×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Златко Димитров: Всеки един глас в неделя може да реши дали Несебър ще излезе от лигата на аутсайдерите!


Златко Димитров: Всеки един глас в неделя може да реши дали Несебър ще излезе от лигата на аутсайдерите!
Златко Димитров има амбициозна програма за развитието на Община Несебър
23 Октомври 2015, Петък, 14:08 ч.

Хората в Несебър са готови за промяна на статуквото в общината, смята кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ
-Г-н Димитров, на финала на изборната кампания чувствате ли се спокоен?

-Няма как да съм спокоен. Но особено в последните дни чувствам силна енергия, воля за промяна, съживяване, ентусиазъм от хората. Вчера бяхме на срещи с братя Пулеви. Навсякъде се усещаше силна вибрация. Мисля, че хората в Несебър са готови за промяна на статуквото в общината. Време е Несебър да излезе от лигата на аутсайдерите. Всички съседни общини се развиват динамично – Созопол, Поморие. За Бургас да не говорим. Ще дам само едно сравнение – ако не говорим за пречиствателните станции Поморие е привлекло около 150 млн. лева по европроекти, за 8 години в Несебър са усвоени около 16 млн. лева, които са достигнали до хората. Десет пъти по-малко. Това е пълен абсурд за мен.

-Как може да се промени това?

-Целият ми съзнателен живот е минал в община Несебър. По един или друг начин съм работил през всички тези години, за да се получават нещата, да вървим напред, всички хора тук да живеем по-добре. Едно съм разбрал за това време – всичко може да стане, когато има желание и план, но и синхронна работа и подкрепа на всички нива – хората, бизнеса, общинската власт и държавата, която стои зад мен. И знам, че нещата могат да се получат, виждам го. Затова се вълнувам. Притеснявам се, разбира се, от всички слухове за купуване на гласове, за масови регистрации на нови гласоподаватели, дали секциите ще имат капацитета да поемат гласуващите, защото този път освен вот имаме и референдум. Но вярвам, че компетентните органи ще си свършат работата, за да гарантират честни избори. Вярвам, че този път кметът на община Несебър може да бъде избран честно. Затова обаче е важно хората да не се притесняват, да излязат да гласуват, най-сетне да заявят ясно, че искат промяна и да получават това, което им се полага.

-След 40 дни кампания как ще дефинирате проблемите на населените места в Община Несебър?

-Не само, че мога да ги дефинирам, но и реално имам план как да бъдат преодолени. Стария град на Несебър – ясни приоритети – оправяне на улиците с цел запазване на традициите и културното наследство, Новият град – изграждане на център, крайбрежна алея и туристическа инфраструктура, както и решение на проблема с паркирането във всички курортни селища. Казал съм как. С буферни паркинги и синя и зелена зона. Слънчев бряг ми е приоритет. Знаете, целят ми професионален път е свързан с курорта. Зная проблемите, зная и решенията. Общината и собственика на инфраструктурата трябва да работят в унисон, което до сега не се е случвало. Крайбрежната алея трябва да бъде преустроена, така че морето да се вижда. За Равда – улична регулация и инфраструктура, за кв. Инцараки във Св. Влас канализация. Малките населени места като Тънково, Кошарица и Гюльовца трябва да бъдат тотално преобразени. Балансът се постига с работа и с решения зад които трябва да се носи отговорност.

-Какво може да направи общинската власт в Несебър за подобряване на здравеопазването?

-Община Несебър трябва да възстанови, ремонтира и оборудва здравните служби в селата в община Несебър. По този начин ще се осигури база за обслужването на хилядите хора, живеещи в по-малките населени места. В здравните служби ще се привлекат да работят на постоянен принцип фелдшери и ще се осигури регулярно обслужване от медицински сестри. В момента хората от селата се оплакват, че не могат да разчитат на постоянна здравна грижа. Здравните служби стоят заключени. Това може да се промени за един месец, стига да има желание. Възстановяването на здравните служби в селата е част от ефективен модел за възстановяването на здравната грижа в по-малките населени места в община Несебър. Той предвижда и обособяването на център на здравна практика в едно от по-големите села, в който да има и работеща джи пи практика и който да обслужва съседните населени места, като си партнира постоянно с фелдшерите в здравните служби. Още повече този модел е работещ. Консултирал съм го с д-р Галина Милева, д-р Георги Паздеров, доц. Петко Танев и д-р Светлозар Георгиев.
   
-Какви големи цели си поставяте ако заемете постът кмет на община Несебър?

-Община Несебър да се превърне в национален център за обучение на кадри в туризма на всички нива. Цялостният модел, който е разработен, предвижда откриването на филиал с кампус на Колежа по туризъм към Висшето Училище по Мениджмънт – Варна. В него ще могат да се обучават стотици млади специалисти, като ще бъдат осигурени преподаватели от България и чужбина. Проектът се разработва с перспектива за откриване и на бакалавърски и магистърски програми с международни дипломи. Обучителните програма ще е синхронизирана с хотелиери и ресторантьори в региона, като се предвиждат платени стажантски програми в Слънчев бряг. По този начин ще се гарантира комбинация на качествено теоретично обучение с практически професионални обучения, което е ключово за туристическия бранш. Разработени са и модели за предоставяне на стипендии на обучаващите се от страна на бизнеса, което от една страна ще подпомогне младите хора, а от друга ще гарантира техен дългосрочен ангажимент към бранша в региона.

В категории: Несебър


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Badesht Gerber
26.10.2015 09:35:21
0
0
Zlatko izdanihte se otnovo, predniq pat s Nasko davahte po 100 sega po 300 drugiq pat ako davate po 1000 shte glasuvam za teb
17.
димитрови ...никога
24.10.2015 17:10:57
3
5
И ти и Кольо сте мишоци.
16.
Аутсайдер
24.10.2015 14:29:15
3
13
Златко, едва ли аутсайдер и марионетка като теб ще стане кмет на Несебър. Защо не покажеш социологическите си проучвания, в които си трети. Май и хората в ГЕРБ ти нямат доверие. Ти си бита карта.
15.
Хаха
24.10.2015 12:57:21
3
12
Много трол е пуснала мафията на кмета, пицата, кулев и лападжиев, нещастници.
14.
До "Сова Михарис"
23.10.2015 22:14:38
2
15
Каквото кажат хората това ще е. Ще разберем на 25-ти. Съмнява ме Николай да спечели от първи тур. Не го ли направи моята социология сочи, че е твърдо аут.
13.
Фатме
23.10.2015 21:24:04
2
9
Ха ха. Каква и чия най-вече е тая социология обаче? И купени ли са респондентите :)))
12.
Няма да те избера!
23.10.2015 21:10:55
3
6
Не знам до колко е шега, защото всичко това е една Гербаджийска игра,
но истината винаги е една, въпросът обаче е: "От коя си страна"?
На добрите или на лошите...,
тъй като ние пасивно даваме властта
и от доста време е така, на разни меркантилни хора - Да!
Слуги обслужващи чужди интереси външни,
мислещи че сънародниците са им мръсни!
Всеки ден властта ни мнението си мени,
посоката ни не е ясна уви...,
обаче можем да бъдем сигурни в това, че ако продължава така,
все по-трудно за всички ни нас ще става!
Животът ни колкото и да е шега, за някой даже и игра,
аз питам до кога ще позволяваме да ни се случва това?
..............................
Избора е нашите ръце!
11.
СОВА ХАРИС
23.10.2015 21:05:39
17
6
КОЛКОТО И ДА ИМ Е МЪЧНО НА НЯКОИ ХОРА,СОЦИАЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ СОЧАТ ПОБЕДА ЗА НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ НА ПЪРВИЯ ТУР!
10.
Гербер
23.10.2015 20:38:24
11
12
Голяма хапка е за твоята уста Несебър Златко. Раздаваш зали и проекти наляво надясно. Това да не са ти сергиите в Сл.Бряг. За тука се иска капацитет но ти го нямаш.
9.
Избирател
23.10.2015 19:31:52
17
10
Охххх Златко в неделя резултата от изборите ще е какъвто беше резултатът между Кубрат(Златко Димитров)срещу Кличко(Николай Димитров)и не градът ни е аутсаидер ами ти си най големият аутсаидер като кандидат за кмет в Несебър до момента на едно ниво си с Дрого Попов вечния кандидат
8.
Избирател
23.10.2015 19:10:25
12
16
Успех,Златко.Ти си ни единственото спасение и имаме големи надежди, дано не ни разочароваш!
7.
Несебърлийка
23.10.2015 19:01:37
7
15
ЗЛАТКО , имаш подкрепата на цялото ми семейство, както и на комшиите и роднините! И АЗ осем години се възмущавах от някой хора, ама наглостта им е толкова голяма, че пак са тупнати на баницата....С теб сме в неделя и УСПЕХ!
6.
Възмутена
23.10.2015 17:16:09
13
12
Възмутена съм, че г-н Златко Димитров нарича града си АУТСАЙДЕР и има наглостта да се явява за кандидат за кмет с това ОТНОШЕНИЕ!!! Видяхме го какви ги надроби в Слънчев бряг, видяхме как "Започна сезона, когато искаме да започне" и подобни глупости !!! Да беше оправил първо Слънчев бряг поне малко, а после да се бориш за Несебър! Освен да боядиса 3 колчета и да подреже 5 храста нищо не се случи в курорта това лято! То не беше снимки с тоз, с ония, кой го подкрепял, не знам си какво! Важни са видимите резултати, а не приказките - демек видяхме какво свършихте в Слънчев бряг, състоянието на курорта само говори за себе си! Цяло лято лъжи, че били премахнати незаконни павилиончета, глупости големи! Айде дано хората имат разум, защото иначе ще го теглят яко!
5.
Несебърлия
23.10.2015 17:12:09
12
17
Никому непознат палячо и до балотаж няма да стигнеш
4.
Трол
23.10.2015 16:04:26
9
14
От първите десет статии за Несебър шест са твои. Голямо писане голямо нещо. Спри се малко и излез между хората. За писател ставаш, спор няма. След изборите ще имаш много време. Може да издадеш роман в два тома. Пиарите ще го редактират безплатно.
3.
Местен
23.10.2015 15:45:33
15
13
Златко, недей да говориш за европроекти пред Георги Манолов. Говориш празни приказки. Нямаш никакъв капацитет да печелиш проекти. Идея си нямаш от проекти а само за тях говориш.
2.
Герб
23.10.2015 15:42:08
9
15
Много приказки изговори в тази кампания. Дал си хиляди обещания само и само да станеш кмет.Ще направиш от Несебър Лас Вегас. Същия си като другия Димитров. Единственото което имаш в повече от другите е големият бюджет за интервюта. Да ги беше дал за благотворителност тези пари. Ако има по ниска избирателна активност ще е заради теб. Отвращаваш хората. Изскачаш като заек отвсякъде. Ние знаем откъде се каниш да вземеш парите който си дал за кампанията. Няма да го позволим.
1.
Златинцето
23.10.2015 15:25:25
12
14
Аутсайдера май си ти! Погледни 1 път по-далече от носа си!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Имала "изключително големи заслуги за двустранните отношения между Република България и Италианската република" Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време За утре на места е обявен жълт код Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ ЦИК регистрира коалиция под името "Център" Маргините вдигат сватба - Мария Маринова се сгоди Маргините вдигат сватба - Мария Маринова се сгоди Племенницата им Мария се похвали с диамантеното бижу за над 5000 лева
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Младата палестинка е загинала, заедно със своя съпруг и дъщеря им при атаката на град Рафах
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори