×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сложиха маси на велоалея в Бургас


Сложиха маси на велоалея в Бургас
На тротоара край велоалеята на ул. „Ген. Гурко“ в Бургас са поставили маси. На видеоклип пък се вижда как на пътя на колоездачите са поставени столове и някои хора си пият кафето там.
24 Юни 2015, Сряда, 12:56 ч.

Бургазлии сядат на алеята, за да си пият кафето

Маси и столове се появиха на велоалеята на ул. „Ген. Гурко“, съобщи възмутен бургазлия в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.

„Велоалеите в Бургас са пиар на Общината. До това заключение достигнах, след като се сблъсках с безразличието на общинските служители от отдел "Ред и сигурност" за нарушенията по велоалеите от нагли граждани. Последните с действията си застрашават живота и здравето на велосипедисти и пешеходци, като поставят маси на тротоара, а други седят на столове на велоалеята и пият кафе, а понякога до тях има и детска количка, за което уведомих шефа на отдел "Ред и сигурност", но реакцията от негова страна е нула“, добавя Данчо.

Той е изпратил и видеоклип, за да покаже какви препятствия има по пътя на колоездачите.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Какво се случи с този камион Какво се случи с този камион 10/05/2024, Петък 09:41 1
6
Коментара по темата
6.
запозната
26.06.2015 16:05:16
1
0
Абе ,драги колоездачи ,вие не сте ле чели или чували за новата наредба на Общината бе-че ул.Гурко и алеята която е на първа линия до морето,поради големия пешеходен трафик ,се заличават ,като велоалеи и остават само за пешеходци,затова и пребоядисването им не се подновява ,а не се изтрива ,поради причина че е много трудно ,трябва да се кърти и затова са оставени на доизживяване,така че недейте да имате претенции, и без това и преди пешеходци и велосипедисти пак се разбирахме,друг е въпроса ,че за тези недообмислени велоалеи ,общинарите си взеха доста бонуси ,а ние обикновените..пак страдаме от това недоглеждане!Това е истината!
5.
ха
24.06.2015 21:53:11
1
1
Аз пък нарочно минавам през масите по тротоарите за да дразня тъпите и нагли "бизнесмени".
4.
bgman
24.06.2015 13:31:05
1
8
А какво да кажем за Трията и Здравко Станчев - не тротоар или велоалея. Окупира цяла улица "Сердика" (отстрани на Трията) и половината площад Тройката.
Сигурно ремонта на площада за него го направиха - да е по-удобно да сложи масички.
3.
bgman
24.06.2015 13:28:40
0
7
Същата работа е на Стамболийски 5 - кафе Какао. Заема целия тротоар и щеш не щеш трябва да ходиш по велоалеята...
2.
Слави
24.06.2015 13:24:46
0
7
В Акации, по пътя на 211 има една спирка, половината е превърната в гумаджийно. Но явно плащат, защото градският транспорт си я подминава, пък пътника, кой го е@е. А по-към Кумлука един сменя гуми даже в дясното платно, щото той горкият няма спирка.
1.
ha
24.06.2015 10:54:04
1
11
Те да си видят новите вело алеи в комлука. Гумаджийници , резглобени коли, и по някоя паркирана между двете им вело - ленти :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ако на това място си опънете палатката, грози ви затвор Ако на това място си опънете палатката, грози ви затвор Според гръцкото законодателство е забранено поставянето на палатки или паркиране на каравани в археологически обекти, плажове, горски зони и като цяло на обществени места Синът на Илия Павлов спечелил над 600 милиона евро като инвестирал в... Синът на Илия Павлов спечелил над 600 милиона евро като инвестирал в... Преди 6 години той посъветвал майка си да инвестира в биткойни ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ  Социологът Добромир Живков очаква хората на Слави Трифонов да се спънат в 4-процентната бариера Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Приспособлението обаче е подготвено за новата си функция – каишки го придържали за главата на мъжа Ковид мутира и се завърна като FLiRT, вижте симптомите Ковид мутира и се завърна като FLiRT, вижте симптомите Публикувано тази седмица предварително проучване на изследователи от Харвардския университет показва, че ефективността на ваксините срещу тези щамове намалява МВР свиква национално съвещание за предстоящите избори МВР свиква национално съвещание за предстоящите избори Ще присъстват политическото и професионалното ръководство на министерството Луксозната яхта на контрабандиста Паскал изчезна от Созопол Луксозната яхта на контрабандиста Паскал изчезна от Созопол Предполага се, че Паскал е разпоредил на капитана да тръгне за Гърция, където първоначално се укри Какво се случи с този камион Какво се случи с този камион Пътният инцидент е станал на пътя край село Куцина Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Катастрофирал е ТИР Днес ни очакват брутални дъждове Днес ни очакват брутални дъждове Жълт код е обявен в областите Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали
Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори