×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Първанов в Сунгурларе: Д-р Георги Кенов е социалният кмет, той е точният избор на хората!


Георги Първанов в Сунгурларе: Д-р Георги Кенов е социалният кмет, той е точният избор на хората!
Георги Първанов дойде в Сунгурларе, за да подкрепи кандидата за кмет д-р Георги Кенов, който е с номер 9 в бюлетината
20 Октомври 2015, Вторник, 19:22 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА снимки: авторът

Работата му за възрастните хора, младите семейства и децата показва мъдрост и солидарност, каза лидерът на АБВ
Мога спокойно и с чиста съвест да заявя, че д-р Георги Кенов е социалният кмет за Община Сунгурларе. Той наистина притежава качества, които малко градоначалници имат. Това каза президентът на Република България от 2001 до 2011 г. и председател на АБВ Георги Първанов по време на посещението си в Сунгурларе, където той пристигна, за да заяви подкрепата си към досегашният кмет на Общината и кандидат за нов мандат д-р Георги Кенов. На срещата с гражданите не Сунгурларе днес присъстваха и Стефан Кенов, народен представител от Бургаски регион и съпредседател на БДЦ, Антон Коджабашев, председател на Областния съвет на ПП АБВ,  Драгомир Попов, зам.-председател на ПП АБВ в Бургаска област, Камен Сейменлийски, кандидат за кмет на Община Бургас от ПП АБВ.

„Аз съм тук, защото искам да дам своята лична и на партията си подкрепа за д-р Кенов.Тук съм, защото съм убеден, че той трябва да бъде новият стар кмет на Общината, защото през тези години, през които беше начело на Сунгурларе, той показа, че е един енергичен, идеен, инициативен, работещ и оправен кмет. Той е точният, правилен кмет за вашата община. Той трябва да продължи започнато“, каза още президентът Първанов, като припомни пред препълнената зала на читалището, че има наблюдения над района още от далечната 1994 година, когато е бил народен представител за повече от два мандата от Бургаски регион. Тогава му се налагало да ходи често до Сунгурларе, където днес има много близки приятели и съмишленици.

„Помня Сунгурларе по онова време, виждам го и го оценявам как е сега. Има, разбира се, още какво да се прави, но направеното в инфраструктурата, във водопроводната мрежа, в социалната грижа и ангажиментите на г-н Кенов, по отношение на възрастните хора и спрямо младите семейства, особено за детските градини, показва мъдрост и солидарност, затова мога спокойно да кажа, че д-р Кенов е социалният кмет. Още по-важно е, че зад гърба му има и силен екип в лицето на общинската администрация. Вярвам, че ще има и силен тил от общински съветници, защото листата е добра. Тя не е просто представителна, но в нея има много качествени хора, които биха могли да създадат стабилен Общински съвет, защото и най-добрият кмет, дори и Бог да е, ако няма стабилни съветници, той ще бъде с вързани ръце“, допълни още Георги Първанов през пълната зала в градското читалище и поясни, че е дошъл в града, защото иска да бъде посредник в реализирането на важни и значими проекти засягащи Общината.

Кметът Георги Кенов подчерта постигнатите и реализирани проекти на Община Сунгурларе и желанието му да продължи развитието на района в полза за местните жители.
„Направихме много промени, изградихме образцови пътища, само през последната година са изградени 30 км. пътна инфраструктура, водни цикли, водопроводи, създадохме добри условия за нашите деца, перфектни детски градини, които отговорят на изискванията за социалност на Общината, прекрасни страчески домове и дневни центрове за възрастни хора. И всичко това е грижата за вас. През новия мандат искам всички детски градини да бъдат безплатни. Скоро спечелихме проект за над 500 хил. лева. Той е за хората в неравностойно положение. Печелим безплатна трапезария, ще разширим безплатния патронаж, искам да направим и дом за рехабилитация на децата инвалиди. Всичко това се прави за бъдещето на Общината”, каза кандидатът за кмет Георги Кенов, издигнат от БДЦ и подкрепен от АБВ.
Съпредседателят на БДЦ Стефан Кенов изрази удовлетворение,  че двете формации са успели да намерят общ път за Община Сунгурларе. „Вие сте победителите в тази кампания. И на мен не ми трябва да видя протокола на Общинската избирателна комисия след вота. Резултатът се вижда по лицата на хората, в погледа им, в техните усмивки”, обърна се към присъстващите Стефан Кенов.
Кандидатът за кмет на Община Сунгурларе д-р Георги Кенов и кандидатите за общински съветници от БДЦ са с номер 9 в бюлетината.










В категории: Сунгурларе


29
Коментара
Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
29
Коментара по темата
29.
Дудутка
05.11.2015 21:47:30
0
0
Г- н президент как не ви е срам да идвате и да подкрепяте този некадърен Кенов който превърна общината в харем? И тези които се готвеха за общински съветници. Господ да ни е на помощ. То като погледнеш къв е кмета а да не говорим за листата с общински съветници все отбор юнаци. На й големите муууушенициии крааадцииии и курви и курвари. Обесете всички на центъра на Сунгурларе, така,че да им се белеят кокалите отдалече. А по важното е,че си имат нов кмет Сунгурларци. И при това кадърен и мислещ за народа. А що се отнася за кола който обещаха да им го навтрт отзад еее Тоа тъпанар сам си го навря и то без вазелин. Ох. КАК БОЛИИИ БОЖЕ ПРОСТИИи какво ли направих. Ооооох много болиииии.
28.
onq
23.10.2015 00:54:37
3
8
Кенооооов,в неделя да ти повикам Азис да ти пее на ушенце "Как боли" искаш ли? Малко пари даваш за глас-30 лева. То един надник бре! Вдигни малко и може да кметуваш пак!
27.
ххххх
22.10.2015 21:20:26
2
7
А всички назначени курвички в общината по програмата проституция,къде ще отидат след като си тръгне този тумбак!? Родителите им трябва да ги продават на друг!
26.
Manolic
22.10.2015 20:37:51
2
5
НИЕ ОТ МАЛЦИНСТВАТА СЪЩО ЩЕ ПОДКРЕПИМ ВОДЕВА! СТИГА ВЕЧЕ ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ! АКО ВИ Е БИЛО ХУБАВО ДА ВИ ЛЪЖАТ И ИСКАТЕ ТОВА ДА ПРОДЪЛЖИ гласувайте за Кенов!
25.
аз
22.10.2015 08:50:57
3
11
Махнете го най-после този продажник Кенов! Още първата седмица ще видите със слепите си очи колко круши ще отпаднат от общината! Протежетата му и нимфетките от публичния дом!
24.
VVVVVV
21.10.2015 21:37:19
6
10
Разумни хора от Сунгурларе и общината, излезте, гласувайте с разума си и подкрепете Водева, в противен случай ще ни командват некадърници, нагаждачи, малоумници и магистралки!
23.
КЕНОВ
21.10.2015 21:34:26
8
5
Мили сунгурларци,обичам Ви и за това трябва да ме подкрепите в неделя.Всеки етнос ще има полза от новия ми мандат.На българите ще осигуря работни места и дърва за огрев.На всички роми работа по европрограми.На турците ще направя джамия на мястото на автогарата.Ресторанта ще го дам под аренда на каракачаните,за да има винаги топла чорба.Ще работя за благоденствието на града ни.Подкрепете ме,така или иначе аз ще съм кмета!
22.
7878
21.10.2015 19:16:46
3
9
Хора отворете си очите и вижте как ви лъже този мушенник Кенов! Със заплахи пак ли искате кмет да стане!?!? Всички служители от общината в работно време отишли Първанов да гледат! Този ли закони ще спазва след като сега ги нарушава - държавни служители в работно време на предизборна среща!?!? Лижете г*за на Кенов и треперете дали няма да ви уволни! Толкова ли сте глупави и страхливи душици?!?! На това ли му викате демокрация!
21.
Истината
21.10.2015 15:27:27
2
11
И Първанов падна в очите на хората как може да позволи да го използват точно него на който българският народ се довери и го на направи президент и то 2 мандата,да подкрепи един човек който толкова много лъже и използва хората че незнам като каже сутрин ДОБРО УТРО дали трябва да му се вярва.Всички знаят че той е един предател и крадец, затова и г-н Президента прави коалиция с него защото всъщност и той е предател, колко бързо предаде БСП и всичко ляво всички станахме свидетели на това.А за другите кандидати за кмет няма да говоря защото който и да е ще е по-малкото зло.
20.
123
21.10.2015 15:17:18
4
9
Ирена Водева кмет , друга алтернатива нямаме. Дано разумите хора излязат да гласуват, а не малцинствата да решават нашето бъдеще. Мислете хора .
19.
аз
21.10.2015 14:09:05
3
7
Браво на 18
те роднините му вече са оправени ,женя му и целият и род.А и беше кмет преди години и всички много добре знаем какво направи.
18.
456
21.10.2015 12:24:40
5
9
Към 16!Панделиев е местен,но не е честен.И той ще почна да оправя всички роднини,децата си и т.н.Същата работа.Да не говорим,че ще бъде под опеката на г-н Хафъзов/нацист долен/.Валката кебапчето и той акъли ще му дава.Абееее ...
17.
наблюдател
21.10.2015 12:04:44
1
7
Панделиев, ако не е Водева. И то само защото е по-малкото зло. Но ще говори много лошо за хората в общината, ако не е Водева.
16.
до кенов
21.10.2015 10:30:42
3
17
абе удавник такъв и оня отгоре да докараш кмет повече няма да си, и малкия боклук сина ти е същия помияр като тебе , стягай се за затвора никой не може да те спаси , хората вече са наясно с твойте лъжи и празни обещания. Да е честито на Панделиев той ще новия кмет на Сунгурларе, поне е местен човек и отговорен и ще има ангажимент пред хората.
15.
И пак
21.10.2015 10:15:51
3
16
Цялата администрация пак под строй ... нахалството на този човек мина всички граници. Бог да ни пази ако му позволим пак да влезе в Общината ни.
14.
Президете
21.10.2015 10:13:03
3
18
Г-н Първанов изложихте се тотално, бяха останали малко хора, които ви уважават ...но с тази си постъпка и с подкрепата към този престъпник се сринахте тотално. Цирк ...пълен цирк
13.
EEE
21.10.2015 10:03:54
3
15
КОЙТО ГЛАСУВА ЗА КЕНОВ ГЛАСУВА ПРОТИВ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ!
12.
KOKS
21.10.2015 09:26:55
1
17
Лигльо , паркетен фръцльо ! Крадци мръсни , ненаядени цървули !
11.
до 6
21.10.2015 08:47:19
1
20
Колекцията от цървули на Първанов / който е баш цървулът /като Кенов, се допълва от Георги Димитров в Карнобат и Димитър Димитров в Приморско. Лижат, лъжат, мажат, сменят партии, само и само да са на баша.А пък на АБВ такива им трябват - нали знаете - каквото повикало, такова се обадило. Ще бъде голя-я-м кеф, на 25-ти гласоподавателите да им го наелекторатят на такива като тези боклуци !
10.
до 6
21.10.2015 08:47:19
2
18
Колекцията от цървули на Първанов / който е баш цървулът /като Кенов, се допълва от Георги Димитров в Карнобат и Димитър Димитров в Приморско. Лижат, лъжат, мажат, сменят партии, само и само да са на баша.А пък на АБВ такива им трябват - нали знаете - каквото повикало, такова се обадило. Ще бъде голя-я-м кеф, на 25-ти гласоподавателите да им го наелекторатят на такива като тези боклуци !
9.
Hug
21.10.2015 07:30:52
2
19
Социален звучи като лоша дума като идва от агента Гоце този мръсник, предател!!!
8.
наблюдател
21.10.2015 05:00:19
2
19
Хвани единия и удряй другия, докато влязат там, където им е мястото. И това ще стане. Крайно време е.
7.
Федя
21.10.2015 01:21:18
2
29
Първанов предаде БСП,предаде всичко ляво,а той и партийката му са бити карти.Преди години бях на обратното мнение но делата на цялата дружинка в годините са антибългарски!!!Щом и Коджабашев ще ми води бащина дружина оле мале?!?!
6.
за сунгурларе
20.10.2015 23:40:36
0
34
Сигурен ли е Първанов с какъв цървул се е хванал? Освен да лъже и обещава да е направил нещо? В общината не можеш да намериш човек да ти свърши работа, такава наглост и безочие да седиш дма мандата, да не свършиш нищо и пак да се натискаш..... И докторлука ти е бил на същото дередже, поне тука няма отговорност....
5.
_nib_
20.10.2015 23:26:47
2
19
Изкуфелия електорат,втора възраст,трета младост.Я внимавай.На бегом да пускате червени бюлетини,на тате сина да си купи втори хотел.Всички са маскари.
4.
ssssss
20.10.2015 23:01:04
2
29
Малко пари дава кенов за глас! А то едни списъци,имена,ЕГН-та-да не избягаш. Кенов,кенов купи си динена кора да се лъзнеш с нея към Карнобат! Ква инфраструктура си направил бе,тъпак? Една улица няма в сунгурларе здрава! Мършаааа!
3.
КАРАКАЧАНИНА ЯНИ
20.10.2015 22:55:47
13
18
Ако искате да провалите Кенов,гласувайте за Васко Панделиев,той е свестен и ще оправи общината и безработицата в региона!
2.
Насю моториста
20.10.2015 22:36:15
8
16
Ами то,освен за Мариян Чолаков,няма за кого да се гласува,всички останали са продали душите си на дявола....
1.
КИЛЪР
20.10.2015 22:30:10
6
29
И Първанов се изложи,снемаме доверието си от него.Кенов е кмета на турци и цигани,не го е еня за безработните българи в общината.Всеки глас за Кенов е глас срещу бъдещето на децата ни и за това няма да го подкрепим,ако стане кмет ще го провалим!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори