че мъжете им ги обичат заради добрата им душа и хубавите им очи, всяка жена подозира истината. Дълбоко в душата си знае, че основното, което държи мъжът й до нея, е телесната любов. И фразата „Ти си по-добра от всички останали, с никоя друга не съм усещал такива неща” ще те вдъхнови далеч повече от „приятно ми е да си говоря с теб за поезия”.

Ти по-често ще получаваш кунилингус

Ако искаш мъжът ти да ти направи орален секс, просто си длъжна да можеш да правиш разтърсващо фелацио. При това да го правиш така, че той да вижда, че и ти самата получаваш удоволствие от процеса. Ако „отбиваш номера”, то партньорът ти веднага ще го види. И този факт не само съществено ще намали удоволствието му, но и ще го демотивира да ти върне жеста.

Чувсташ се по-уверена

Колкото са по-високи резултатите ти във всички видове секс, толкова е по-ниска вероятността мъжа ти да кривне „встрани”. Опитай се да си спомниш дори няколко случая, чути от приятелки или прочетени в някое списание, в които мъжът е отишъл при друга жена, защото му е било приятно да си говори с нея или е готвела вкусно.

В 90% от случаите мъжете напускат половинките си, защото не са удовлетворени от сексуалния си живот.

Самата ти можеш да почувстваш по-голямото разнообразие в секса

Можеш съществено да разнообразиш секса с помощта на различни фелацио техники, а също и с комбинации от вагинален и анален секс. Ще превърнеш изживяването от унила рутина, от която ти и партньорът ти заспивате, във феерия на чувствата и страстта.

Получи и ти удоволствие!

Какво ти пречи да получаваш удоволствие от ласките с любимия човек? Възпитанието? Моралът? За това може да става въпрос сега, когато сте само двамата и безумно се обичате, като същевременно искате да си доставите взаимно удоволствие. Жената може да получава удоволствие по време на орален секс. Същото, като от целувка или други ласки. Изгони съмненията и страховете си, отпусни се, почувствай партньора си – и зашеметяващият секс е гарантиран!

В категории: Животът


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
()()()()()
25.10.2015 21:03:37
2
1
Статия за чикиджии
1.
секс животно
25.10.2015 17:30:20
2
5
Лапайте кура, дами, спермата е вкусна и полезна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жълт код за опасна жега в цялата страна за днес, но идва дъжд и гръмотевици Жълт код за опасна жега в цялата страна за днес, но идва дъжд и гръмотевици Прогноза за времето - 11 юни, вторник Турбо жега и днес, а в петък на дамите ще им е студено, пророкува проф. Рачев Турбо жега и днес, а в петък на дамите ще им е студено, пророкува проф. Рачев На 14-ти ще превали край морето, прогнозира климатологът Пламъци и в София, има загинал Пламъци и в София, има загинал Огънят е пламнал към 01:00 часа след полунощ Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Десет екипа на пожарната с автомеханична стълба изпратени в УМБАЛ „Свети Георги“ Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Най-новата формация в Народното събрание е „Величие” Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Хороскоп за деня – 11 юни 2024, вторник  Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие
Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Пеевски и Борисов ще са изкушени да заключат вратата и да останат насаме с хладилника Виц на деня Виц на деня Две блондинки на парти:
- Муцка, с еднакви дрехи сме. Как ще ни различават?
- Aма че си тъпа... Аз съм кръвна група 0, ти си АБ!
Виц на деня Виц на деня - Марче, ти какви мъже харесваш? По млади или по стари?
- По стари.
- Защо?
- Имат по слабо зрение!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Телето проглежда веднага след раждането си, котетата - след 5 дена, а мъжете чак след сватбата!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори