×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Несебър в истерия от Кубрат и Тервел Пулеви, дошли да подкрепят кандидата за кмет Златко Димитров


Несебър в истерия от Кубрат и Тервел Пулеви, дошли да подкрепят кандидата за кмет Златко Димитров
Легендарните боксьори обявиха, че застават зад избора на Златко Димитров заради богатата му програма в областта на спорта
23 Октомври 2015, Петък, 13:02 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: авторът

Кандидатът на ГЕРБ обеща на хората нова зала, в която да тренират и бъдещите звезди на българския бокс



Залата на читалище „Яна Лъскова” в Несебър се оказа тясна, за да побере всички желаещи, дошли да подкрепят кандидата за кмет от ГЕРБ Златко Димитров и да се снимат с боксовите звезди – братята Кубрат и Тервел Пулеви.


Златко Димитров и братя Пулеви раздаваха автографи върху българския трибагреник, който после подариха на феновете

Под музикалния съпровод, на който Кобрата излиза преди своите мачове, Златко Димитров гарантира, че ако бъде избран, до три години ще изгради многофункционална спортна зала с 5 000 места.

В съоръжението ще могат да тренират и бъдещите шампиони на България по бокс. Кандидатът за кмет на ГЕРБ добави, че ще използва опита на братя Пулеви, който вече откриха собствена боксова академия в София.


Залата се оказа тясна за всички желаещи да подкрепят кандидата на ГЕРБ и да се срещнат с легендарните боксьори

„Арена Несебър ще даде възможност както за подготовка на български спортисти, така и за провеждането на мащабни спортни събития и концерти. По този начин могат да се привлекат туристи и при наличната леглова база в региона да се удължи туристическият сезон”, заяви Златко Димитров.

Заедно с братя Пулеви подариха боксова екипировка с автографи и пожелания на спортни клубове от Несебър, Св. Влас, Обзор, с. Тънково, с. Кошарица, с. Оризаре и с. Гюльовца.


Златко Димитров раздаде множество награди на десетки спортни клубове от региона

„Спортът е най-добрата инвестиция, която може да направи всяка една община. Децата трябва да имат възможност да спортуват. Това е част от възпитанието, алтернативата, която да ги държи настрана от алкохола и наркотиците”, категорични бяха Пулеви.

След края на официалната част двамата боксьори раздаваха автографи близо час и се снимаха поотделно с всеки от своите фенове.





В категории: Несебър


14
Коментара
Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
Те се завръщат в бТВ
Те се завръщат в бТВ 20/05/2024, Понеделник 10:15 0
Флагман.БГ Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг 20/05/2024, Понеделник 10:13 1
14
Коментара по темата
14.
до онези които все още не вдяват
25.10.2015 01:49:36
0
4
Законът за закрила на детето регламентира, че „всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности" /чл.11 ал.4/ . В член 4, ал. 1 от Правилника за прилагане на Закона за народната просвета е разписана аналогична забрана: И АКО НА НЯКОЙ НЕ МУ ЯСНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ .......
13.
принципен
24.10.2015 18:48:26
4
1
На концертите няма деца ли? Нито едно дете не ходи да слуша музика? Това е отговорност и решение на родителите. А и на това събитие агитацията беше за развитие на спорта и децата да сортуват. Хайде стига глупости...
12.
Нури диаманта
24.10.2015 17:28:41
2
4
До 11:

Искаш да кажеш, че е трябвало да има забрана да влизат лица под 14 години ли?
Прост ли си или малоумен?
Или просто коментираш в услуга на крадлив Николайчо?

8 години Несебър е по нанадолнището. Важно е сегашния крадлив и нагъл кмет да се махне, а кой и какъв ще е новия ще видим в следващите 4 години.
На Николай Димитров се нагледахме, резултата е плачевен!
11.
Залата се оказа тясна за всички желаещи да подкреп
24.10.2015 15:25:56
5
3
За да се гарантира спазването на правата на децата и да не се допуска въвличането им в прояви, които могат да накърнят достойнството или психиката им, в международното и българското законодателство са предвидени редица мерки.

Законът за закрила на детето регламентира, че „всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности" /чл.11 ал.4/ . В член 4, ал. 1 от Правилника за прилагане на Закона за народната просвета е разписана аналогична забрана: "Светското образование не допуска налагането на учениците на идеологически и религиозни доктрини". Ограничения за включване в политически дейности на деца са заложени и в Закона за политическите партии.В Конституцията на Република България е регламентирано, че политическите цели и политическите дейности са присъщи само на политическите партии.

Отговорността да не се допуска въвличането на деца в обществено-политическите процеси и събития, неприсъщи за детската възраст и противоречащи на принципите за закрила на детето! Защо не реагират инстанциите и то веднага на тази скандална снимка,която е пълно доказателство,за използване на деца в кампания!?
10.
елюменат
24.10.2015 09:24:55
1
3
Ау, всички положителни коментари са изчезнали мистериозно. Слочаеснос?2?? Немисла!!!! Някой много го е страх май
9.
+++++++
23.10.2015 20:18:33
3
5
Типов играч и кариерист! Такъв е бил и такъв ще си остане! Кариерист, които се води от ексцентричността си, опитвайки се да постигне влияние върху публиката и да се фука и хвали със своите "постижения". Опитва се да спечели аудитория на наш гръб за да се прослави и успява! Да се покаже, че е най-добрият сред кандидатите, а даже не и истински войн! С хитрини използва другите, за да остане там, на върха и винаги да е печеливш, защото така са го научили. И ако не сме трезви ще спечели пак ТОЙ, а не НИЕ!
Успех на всички съграждани..... На 25.10., там в стаичката всички ние ще бъдем сами и ще ковем нашия живот за следващите четири години! Нашият живот, а не неговия!
8.
Мелса
23.10.2015 15:58:51
4
11
Не съм чул за 5 години в Сл.Бряг АД Златко да е поканил някой спортист. Някой политик. Защо сега ги кани. Аааааа май-имало избори. Но ме съмнява да е заради това. Сигурно ги кани защото милее за Несебър и нашите деца. Смешна история.
7.
Smith
23.10.2015 14:54:16
4
9
Крадлив Колю ако не го разкарат несебърлии след 2 мандата, значи си заслужават съдбата и лайнянизацията на "курортчето" си. Не се славят като много умни, така че перспективите това да се случи са нищожни.
6.
Фики Стораро
23.10.2015 14:10:16
1
10
николайчо пък какво направи за 8 години,откакто е кмет ?
5.
gva
23.10.2015 13:56:42
3
13
Братята и хабер нямат кой е тоя Златко и грам не им пука за Несебър. Това което ги движи би могло да бъде някакъв интерес покрай "ала-бала-зала" да се обзаведат с хотелче(теренче) за "без пари" и не на последно място, молбата от началника да се подкретпи нашето момче! Другото е миманс..........
4.
*********
23.10.2015 13:47:12
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Холандската Преса
23.10.2015 13:43:45
3
7
Да вземат да се обръснат малко че изглеждат на по зле от араби терористи. Еба си нехайството. Вижте и публиката, възпитавайте децата си да имат малко вид!
2.
ФБР
23.10.2015 13:13:03
4
18
Зала за бокс= повече мутри
Що не инвестират в селското стопанство? Каквито са са яки ще прекопат царевична нива за нула време
1.
Koki
23.10.2015 12:54:00
10
7
Това се казва подкрепа ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор 34-годишен мъж от Братово остана без возилото си
Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори