×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако сте доминираща жена, използвайте с партньора "Разцепване" и "Кали Асана"


Ако сте доминираща жена, използвайте с партньора "Разцепване" и "Кали Асана"
Вие отгоре - да, някои мъже обичат това
08 Септември 2015, Сряда, 00:22 ч.

Не го чакайте да поеме инициативата, вие сте силната, вие командвате под чаршафите
Ти си алфа жена и се гордееш с това, но е възможно да не си в нужната форма, за да поемеш водеща роля в спалнята. Ще ти покажем как да дърпаш юздите и двамата да прекарате незабравима нощ. Ще се запознаеш с десет секс пози за жени, поели нещата в свои ръце, които ще завъртят неговата, че и твоята глава.

Понякога, когато се стигне до секс, дребни нещица от сорта на иницииране, изричане на глас какво точно искате или самото планиране на една секси (а не долнопробна) романтична нощ могат да се окажат доста смущаващи. Д-р Шери Мейърс, лицензиран брачен и семеен терапевт и автор на „Бъбри или мами”, ни посвещава в някои тайни за това как да пристъпим и какво да кажем, за да имаме секса, за който винаги сме мечтали.

Защо е от такова значение да инициираме секса?
"Ако по принцип си от хората, които казват 'пас съм,' 'може би по-късно' или пък рядко предприемаш първата крачка, то поемането на инициативата за секс от твоя страна чест най-големият много възбужда партньора ти, защото, преведено на неговия език, това означава 'Желая те!'" твърди Мейърс. "Повечето мъже казват, че усещането да са желани от жена си ги кара да се чувстват оценени, мъжествени и обичани. Как обаче да му подскажеш какво точно искаш? "Просто му покажи," съветва Мейърс. "По тази тема егото на мъжете е доста крехко, така че винаги започвай позитивно... какво той прави 'така добре,' после му покажи, като демонстрираш върху него или придвижваш ръката му до мястото, където искаш да те докосне. Запази тази позитивност до края, като му дадеш да разбере, че се е справил отлично и че страшно те възбужда. Мъжете се нуждаят от постоянни поощрения и положителна обратна връзка. Твърде често именно нашата самоувереност и желание са най-секси атрибутите, които една жена може да покаже в леглото.

Как да планираме специална лудория?

Забрави списъка с ангажименти. Да отложиш секса за момента, когато си отговорила на всички имейли и си отметнала всички набелязани за деня задачи, означава никога да не стигнеш до него. Вместо това положи съзнателно усилие да разпуснеш. "Зарежи лаптопа и чантата с документи, изключи мобилния си телефон, затръшни вратата в лицето на деня," продължава Мейърс.."Буквално и преносно окачи надпис „Моля, не безпокойте” на вратата на света. Разчистването на програмата ти е начин да кажеш на себе си и любимия: „Нищо не е по-важно от теб и от това да бъдем заедно.”
Как да сме по-самоуверени в леглото?
За да подсилиш удоволствието, влез в обичайната си роля и се отдай на неочакваната промяна в плановете,” съветва Мейърс. "Ако си алфа жена – високопоставена и с блестяща кариера – е много важно да дадеш възможност на партньора си да бъде алфа мъжкар в спалнята." За да си в състояние да му предложиш по-добър секс, мисли различно. И ако успееш да раздвижиш нещата, шансът ти да възвърнеш разгорещения секс, който някога сте имали двамата, неимоверно ще се увеличи.

"При една нова връзка, спонтанните, всепоглъщащи реплики от сорта на, ‘Не мога да спра да те докосвам,' 'Ужасно много те искам', както и разгорещените дълги нощи, изпълнени с любопитство, копнежи и открития се вграждат по естествен път в сексуалния микс," твърди Мейърс. "С времето попадаме в капана на рутината и липсата на интерес. Ето защо е важно да променим тази си нагласа и да подходим към секса като към приключение и възможност да открием ново състояние, чувство и начин да се докосваме един друг." Как да осъществим това? Замисли се по какви точно причини той е толкова привлечен от теб — и помни, че чувстваш ли се добре ти, той също ще се чувства добре. "Погледни на тялото му по нов начин," предлага Мейърс. "Целуни го по-различно и открий място по тялото му, което не си целували досега или поне отдавна. Пусни някаква музика и му изтанцувай еротичен танц, шепни в ухото му колко е секси и му сподели някои от нещата, които искаш да му направиш. Гледайте заедно порнофилм и обсъждайте какво ви възбужда. После експериментирайте в леглото. Мъжете наистина искат да знаят как биха могли да те задоволят. Нищо няма да ги накара да се почувстват по-добре от това да те доведат до оргазъм. Ще се почувстват по-мощни и успешни." Така и двамата ще се окажете победители. С всичко това наум, изпробвай следните десет секс пози, идеални за постигане на удовлетворение при жените. Те ще те накарат да се почувстваш като кралица и да извлечеш максимално удоволствие.

1. Модифицирана мисионерска поза
"Практически всяка класическа поза може добре да се настрои, така че да възбуди жената," твърди Лиза Суит, автор на „365 сексуални тръпки”. "Всичко, което жената трябва да направи е да отключи желанието си да преследва удоволствието чрез някои простички нагаждания. Вдигането на краката, така че стъпалата й да стъпят здраво върху седалището му, ще накара пубисната му кост да се отърква повече в клитора й. Или може да вдигне високо крака — колкото по-високо ги вдига, толкова по-дълбока ще е пенетрацията към предната вагинална стена, където се намира и Г-точката."

2. По-дълбоко задно проникване
"Това движение изглежда като леко недодялано, но всяка жена може да си го нагоди, като легне по корем и остави партньора внимателно да легне върху нея," казва Суит. "Позата дава възможност за по-дълбока пенетрецията, като същевременно предизвиква искри в Г-точката и клитора."


3. Поза Прилепени лъжици
"Това гушкащо движение не е с особено добра слава по скалата на възбудата," твърди Суифт. "За да го подсили, мъжът може да плъзне пръстите си между краката на жената и да си играе с клитора й, докато я обладава отзад. Или пък самата тя може да извършва това. Стискането на бедрата ще спомогне да се подсили удоволствието."



4. Поза Яб-юм (тиб. „баща-майка”)
"Класически, мъжът сяда в поза лотус, а жената го възсяда," казват Мърк Майкълс и Патриша Джонсън, автори на „Великият секс, възпроизведен простичко. "Може да се осъществи и с кръстосани крака, но ако това предизвиква неудобство, той може да я видоизмени, като седне на стол или пък на ръба на леглото, със стъпала на пода. Това е изключително интимна поза, защото телата ви са подравнени и притиснати. Подходяща е да се гледате очи в очи и да редувате моменти на застиналост и раздвижване по време на сексуалния акт. Много хора я намират за най-ефективната поза да се изпита стимулация на Г-точката, докато осъществяват секс чрез проникване."

5. Поза Кали Асана
"Тази поза, в която ролята на жената е доминираща, е позната на мнозина — мъжът ляга по гръб, а жената го възсяда," казват Майкълс и Джонсън. "Често е изобразявана в тантричното изкуство, а корените й трябва да се търсят в дълбока древност. При нея има множество начини да се обогати както чувствеността, така и самото преживяване — клечене, коленичене, изправяне на тялото, навеждане напред или пък навеждане леко назад и коленичене на една страна, докато в това време другият крак е изправен. Разнообразието от движения също не е за пренебрегване — люлеене, търкане или подскачане — те също ще предизвикат различни усещания. Тази поза позволява и да налагаш и контролираш ритъма, както и дълбочината на проникване. За много жени тя предоставя възможно най-пряката клиторна стимулация, а освен това дава възможност и на мъжете да стимулират клитора, било то с пръсти или с вибратор."


6. Обърната ездачка
"Това не е точно традиционна поза, но на нас ни харесва да я възприемаме като вариант на Кали Асана," казват Майкълс и Джонсън. "Тя е чудесна да се разиграва срещу огледало, което ще ви даде ясна визия за това какво се случва в зоната на гениталиите, докато правите любов – нещо трудно постижимо при повечето пози. Това е и поза, при която е лесно да се стимулираш собственоръчно. Ъгълът на проникване и стимулацията, която той произвежда, също са склонни да предизвикат у партньора ви някои различни усещания. Много мъже намират „Обърната ездачка”, за изключително наситена, така че не е лоша идея да обърнете внимание как точно реагира той."

7. Изправена поза
"В тази поза той подпира гърба си на стена, така че тя да е 'отгоре’ и се притиска към него, за да проникне в нея — действието се улеснява, ако тя повдигне единия си крак," твърди Д-р Керъл Куин, щатен сексолог към Good Vibrations, секс магазин в Сан Франсиско. "С едната си ръка той може да придържа крака й вдигнат и да я прегръща с другата (като така я държи притисната към себе си и същевременно й помага да стои изправена). Ако тя извие гръб, тазовете и на двамата ще притиснат още по-плътно — тогава той ще може много по-лесно да достига гърдите й.
Предимства на позата: чудесна е за очен контакт, докосване и целуване.
Внимание: Когато желаната продължителност е постигната, повечето хора ще решат най-накрая да се отпуснат хоризонтално." Допълнителен съвет: "Когато той е по-висок, може да разтвори краката си по-широко, като така тазът му ще се нагоди към нейната височина (или пък, ако и двамата са спортни натури, би могъл да я повдигне на ръце и така да я нагоди към своята височина)," казва още тя.

8. Глава над петите
"Ето и един необичаен и отпуснат вариант на поза, при която жената е отгоре," казва Д-р Куин. "След като го възсяда, тя поставя глезените си върху раменете му и се отпуска назад, така че или ляга директно върху него (по гръб — гърбът й се пада върху бедрата му, а стъпалата й са от двете страни на лицето му) или пък е леко наклонена настрани, като така позата се доближава до варианта на слепените лъжици: Той частично се накланя към себе си, а тя се нагажда към него, така че да й е удобно. Тази поза не предоставя очен контакт, но за сметка на това предлага множество възможности за докосване, особено клиторна стимулация. Той може да използва хълбоците и Бедрата й, за да я придърпва по-близо до себе си, стига да се търсят по-енергични движения или пък по-дълбоко проникване."

9. Разцепване на бамбука
"Друга класическа тантра поза, която е нещо като вариант на мисионерската поза," казва Д-р Куин. "Тя ляга по гръб, но вместо да ляга върху нея, той коленичи с разтворени колене, така че тазът му да се сниши, за да може да проникне в нея. Тя може да се захване за бедрата му (и да използва този захват като лостов механизъм, за да се движи) — глезените й са върху раменете му или пък единият крак е сгънат, така че тя да е в състояние да отпусне крака си върху гръдния му кош и да усеща сърдечния му ритъм.

Предимства: чудесна поза за очен контакт, докосване и целуване на стъпалата и пръстите на краката."

10. Секси разрязване
"Тази поза е прекрасна за клиторна стимулация," твърди Д-р Ивон K. Фулбрайт, посланик на сексуалните взаимоотношения и благополучие към „Астроглайд”. "Първоначално жената възсяда мъжа, след което се намества между краката му (което от своя страна ще извие гърба й). Тогава той може лесно да стимулира ерогенните й зони, като така по-бързо я довежда до оргазъм."

*** Откачена бонус поза!!!

Въртящо разцепване
Трудност: 10! Само за хора в добра спортна форма и с приключенски дух!
"Гъвкавата дама ляга върху партньора си, като поставя и двата си крака между неговите," казва Д-р Фулбрайт. "После ги разтваря, като изнася единия крак напред, отпускайки половината си тежест върху коляното. Така тя може да му предложи гърдите си да ги целува и смуче, което ще окаже доста възбуждащо и за двамата." Възможно е да се наложи да направите някои упражнения за разтягане преди любовния сеанс, но със сигурност ще „вземете акъла” на партньора си...

В категории: Животът


1
Коментара
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 2
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 4
1
Коментара по темата
1.
kakata
09.09.2015 11:51:44
0
0
по-тъпи те са не само винаги изключен предупреди да внимание!!!! Да, правилно е защитава така с хората по свят срамува по-тъпи селяни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори