×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заявка за голям музикален фестивал със звезди от ранга на Мадона в Несебър прави Златко Димитров във второто си видео


Заявка за голям музикален фестивал със звезди от ранга на Мадона в Несебър прави Златко Димитров във второто си видео
Златко Димитров ще работи, за да превърне Несебър в лятната фестивална столица на България
19 Октомври 2015, Понеделник, 11:47 ч.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ завъртя по радиата реклама на Несебър Фест 2016
Големи музикални фестивали със звезди от ранга на Мадона да се провеждат в Несебър преди и след старта на активния туристически сезон. Това поема отговорност да направи кандидатът за кмет от ГЕРБ Златко Димитров във второто си видео. По този начин към курортите в региона могат да се привлекат хиляди посетители, както се случва в Созопол по време на Аполония и в Бургас при провеждането на сериозни музикални събития.

“Сезонът започва, когато го започнеш”, отсича Златко Димитров пред камерата в клипа, фокусиран върху липсата на значими културни събития в общината и възможностите за създаването на такива като атракция за туристите и връщането на българите. Кандидат-кметът припомня и абсурдния факт, че в цялата община няма нито едно лятно кино.

Паралелно с видеото в музикалните радиа в региона се завъртя и “реклама” на несъществуващия към момента Несебър фест 2016. Накрая на спота Златко Димитров обяснява, че такова събитие наистина може да бъде реализирано със сериозния бюджет на община Несебър.

Подходът да се говори открито за проблемите и пропуските в управлението на Несебър по разбираем за хората начин Златко Димитров възприе още с първия си клип, който се завъртя преди десет дни в мрежата и вече има десетки хиляди гледания.  Видеото е заснето с дрон, който кандидатът за кмет е управлявал лично по време на снимките. В него участва и Димитър Николов, кандидат на ГЕРБ за трети кметски мандат в община Бургас.


В категории: Несебър


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
До Герб
20.10.2015 19:36:56
0
9
Напълно подкрепям коментара, НО ПРАВЯ УТОЧНЕНИЕ,че не половината , а всички от ГЕРБ ще гласуват за Гошо Манолов , защото другата половина на ГЕРБ са от ДЕЛА.
11.
Герб
20.10.2015 08:12:53
3
11
Нямаш потенциал за кмет, мойто момче. Дори с АД-то си се надскочил. Пишат ти хубави приказки пиарите. По 2 интервюта на ден евала. Ако дойда да те изпитам, 2 думи не можеш да ми кажеш на кръст. Много ниска топка си за този хубав град. Георги Манолов е кмета. От всички кандидати той е най-нормален. Дори половината ГЕРБ ще гласува за него.
10.
Стрелков
20.10.2015 02:19:52
3
5
В Каварна, която спрямо Несебър е едно село можаха да пеят едни от най-големите музикални звезди, а в Несебър не може?
Плиткоумни ли сте, дебили ли сте или от лизане на задника на крадливия Николай Димитров ви е изтънял мозъка, другарчета от първите постове?

Срамота!
Цяла България ни се смее и подиграва. За 8 години хората прогресират, ние регресираме, прогресира само джоба на Николайчо и ония с кулинарния прякор.
Пази боже да не ни се подиграват още 4 години, че както е запланувал да напълни града с бетонни проекти изработени като в час по трудово обучение, ще заприличаме на постсоциалистическо село от средата на 60-те.
9.
Гражданин
19.10.2015 20:15:17
5
7
Пари, бюджет, много пари, голям бюджет и фестивали. В главите ви само схеми за бюджета. Златко кмет. Наско заместник по строителството.Това е екипа който ще ни управлява. Експерт до експерта, мила моя майнольо.
8.
На Лили Иванова беквокала
19.10.2015 17:14:45
2
7
След като групи от ранга на Морчиба дойдоха то Разлог, а като добавка имаше уговорки и с Джамиракуей и други големи международни групи, не виждам защо това да не стане в Несебър. Щом Бургас може да поеме Роби, значи Несебър може да посрещне една Рианка.
7.
Мадона
19.10.2015 16:52:11
1
7
Ако беше построена голямата зала, която само се обещава от два мандата, щеше да има място за всякакви концерти и големи спортни събития... ама нямаааа... иначе фест може да се прави на всякакви места, питайте промоутърите, правят фестове за десетки хиляди по поляни и върхове в планините. стига да има желание и организация, всичко може!
6.
Георги
19.10.2015 14:07:45
5
7
Мадона на стадиона в Несебър ли ще я покани да пее?Или на байра на Влас?Чуват ли се какво говорят тия хора?Това да не е Цеца.Хайде без глупости моля.
5.
гошо
19.10.2015 13:40:19
7
4
Тоя пич ме кефи.
4.
123
19.10.2015 13:37:01
6
10
Селски бек,ръката в джоба.Политическо джудже от Герб.
3.
Ти
19.10.2015 12:40:04
8
10
Той първо един Орфей да направи и тогава да говори!
2.
Аз
19.10.2015 12:38:37
7
10
Този май не е от този град. Къде на полуострова ще направи такъв концерт? Малко ли фестивали има? Та нали Вие лично плюехте по фестивалите на общината? Проста сметка: фестивалът юни продължава 7 дни. 5000 участника + 1500 придружаващи правят 45500 нощувки г-н Димитров.
45500 ама Вие до толкова не можете да смятате май! А не е само той, но искам да Ви видя къде в стария град ще пее Мадона.
1.
Ха Ха
19.10.2015 12:06:43
9
8
Ще местим несъстоялия се Златен Орфей от Слънчев Бряг в Несебър. И пари има а. no comment
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори