×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Порно с лесбийки? Всяка четвърта жена го гледа тайно


Порно с лесбийки? Всяка четвърта жена го гледа тайно
Ласките между жени възбуждат слабия пол до полуда
16 Юли 2015, Четвъртък, 22:57 ч.
Източник: Лайфстайл

Еротичните клипчета между жени доставя най-доброто, за което момичетата мечтаят в реалния живот. А именно - добър секс



През годините 35-годишната Карън е разбрала какво точно харесва, що се отнася до порното. Няколко пъти седмично тя се рови в порноканалите в интернет с ясната представа какво търси - лесбийки.

Карън си пада по видеоклипчета, които доставят удоволствие на всичките й сетива: две жени, които нямат "щръкнали, изкуствени цици", а вместо това изглеждат нормално ( може дори да са майки, като нея) лежат в леглото, целуват се и си доставят удоволствие.

"Приятно е и много чувствено. - признава Карън пред The Huffington Post. - Предпочитам това, което ме възбужда бързо, а то е момиче с момиче".

Карън обаче не е гей, тя е хетеро сексуална. Подобно на много момичета, които никога не са спали с жени, тя харесва да гледа лесбийско порно.

Изследване от 2014 г. направено от един от най-големите безплатни порно сайтове Pornhub съвместно с интернет сайта Buzzfeed сочи, че повечето жени, които гледат порно онлайн, търсят на ключова дума "лесбийки". 445% повече жени, отколкото мъже търсят "момиче с момиче".
Въпреки, че изследването е правено на базата на данни от Google Analytics, които не определят сексуалната ориентация на потребителите, нетипично големият брой жени, търсещи порно с момичета, сочи, че не всички от тях са с нестандартна сексуална ориентация.

Само за една година пък броят на търсещите "лесбийка прелъстява хетеро момиче" са се увеличили с 328 процента, според данните на PornHub.

"Статистиката сочи, че всеки един от трима потребители в порно сайтовете е жена. - казва секс терапевтът Кимбърли Резник Андерсън пред The Huffington Post. - Въпреки че не може да се каже какъв процент от тези жени, които търсят лесбийско порно са хетеро, цифрите са твърде високи, за да са само хомосексуални. Истината е, че все повече хетеро момичетата търсят порно с жени".

Индустрията на филмите за възрастни също си взима бележки от този факт. Тази година PornHub увеличи лесбийските клипчета с над 7 процента, като превърна тази категория в най-предпочитаната в сайта.

За много жени лесбийското порно предоставя възможност да си представят какво би било, ако правят секс с друга жена, въпреки че се възприемат като хетеро. За тях този вид порнография е просто фантазия, а не желание, което искат да осъществят.

"В интернет хората могат да изследват неща, които не е задължително да правят в реалния си живот, но с които могат да се сравняват или от които да се обучават", казва Резник Андерсън.

Така е и за 46-годишната Вики. Тя никога не е била интимна с жена в реалния живот, нито е мислила да го направи, но смята лесбийското порно за "най-добрият избор" и го гледа поне по четири пъти месечно, често със съпруга си.

Тя вече има изграден определен тип жени, които търси - слаби или не много дебели, с дълги коси. "Обичам да са с дълги нокти", казва Вики и споделя, че никога не е срещала жена в живота, към която да изпита сексуално привличане.

"Лесбийското порно е повече фантазия", допълва омъжената майка на две деца.

За други момичета, страстта към еротичните филми с жени е по-сложна. Лесбо порното им позволява да отпушат част от своята сексуална идентичност, която в други случаи ще остане скрита.

Карън, например, която е била доста консервативна в младежките си години, сега съжалява, че не е експериментирала с жени. Лесбийското порно удовлетворява любопитвството й, макар и виртуално.

"Никога не съм експериментирала, но съм мислила за това. Знам, че съм твърде нервна и срамежлива да го направя някога", казва Карън.

Спордед сексколожката Резник Андерсън желанието за секс с жени има по-малко общо със сексуалната фантазия и повече е продиктувано от факта, че лесбийките си дават повече време, така необходимо за жената, за да се възбуди. С други думи - орална любов.

"70 до 80 процента от жените са неспособни да достигнат оргазъм, докато се самозадоволяват и да гледат орална стимулация е много по-еротична за тях. В тези клипове има и повече любовна игра. Докато при нормалното порно, се преминава почти веднага към съществената част, при лесбо сцените камерата се фокусира на целувките и  стимулацията на гърдите, което е много нежно и интимно", обяснява сексоложката.

Вики пък споделя, че хетеросексуалното порно се съсредоточава предимно към проникването и така се губи отношението към жената.

"При лесбийките винаги има това, което една жена иска. Знаят как да го направят и как да те докарат до оргазъм", казва Вики и признава, че поне 90 процента от случаите, в които е достигала до оргазъм, е гледала лесбо порно.

50-годишната Хилъри пък признава, че винаги прави секс с годеника си на порно с момичета:

"Мъжете си мислят, че ако ни подадат пръст или пенис, ще полудеем от удоволствие и ще свършим. Аз показвам на годеника ми, че движението навътре-навън не работи толкова добре и че има и други части от тялото ми, освен вагината, които трябва да ухажва. Пускам му порно с жени и му казвам: "О, виж как си играят с гърдите, ако го направиш и ти, ще е добре!"

Ако хетеросексуалното порно предоставя на жените това, коите желаят най-силно - любовна игра, орален секс и момичета, които наистина получават оргазъм, а не пищят театрално, то тогава то ще бъде по-интересно за гледане, категорачни са анкетираните дами.

Докато това стане, те ще си взимат, каквото им трябва от света на лесбийките.

"Основният фокус на хетеро порното е удоволствието на мъжа и впечатлението, че той е този, който трябва да бъде задоволен. - пише 23-годишната Сара в поста си във форума на The Huffington Post. - С жените действията и движенията по време на взаимната мастурбация или оралния секс са не толкова бързи и яростни, което ми харесва".

Лесбийското порно и на нея и доставя най-доброто, за което мечтае и в реалния живот. А именно - чувство на истинско блаженство. С други думи - просто добър секс

В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
2
Коментара по темата
2.
*********
14.02.2021 20:47:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
Lana
02.08.2018 18:06:14
0
0
Браво
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК
Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори