×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Целта ми като кандидат за кмет на Бургас от Реформаторския блок ще е да обединя десните избиратели


Целта ми като кандидат за кмет на Бургас от Реформаторския блок ще е да обединя десните избиратели
Номинирането ми за предстоящите местни избори е оценка за добрата работа на общинската структура на ДБГ, смята лидерът Живко Табаков
22 Юни 2015, Понеделник, 12:18 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА

Уважавам постигнатото от Димитър Николов, но наша кандидатура е важна за консолидирането на доверие към реформаторските политики

Общинският лидер на "Движение България на гражданите" Живко Табаков  е номинацията на партията за кандидат-кмет на Бургас за изборите наесен. В неделя кандидатурата му беше официално обявена от Найден Зеленогорски, председател на предизборния щаб на Реформаторския блок.
Номинацията на Табаков ще бъде съгласувана с коалиционните партньори от СДС и ДСБ, което  ще се случи още в следващите дни.
Живко Табаков оглавява общинската структура на партията на Меглена Кунева от 2013 година и е едно от най-ярките лица на Реформаторския блок в Бургаска област. Ако кандидатурата му бъде утвърдена от РБ той ще е първият кандидат-кмет след Димитър Николов, който обявява, че ще влезе в битката за кметския стол наесен.




- Г-н Табаков, Националният съвет на ДБГ издигна кандидатурата Ви за кмет на Бургас. Найден Зеленогорски Ви определи като професионалист с нужната почтеност и възможности да носите отговорност и да излезете на битка за Бургас. Готов ли сте да я спечелите?

- За мен е висока чест и много задължаващо издигането ми от Националното ръководство на ДБГ за кандидат-кмет на община Бургас. Това е и оценка за добрата работа на общинската структура на партията, и за нейното все по-осезаемо присъствие в политическия живот на Бургас. Смятам, че за мен като млад политик предизборната кампания за местни избори през есента ще бъде една чудесна възможност за трупане на политически опит и умения в реална конкурентна среда на идеи и платформи.

- Мислите ли, че Реформаторите в Бургас ще Ви припознаят, ще се обединят зад Вашата кандидатура и ще работите единно за изборите?

- В крайна сметка дали аз ще бъда кандидат за кмет, или някой друг в рамките на Реформаторския  блок  ще стане ясно едва след официалната ни регистрация за изборите. Затова и на въпроси, свързани с идеи и програми за развитие на Бургас и общината, ще можем да отговаряме и дискутираме след официалната регистрирация на кандидатурата за кмет на Реформаторския блок за община Бургас.

- Задачата ви няма да е никак лека като се има предвид, че се изправяте срещу настоящия кмет Димитър Николов, който се спряга отново за безапелационен победител на местния вот. Как оценявате Вашите шансове?

- Аз като общински председател на ДБГ и издигнат от моята партия за кандидат-кмет уважавам настоящия градоначалник  Димитър Николов и ценя неговия принос за развитието на морския град , за успешната му реализация на европейски проекти. В същото време съм убеден, че издигането на кандидатура на Реформаторите е много важно за консолидирането на максимално доверие и подкрепа за реформаторските политики от гражданите на Бургас.

В категории: Политика


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
149
Коментара по темата
149.
Valtan
29.06.2015 10:51:10
0
1
Абе то щом съльо и пульо тръгна да се кандидатира за кмет ми другия път и аз ще се засиля.Баси цирка, тоз две думи ако каже на англисйки по добре от Бареков ще се прекръстя.Малоумник.И тез братята толкова ли са изпаднали и те, че и за маша по свестен и кадърен човек не си намериха. Образован бил, ало Харвард ли завърши, че не се сещам?! И за Николов не съм, но пък това нещо, и за общински съветник не става.И цялата рода да впрегнеш тука да те хвалят все тая.
148.
Айде бе...
27.06.2015 13:28:07
0
0
Бургас, ти що не се прекръстиш на Бургас, може тогава да ти се види че имаш повече право да говориш от името на бургазлии. Аз съм също от Бургас, пък не съм с Николов. А за проститутките, вече се понапълни..
147.
Бургас
26.06.2015 00:18:40
2
2
Бургас е със Николов... мо'е си псува всеки, че е разкопано. Но без да се копА хубаво няма да стане. (Да не говорим, че покрай ремонтите работят и много хора, което при тези времена на безработица е важно).
146.
Бреее
25.06.2015 22:56:54
0
4
145,много филми си гледал. Болшинството бургазлии си живеят много добре и то без проститутки и наркотици, а със семействата си
145.
маора
25.06.2015 17:45:57
1
1
кмета Николов направи доста за града, но всичко това е опаковка, която следва логично след икономически подем.................такъв няма, така че ще дойде момента тия взети пари да се връщат. Няма бизнес и производство, няма реална икономика освен проституция, наркотици и измами с ДДС и Еврофондове. Това е реалността.
144.
ХХХ
25.06.2015 11:15:46
3
4
Ееее Митев едно е да искаш,а съвсем друго е да имаш смелостта да го направиш,я по-добре недей да се забъркваш и продължавай да прислугваш на Марков,че виж ти е изстинало постчето дето ти го дадоха незнайно пак по какъв начин.
143.
spartak
25.06.2015 11:09:16
1
5
toz za treti den mu gledam praznata fizionomia v saita, aide stiga tolkva godpodin za edin den, da xxeba I kausha da xxeba kmet shte staval ne mojesh da si oburshesh gaza palqk
142.
Митев
25.06.2015 10:27:21
4
3
И аз искам да съм номинация за кмет, но не ми стиска, пък и Марков не дава, но много искам.
141.
Stefi
25.06.2015 08:21:46
3
6
Няма такъв бастун. "Целта ми" каква цел имаш ти бе бастун.
140.
До г-н Ичо от 134
24.06.2015 16:57:07
2
5
Да ще гласувам за който си искам,затова искам да имам право на избор,а не да ми се налагат едни и същи лица! А вие като сте от тези с костюмите г-н Ичо,защо не ми отговорихте на въпросите,който зададох или те са малко не удобни за вас и се чудите как да извъртите темата като сравнявате Бургас с други градове и като обиждате хората,че са прости и мързеливи,защото не искат да се занимават с туризъм.И още нещо г-н Ичо,аз живея,работя и си отглеждам децата в Бургас,а не в Сливен,Варна и т.н. (до колкото знам всеки град си има кмет,който носи отговорност за това което е направил или не),затова искам в Бургас да има повече реализация за хората в различни области,а не сама в туризма.
139.
Ичо
24.06.2015 16:35:56
4
4
Туризмът е с основен дял във БВП на страната , целият бизнес в Бургас се определя заради георграфското му положение. Това му е голямото предимство пред другите региони на страната , ако не беше на морето Бургас щеше да прилича на Сливен примерно , но тогава щяхте да мрънкате и да се оправдавате , че няма работа защото не сте на морето. Така , че Бургас си е ОК , в сравнение с Варна например. А иначе си гласувай за който искаш, то човечетата с елечета нямат свършване :)
138.
До г-н Ичо от 134
24.06.2015 16:03:29
2
4
Г-н Ичо,не знам дали осъзнавате,че с този си коментар вие обидехте по-голямата част от гражданите на гр.Бургас като ги нарекохте мързеливи и прости хора!Не всичко е туризъм г-н Ичо,а и всеки знае колко месеца в годината е туристическия сезон.А сега ми кажете къде младите хора(който не изучават туризъм),но също са си завършили висшето образовани в различни други свери могат да се реализират в Бургас,като нямат нужните условия за да го направят.И тях ли ще наречете прости и мързеливи!!!!И това не е мрънкане нито пък оправдание г-н Ичо,защото не всичко е туризъм.Аз искам да имам право на избор,искам да мога да се реализирам и в други области освен в туризма,а също така искам и моите деца да имат право на избор,да учат и да се реализират в това в което те искат,а не да им се налагат ограничения като "Ти живееш в Бургас,значи ще учиш в сферата на туризма,защото там няма с какво друго да се реализираш!!!"...Ако на вас това ви харесва,не мен никак не ми допада!
137.
Ичо до 134
24.06.2015 15:25:17
4
3
Само мързеливите и прости хора се чудят как да свържат двата края в Бургас . Ако в центъра на най-туристическия район човек не може да свърже двата края , какво да кажат в Монтанско,Врачанско и в цяла северна България. С мрънкане и оправдания няма как да свържете двата края.
136.
мнение
24.06.2015 15:18:33
0
2
Ето едно мнение на Първан Симеонов.
"Когато говорим за кметски избори, трябва да имаме предвид, че политическото по места вече не е толкова ясно изразено, че има все повече прагматизъм. Това предполага, че по места ще има най-причудливи коалиционни формати, бизнес проекти и т.н. Свидетели сме на следния феномен - ако питаш хората как вървят нещата, те горе-долу по навик (а и с основание) казват “зле”. Но ако ги питаш как вървят нещата в общината,
са склонни да
дадат малко
по-добри оценки, защото обикновено местната власт се възприема по външния вид на града, докато като че ли проблемите - безработицата, бедността, социалното разслоение, се пишат на сметката на централната власт. Като добавим и това, че по места политическите разделения са минимизирани, в близките години вероятно ще продължаваме да сме свидетели на трайното вкореняване на кметове и управленски формули по места."
135.
Право на избор
24.06.2015 15:07:15
1
4
правото на избор е главния принцип на демокрацията. Не лишавайте хората от него. Силни, слаби, крадливи, честни - хората ще решат. Няма нищо по-хубаво от конкуренцията на един пазар.
134.
До г-н Ичо номер 123
24.06.2015 14:59:32
2
6
Съгласна съм с вас,че именно хората издигнаха Димитър Николов за кмет на Бургас,но лично аз съм малко разочарована.Ще ме попитате "Защо?" - еми ето моята гледна точка:Признавам,че градът ни стана много красив и със съвсем но облик,имаме си нова Морска градина,имаме си нов център,нови улици и булеварди,имаме си Спортни центрове,паркове и детски площадки (който в повечето случай след направата им повече изобщо не се поддържат),имаме си велоалеи,2-3 мола,а сега вече и ново рибарско пристанище в Сарафово,но като се замисля сме до там.....И сега искам да ви попитам г-н Ичо- Къде са заводите,къде са производствата в Бургас,който биха дали сигурност на обикновените хора?Къде младите хора могат да се реализират тук в Бургас в различни области?Къде????Защо тук повечето хора работят за заплата от 350лв. до 500лв.като Бургас е най-добрият град,а цените са ясни на всички.те са повече от европейски?Защо виждам все повече и повече бедност и безработица?Защо след осем години хората отново се чудят как да свържат двата края и след като си платят сметките се чудят как ще изкарат месеца?Ето на тези въпроси искам да ми отговорите г-н Ичо и тогава ми казвайте за кого да гласувам.Аз искам да имам право на избор!!!
133.
oooххх...
24.06.2015 14:39:17
1
2
Толкова ли е сложно???Идеята е да имаме кмет като слънце-способен,честен,образован,с визия и компетентен.Да не краде.Да не се подмазва.Да е с безупречно минало и доказал се професионалист.И да знаете,има такива в нашия град.И със сигурност не са сред номинираните!!!
132.
До тролчетата Табашки
24.06.2015 14:36:50
5
4
Не бъркайте глупоста със смелост , че досега на доста такива смели - Ваклиновци, Елечета и др. им лъсна ГЛУПОСТА.
Вашето момче е от тази порода.
131.
Крадец
24.06.2015 13:33:57
2
5
За крадец не ставаш сине -

http://burgasnews.com/burgas/politika/40767-kmarkov-ulichen-v-koruptziya-borisov-predal-papkata-na-kmeta
130.
Запознат от кухнята
24.06.2015 13:20:36
2
7
Под схемата на Николов "Супер Бургас" всъщност по-безпристрастните виждат гениална схема за облагодетелстване на тесен кръг от фирми. Всичките пари, които се усвояват по различни проекти, всъщност се харчат и плащат на едни и същи хора!!! Влагат се ниско и средно качество материали при заложени с други характеристики, разликата се сетете къде отива. Гражданите "доволни", че имат пейки, фонтани и улици, управляващите доволни от набъбващите банкови сметки. В същото време НЯМА никакъв бизнес в Бургас, повтарям НИКАКЪВ. И не г-н Марков да ми обяснява как г-н Табаков не го познавали. Защо Марков не подсигури без задкулисни игри и далавери поне толкова раб. места, колкото осигурява Табаков??? Защото обича на хляба мекото и работата лекото и никога не са го интересували хората как живеят, с какво се препитават. За него на първо място е важно неговото его и банкова сметка. Моля се рано или късно Прокуратурата да започне проверки на периода 2009-2013 за изразходваните средства по различни строителни проекти на територията на Община Бургас. Как, при какви критерии и на кои фирми за разпределяни благата от тези проекти. Вярвайте ми ще бъде по-интересно от турски сериал. Един въпрос към кмета и Марков - защо не дадете гласност на всички глоби наложени на Община Бургас във връзка със строителните проекти през периода на вашето управление??? Всички тези суми, а те не са никак малко ги плаща КОЙ - правилно НИЕ гражданите на гр. Бургас. И последно - задайте си въпроса, ако нямаше програми за европейско финансиране, как щеше да съществува Бургас - без реална работеща икономика, без раб. места, за мен успешен е кмет, който не само усвоява, но и привлича инвестиции в различни сектори с цел вдигане стандарта на гражданите си. По този критерии Николов и компания са във втората половина таблица. По-долу съм дал и линк за потвърждение на думите ми.

http://burgas-podlupa.com/2011/08/29/%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D1%82-%D1%81-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81/
129.
и още
24.06.2015 12:55:12
2
5
http://burgas-podlupa.com/wp-content/uploads/2013/04/285041_519133361449942_488828168_n.jpg

http://burgas-podlupa.com/2013/04/29/%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8%D0%BD-%D0%BC%D0%BE/
128.
Факти 2
24.06.2015 12:47:16
2
5
Още малко инфо за непросветените

http://www.flagman.bg/article/25140
127.
Факти
24.06.2015 12:42:13
2
5
Моля запознайте се с факти преди да величайте Марков.
http://vbox7.com/play:08dd737f
126.
стига
24.06.2015 12:34:26
2
6
Голяма драна се разигра с тази номинация. СДС скачат като ужилени, ДСБ от върли противници на Николов веднага застанаха зад СДС - какво става??? Нима ви изплаши тази номинация??? Нима на Марков и сие им мина през ум, че може да не си разиграват коня през следващите 4 год.??? Елементарни амеби мислещи се за демократи. Всекли има право да бъде кандидат - какво подскачате - ако вие сте свикнали да лижете, за да получите, други не мислят така. Аман от злобари.
125.
stoicho
24.06.2015 11:54:25
6
5
разкарайте това чучело бе какъв кмет кви пет лева, стига с тая логика колкото по-голям олигофрен толква по-послушен!
124.
леко просветление
24.06.2015 11:50:26
1
6
До сега си задавах един и същи въпрос "Защо г-н Марков подкрепя г-н Николов при положение,че той стана депутат от РБ и защо не иска РБ да има собствена кандидатура за кмет на Бургас?"........сега вече малко ми се изясниха нещата след като гледах това :
http://vbox7.com/play:08dd737f
Значи така си мислите г-н Марков - "Докато аз подкрепям г-н Николов,той ще си мълчи за мен и моите фирмички......." - сега всеки сам може да си направи извода "Защо Марков не иска да се издига кмет от РБ"
123.
Ичо
24.06.2015 11:39:43
5
4
От 20 години съм активист на демократите и участвам активно във всяка изборна кампания.
Познавам манталитета и настроенията на сините гласоподаватели , били те седесари , десебари , георгьовденци и граждани . На тези хора не може да им се налага кандидатура .Тези хора се бориха срещу пиян Йоан и сложиха начело на града Д.Николов .ТЕ няма да го свалят от там , докато той се грижи града да се развива и просперира. Ето защо тази самовлюбена кандидатура цели само и единственно да сее разкол сред десните избиратели , но кукловодите явно много са надценили марионетката си .
След това тъпо изпълнение , това момче не трябва да бъде включван в каквато и да е изборна листа на РБ .
122.
varna
24.06.2015 10:26:34
0
1
ЗАЩО И ДОКОГА ЩЕ БЛОКИРВАТЕ И ЗАБРАНЯВАТЕ КОМЕНТАРИ ПОД СТАТИИ ЗА ЦИГАНСКИТЕ НАБЕЗИ И ПРЕСТЪПНОСТ?!КОГАТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДОКАЗАНО,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ИЗВЪРШИТЕЛЯ, ИМАМЕ ПРАВО НА МНЕНИЕ-ФГЛЕГМАН АЛА КАСАБОВА
121.
smex
24.06.2015 08:42:53
3
5
Коцето ако може да помогне с нещо сигурно няма да е зле, но като един виден ГЕРБАДЖИЯ... да решава в РБ ще му е малко трудно вече!
120.
stanimir
24.06.2015 08:15:50
4
4
За всички вече е ясно че Коцето Марков решава какво ще става в РБ. Показно зашлеви Табаков и го постави на място. Табаков подай си оставка и се занимавай с "голямия" си бизнес.
119.
pak bobi
24.06.2015 07:48:36
1
6
Само да припомня че преди да стане кмет, Митко Николов беше шеф на вафлите и бонбоните!
118.
еееееееееееееее
24.06.2015 07:45:31
2
4
Съмнявам се че е Придворната болонка на Диневи.Дай му саламче и цял ден ще ти играе.
117.
bobi
24.06.2015 07:45:10
1
4
http://www.venidmanagement.com/company_info/team.php

Осведомете се!
116.
Запознат
24.06.2015 07:08:17
4
6
Бе хора,що не се осведомите кой аджеба е Плюнко Табаков и после да говорите?Едно тарикатче без никви,ама НИКВИ нормални способности,освен една-да се подмазва на Диневи,айде осведомете се моля за тр му стаж до преди да стане''спец по туризма''А рефор блок с тая кандидатура ми напомня на И Костов с Неделчо Беронов,ама тоя е още по-зле
115.
rrrrrrrrrrrrrr
23.06.2015 21:43:43
4
6
Тъп-аков кмет,що за шега?????????
114.
slavka
23.06.2015 16:16:40
3
6
На Коце Маца ще му изхвръкнат очите от орбита и едва върза две изречения, ако това ти харесва славчо, значи не си по-добре интелектуално от междинната брънка между крьоманьонеца и неандерталеца.
113.
pepi
23.06.2015 16:16:12
3
5
Коцето сам си го начукар начука го и на реформаторския блок, помогна на БСП и патриотите, но това не е толкова интересно. По интересното е че ДСБ дето уж все против ГЕРБ скачат, така им лижат задниците на местна почва, че се питам, как ще се оправят със симпатизантите си!?
112.
golem
23.06.2015 16:10:20
1
7
MUSLI, изхвърли си огледалото и ще спре да ти се драйфа.
111.
musli
23.06.2015 16:02:46
5
5
моляви махнете този олигофрен само като му гледам физиономията и ми се драйфа!
110.
slavcho
23.06.2015 15:51:47
4
4
Браво Коце Така им го начука, че няма да се свестят и след изборите. Автомивката в МОЛ-а е затворена и всички пишат коментари в мрежата в подкрепа на Табакеров.
109.
наблюдаващ
23.06.2015 15:47:51
3
2
Стига сте го нахъсвали изкуствено ,човечеца да се надява ,че ще спечели бе,малоумници.Дано той не е толкова прост ,че сам да си повярва,иначе е нормално да изпълнява политическа поръчка с цел облагодетелстване,защото както някои казват тук ,честен ,некорумпиран ,и такъв да е ,щом е стигнал до тук ,а и ако влезе във властта ,всичките му тези качества ще се изпарят само след първия месец!
108.
гласоподавател
23.06.2015 14:01:32
4
7
Възмутена съм от изказването на г-н Марков,как може да подценява и да унижава така хората.Това ли е коректността и единството на РБ г-н Марков?Защо не кажете вие от къде сте тръгнали,че сега съдите другите или толкова сте се самозабравели,че можете да диктувате вашите правила на всички.....Е да ви кажа г-н Марков,че на мен не можете!!!!!Ако до сега съм гласувала за вас сега с вдигната глава ще кажа,че няма да го направя!!!Няма да си дам гласа за човек,който няма никаква смелост да излезе и да се бори и продължава да лижи задници само и само той да е добре.Благодаря на г-н Табаков,че с неговата номинация лъснаха вашите подли игрички и ако все пак РБ реши да подкрепи ДБГ аз с пълна съвест заявявам,че ще гласувам за тях,тъй като се оказа,че тя е единствената партия с куража и смелостта да се противопоставят на това,което не им харесва.....а аз вече НЕ харесвам вас г-н Марков...
107.
вери найс
23.06.2015 13:06:29
1
3
Много добре казано от 106. Колкото и истината да боли, понякога трябва да си я казваме.
106.
zamislen
23.06.2015 13:02:48
1
5
Ето какво питат Табаков и какво отговаря той:
- Мислите ли, че Реформаторите в Бургас ще Ви припознаят, ще се обединят зад Вашата кандидатура и ще работите единно за изборите?

- В крайна сметка дали аз ще бъда кандидат за кмет, или някой друг в рамките на Реформаторския блок ще стане ясно едва след официалната ни регистрация за изборите.
Следва страхотно възмущение от другите партии в РБ......, подло и неуважително към РБ интервю от Костадин Марков и някои коментари по- долу....
А сега ето какво става с номинацията в София:
"Ще се явя на местните избори само ако получа подкрепата на всички партии в Реформаторския блок. Това не е извиване на ръце, а благородно условие – такава е логиката на това, че се събрахме заедно", заяви в "Добро утро, България!" депутатът от РБ, член на ДСБ и бивш общински съветник в столицата Вили Лилков.
Къде е разликата? Значи ДСБ могат да номинират в София и това да не е драма за никого, но в Бургас когато ДБГ номинира е страшно. Вярно е че в политиката е възможно всичко, но когато претендираш за демократични принципи е редно да уважаваш предложенията направени от другите партии от "Блока" в който се намирате и аз не знам защо!
Не може да искаш само гласовете на ДБГ за да си осигуряваш светлото бъдеще, а иначе за всичко останало да не си партньор с тях.
105.
ДуПеДаТ
23.06.2015 12:47:53
2
8
Марков не е депутат, а е Дупедат. Продължава да го доказва с всяка изминала седмица.
104.
за марков
23.06.2015 12:45:52
2
6
Не му прави въобще чест на Марков, лъснаха му болните мераци на всяка цена да запази дела си в общината, а той минава през обещание пред герб да не се издига кандидатура. В интервюто ясно личи злобата и безсилието му, а всички "факти" които изтъква могат да се проверят за 2 мин. през интернет и забележите колко лъжи има в думите му. СРАМ!
103.
Съмишленик
23.06.2015 12:38:35
5
9
Браво, Живко!!! Само така! Давай смело напред. Ти си умен и читав човек с голям потенциал за градоначалник. Ние сме с теб.
102.
koi
23.06.2015 12:06:56
2
6
Коцето Марков добре го е казал, БСП нямаше да успее така да се изрази. Ясно е СДС и ДСБ така облизват Митко Николов и ГЕРБ че всяка номинация различна от неговата е враг, дори и да е от друга партия в РБ.
101.
Burgas v syrceto
23.06.2015 11:49:11
3
3
Spete spokoino deca,Tabacheto nqma da se klasiraaaa!Izvan klasaciqta e ,otsega vi kazvam
100.
димчо
23.06.2015 11:43:21
2
2
Прочетете статията на Коцето Марков и си обършете пяната от устите. http://www.burgasinfo.com/news/view/2/51715/
99.
BAT SASHO
23.06.2015 11:09:47
2
6
Коцето ли да се извини, че той ще надмине Данчо ментата. Депутат от РБ и работи за кмета на ГЕРБ и не само това, не дава на другите от РБ да се номинират. Голямо лигаве ще излезне този, а Вие Иванов, извинение чакате. Та той толкова "ласкаво" се е изказал, че ако се извини, ще му ласнат разностранните мераци!
98.
100
23.06.2015 11:04:39
2
4
Ясно е, че няма да се подкрепи тази номинация, но прави чест на ДБГ, че имат позиция. Много ми е интересно, ако се потвърдят моите предположения за не подкрепа, какво ще обясняват "партньорите" в медиите, защо не искат тяхна кандидатура, колкото и да е "слаба" според тях , а подкрепят на чужда партия? Нека всеки сам си изкара изводите.
97.
С.Иванов
23.06.2015 10:59:51
3
5
Четох в една друга медия изказване на г-н Марков по повод номинацията на ДБГ и въпросната статия и бих желал да се обърна към него. Г-н Марков тотално ми паднахте в очите. Ако вие не се извините чрез същата медия на вашите партньори от РБ ще загубите верни гласоподаватели в мое лице и на моите служители. Не може да си позволявате такова изказване, не ви отива на положението и още повече не е провокирано от нищо. Просто сте се подразнили, че една партия от РБ има номинация за кмет, каква е драмата??? Всеки може да си изпусне нервите, но голям е само този, който си го признае. Нека видим колко сте голям г-н Марков.
96.
Бушон
23.06.2015 10:54:49
4
2
ПИНГВИН !!!
95.
ДСБ
23.06.2015 10:14:33
2
2
Та ние сме активизирали целия наш електорат, разбира се които могат да пишат, тук са всичките 5 члена - сащо, aver, setila sa, ot mahalata, samsung. Но са доста активни с по няколко коментара, за да отсрамят другите, които не могат да пишат. Сега водим преговори и бат Сали, но той иска поне тройка кебапчета, за да се включи. Какво ще кажете, можем ли да си го позволим?
94.
СДС
23.06.2015 10:06:26
3
5
Моля ви, голям симпатизант съм на СДС, но ние нямаме читава кандидатура, всички са в лайната и както имаме поръчение от вожда МаРкОв трябва да осуетяваме всячески опити за намеса в местната политика. И поради тази причина ви моля всички наши членове и симпатизанти, съюзявайте с плазмодиите от ДСБ и нека оплюем и омаловажим тази номинация. А пък после г-н Иванов ще почерпи кебапчета.
93.
BAT SASHO
23.06.2015 10:03:10
3
5
Като гледам, много са се възпалили всички! Не могат да приемат нищо, освен келепира. За непросветените да кажа че СДС едва ли ще издигнат кандидат, те са се намърдали в общината отдавна, даже депутата Марков стана депутат с гласовете на тези на които им даваше работа, като заместник кмет. Той е от СДС, ако не знаете. ДСБ са в комбина с тях и сега за тях е сложно, хем им е обещано че ще са компенсирани, хем не са сигурни че Николов ще си изпълни обещанието, но мразят ДБГ. БЗНС и другите хем нямат думата, хем гледат да със силните на деня. Сега Бат Сашо да ви каже, че на фона на тая лакомия и негативизъм, всияка друга номинация е като бъбречна криза за "партньорите". Само че ДБГ излязоха с номинацията на Табаков и сега колкото повече го плюят, толкова повече става ясно, колко ги боли. И друго да Ви кажа Николов е добър кмет и Табаков го казва в интервюто, та за да имаш смелостта да си извадиш името и да се бориш с него, значи си достоен, това май най много дразни "партньорите"
92.
по-синя каска
23.06.2015 10:01:25
3
6
Много злоба и завист, ужас, а сме демокрация. Бас държа, че Марков и Ветеринаря ДеСеБар клепат на парцали и са впрегнали всички неграмотници да плюят и мажат тук, защото някой може да им развали хубавата схемичка, както казва Симеонов "за кражби и продажби"
91.
koko
23.06.2015 09:42:48
0
4
Партиите от РБ едва ли ще го подкрепят. ДБГ не им влиза в схемата и каквото и да предложат все ще са против.
90.
Синя каска
23.06.2015 09:33:08
6
5
Ти няма да си кандидат на Реформаторския блок , нито имаш образование , нито имаш бекграунд, нито пък имаш сурат за такъв. Десните в Бургас си имаме КМЕТ , кандидати не ни трябват.Кандидатирай се във Влас.
89.
Наблюдател
23.06.2015 09:01:37
4
6
Много злоба и завист се изля тук, като гледам освен професионално израстване и работодател друго за Табаков не може да се каже. Ще наблюдавам с интерес, какви видни личности ще извадят другите смешни Реформатори. Може би крадци, като Костадин Марков и рекитьори, като Георги Митев от БАБХ.
88.
Стамбата
23.06.2015 08:59:17
6
5
Очевидно кандидата на ДБГ е бита карта. Да отхвълим ментето!!!
Да гласуваме всички за Димитър Николоов!!!
87.
Динко Динев
23.06.2015 03:38:52
5
7
Живко-кмет ???......ей тва вече е наистина несериозно
86.
fes
22.06.2015 22:47:37
4
2
Дпс ще го подкрепят. С тия номера е тъкмо за тях.
85.
BAT SASHO
22.06.2015 21:28:35
1
2
Саше, ама много си прост бе Саше... Това е номинация бе Саше, кого да обсъждаш ако не е номиниран бе Саше. Иначе се въртиш около правилния въпрос, демек сега ако и другите имат номинации, ще се обсъжда, а ако нямат, само тази ще обсъждат.
84.
И.
22.06.2015 21:25:53
5
7
Табаков и.........кмет-що за простотия!
83.
сашо
22.06.2015 21:01:16
5
8
РБ е от няколко партии. Мераците на някой без да са обсъдени в коалицията говорят за липса на опит, арогантност и безочие. А с публикации в медиите водач на листста не се става.
82.
Molq ?
22.06.2015 19:05:20
6
7
A e q se stegnete malko ?Koi trolove ,kakvi ataki .Koe e toq Jivko ,gospodin nikoi ,koito obshto vzeto q vzeme ,q ne vzeme 1 procent deto vidish li izvednaj celiq svqt shte vazstava sreshtu nega da spre velikite mu dela .......a e vie na kvi se mislite ?Samozabravli se podlogi ..........Pitah i pak pitam ?Kakvo e napravil i kakvo shte napravi toq gospodin ?Nishto !Tova e otgovora ,poznavam go dostatachno dalgo e i dobre .........prosto e tipaja koito moje samo da e udobnata podmetka na drugi stapki ,nishto pove4e .Trolove......sreshtu koi be ?Sreshtu gospodini nikoi ?:)
81.
анти трол
22.06.2015 18:45:23
4
4
Сега искам всички тролове от партиите в бургас да ми дадат минуси да ви видят хората колко сте много, давайте яко
80.
PP
22.06.2015 17:45:26
2
8
Ако другите партии от РБ не подкрепят Табаков, ще го призная ако продължи напред сам! Страхливци не могат и не трябва да участват в управлението на града!
79.
i
22.06.2015 17:07:10
3
2
Я пак,че не разбрах? В БГ има десни хора ли??
78.
Нали
22.06.2015 17:02:53
3
8
Мина 16:00, централите след дълго умуване дадоха указания и тролчетата почнаха със пълна сила. Цел една, тоз от ДБГ, Табаков ли беше, да се унищожи! И така както не ми пука, усещам как почвам да се дразня, колко просто и елементарно го правите. Не може да говориш че някой е прост, а ти още по просташки да се опитваш да ме убеждаваш в това. Провеждам курсове за интелигентен подход! Мразя да се дразня!!!
77.
богат
22.06.2015 16:52:46
5
3
целта ти е да се нагушкаш с пари за да можеш да боцкаш яките пичета от кашмир.
76.
aver
22.06.2015 16:51:23
4
4
mi 6i sa obra6tam kam nego s Gosdin profesor Tapakov :)))! tia ot diasnoto totalno sa slan4asali :))) ama 6i ima i drugi tzirkove ot drugite partii :))) 6i sa zabavliavame iako
75.
setila sa
22.06.2015 16:47:31
5
4
PROFESORCHETO ...AMI DA TOI E ... V BOURGAS NEMOJA DA STANE NISHTO I IZBIAGA V NESEBAR SHTOTO NE GO POZNAVAT ! A SHTO NE MU PROVERIAT KASHTATA IZVAN BOURGAS DETO IA POSTROI S KVI ZAKONNI PARI IA NAPRAVI ! OT NAP SPITE LI BRE !
74.
123456
22.06.2015 16:45:34
4
8
Браво, доволен съм, спокоен съм, охххххх.
Незнам кое е по жалко, опита за кандидатура на Реформаторите или това момче, че си е повярвало толкова много.
То от липса на кандидати, да промотираш единствения останал в РБ и то един кадър, мале мале.
73.
ot mahalata
22.06.2015 16:43:41
5
6
verno che mu vikaha profesorchdeto . beshe i neshto kato upravitel na kafeto v peobraznia....taz shmatka shi staa kmet :))))) i kat sa seta kav protestirasht beshe kat zashtitavashe pristanishteto na bratia dinevi....golem smiah shte pada :)))!ia si razmardaite mozatzite ot Slaveikov i shi sa setite koi e toia :)))
72.
samsung
22.06.2015 16:42:14
5
4
Tozi i za ohrana na diskiteka ne stava.
71.
Кунева
22.06.2015 16:39:41
6
6
Моя Живко е най-добрия , може да говори много глупости и има смелост за това . Приканвам ви да гласувате за него и печелите едрия бизнес от Несебър. Той и много образован и с много стаж. Даже като малак са му викали „Професорчето“ от бл.9 в ж-к „Славейков“. И не то наричайте Тъпаков …той си има титла . Костов недей така де , нали знаеш че нямам наяждане с власт , днеска има утре ни няма в парламента . С любезното съдействие на М.Пръмова.
70.
U
22.06.2015 16:31:55
2
5
Да, бургазлии живеят добре заради плажа, цацата, бирата и то много по добре от другите градове извън София
69.
инжинера
22.06.2015 16:30:37
4
7
Инженера го чакаме от ДСБ, адвоката от СДС, но все не идват. Нямат нещо което на някои места му казват "дупе", на други "топки", а на трети "кураж".
68.
basta
22.06.2015 16:27:54
3
3
Hahaha da pita koi? Markov e shef na vsi4ki ostanali "desni", no ne i na DBG. Ne6to si se obarkal.
67.
viktor
22.06.2015 16:18:22
4
9
Къде е тръгнал без да пита Коцето Марков. Съвсем са я ударили през просото. За наказание последен в листата.
66.
Смях в залата
22.06.2015 16:13:46
6
9
Нека да има кандидатури. Но не и на такива парашутисти. Няма ли други кандидати - инженери, адвокати, какви са тези кандидати които се занимават с автомивка. Или една му е малко в МОЛ- Галерия и му трябват още в Бургас.
65.
Ура
22.06.2015 16:10:06
5
9
С този ли ще обменяме идеи с Живко Табаков /автомивката/. Благодаря.
64.
ура
22.06.2015 16:01:46
8
7
Ура, бургазлии живеели супер добре, защото засядали на бира с цаца на капаните. По-неграмотно и некомпетентно изказване не бях чела скоро. Правели са супер инвестиции за облагородяването на Бургас - и кои фирми вземат поръчките??? А, знаете ли, ако не питайте г-н Депутата Марков. Разбира се, че няма никакви инвестиции от страна големи компании. Стига с тези партийни напъни да омаловажавате едни или други. Хората трябва да имат избор и да обменят идеи.
63.
auuu
22.06.2015 15:55:48
1
4
Иванеее, Костов ли си? Ако си ти, не се обаждай, ако не си, пак си трай че щом споменаваш името господе, значи трябва да увеличиш хапчетата!
62.
Костова
22.06.2015 15:54:32
3
5
Другите десни да ближат газа на Марков и, ако се умилостиви да ви отпусне нещо. Аман от мекотели нямащи смелост. Нали са избори, какъв избор давате на хората бе "други десни" ???? Мърлявите лешояди на Костов ги е страх да не ги нарочи кмета за предатели. Шматки.
61.
И.Костов
22.06.2015 15:43:32
5
14
Само идиоти ще гласуват за този идиот марионетка на братя Д. Кунева се скъса да го лансира къде ли не. То така не се прави . Неможеш едно магаре да го направиш човек. А със сигурност другите десни няма да го подкрепят … все пак не са малоумници .
60.
брат
22.06.2015 15:42:21
8
8
Че какво им е на братята, от едно скапано село направиха град. Направиха най голямата инвестиция в туризма, работни места и огромен бизнес. Ако те са зад Табаков с две ръце ще гласувам, може Бургас столица да направят. Всички бургазлий, столичани!!!
59.
55
22.06.2015 15:32:59
6
6
Да са живи и здрави Братята от Влас да си издигат кандидатурите и да им върви бизнеса в Бургас.
58.
До 54
22.06.2015 15:31:09
4
9
Кой да бъде кандидат. Николов се доказа с годините. Предаде нов облик на града. Сложете Табаков и гледай какво става. Той няма нужния капацитет. Бил завършил хотелиерство и ресторантьорство, напишете къде е завършил в Колежа по туризъм.
57.
57
22.06.2015 15:28:18
4
5
Николов отдавна се възприема от хората като Кмет на Бургас. Затова и много избиратели от други партии гласуват за него, сега май този процес ще е още по яко изразен
56.
те това е!
22.06.2015 15:25:10
4
5
Е сега ми е интересно останалите от реформаторския блок, дали ще имат дупе да кажат да на номинацията. Че май им е добре с кмета на ГЕРБ или поне и те да се покажат с кандидатури. Много интересно! Ще ви наблюдавам ей!
55.
До 54
22.06.2015 15:23:09
3
4
Както се писа и по долу, Табаков ще е добър общински съветник. Но и това не е малко.
54.
Burgas
22.06.2015 15:19:19
3
3
Predlagam tia deto kritikuvat Tabakov da kazvat koi da bade kandidat. Inache tolkova si lichi zavistta che vmesto da zvuchite konstruktivno, se izlagate. Dimitar Nikolkov napravi hubav grada, da se vzeme za primer kak se raboti po ploshtadi i gradinki.. Samo che horata, rabota, novi rabotni mesta, biznes, tam nishto ne marda. Mai e vreme da se promeni fokusa i zashto mlad i uspial biznesmen da ne e reshenieto!
53.
И аз ще гласувам
22.06.2015 15:09:25
5
9
Ама не за ТАБАКОВ. Не ме кефат подлогите на Братята от Влас.
52.
Натали
22.06.2015 15:07:14
11
6
Аз, като млад човек, избрал да живее в този град, не мога да остана безразлична към бъдещето на града ни. Съгласна съм с коментариите тук "Нека има алтернативи, България се нуждае от млади и интелигентни хора.....". Изцяло подкрепям Живко Табаков и ще гласувам ЗА!!!
51.
33
22.06.2015 15:03:25
5
9
Парашутист.
Догодина пробвай за Премиер. По догодина и за Президент. Може някой да клъвне. Хаха
50.
Ivan
22.06.2015 15:01:09
5
10
Какъв градоначалник може да си ти. Достатъчно сме запознати интелектуалността ти.
49.
Stef4o
22.06.2015 14:58:24
3
10
Освен родата му незнам кой ще гласува за Живито.
48.
Slavi
22.06.2015 14:55:57
6
18
Изключително слаб кандидат. Без чужд език. Издигнат до момента благодарение на братята. Шофьор, сервитьор и изведнъж видиш ли голям капацитет, чак ще бори Николов. Ало градски слез на земята.
47.
ziko
22.06.2015 14:54:50
4
7
Хубаво се омацайте вътре в реаниматорския блок, че от далече да ви познават по миризмата.
46.
хаха
22.06.2015 14:53:29
6
14
Ало Какъв Живко Табаков. Тоя не може да раздели плявата на две магарета. Изключително слаба кандидатура. Никакъв шанс за кмет. Дори 5% не може да вземе.
45.
45
22.06.2015 14:48:38
1
4
Въпросът е: РБ дали ще надмине НФСБ по съветници този път?
44.
глас
22.06.2015 14:45:57
3
10
Подкрепям Живко Табаков и ще гласувам за него и листата която ще води, защото съм мега олигофрена.
43.
Чер Вен Пън
22.06.2015 14:32:31
4
6
РБ спечели мижавите 7% на изборите,но по ''дясна'' линия получиха министри,почти колкото е бройката и на депутатите им..Та е малко нагло сега да говорят за дясно обединение срещу кандидатурата на ГЕРБ..Даже не нагло,ами малко като на шизофрения прилича...Все едно,ще си видят резултатите....А тези глупости за инвестициите в Пловдив и Ст. Загора...От много инвестиции,че Пловдив се е смалил по население,почти колко Варна..И другари,милионите евро за обновяване на града,също са инвестиции..Ако ги нямаше,много фирми щяха да са фалирали...Най-голямата инвестиции в цяла България е именно в Бургас..Наскоро я откриха..Та по-кротко с локумите за Пловдив и Ст.Загора
42.
analgina
22.06.2015 14:30:41
5
7
Успех Живко, ти си истински урод! ще гласувам за теб!
41.
До 37
22.06.2015 14:25:38
7
6
Ти драги явно не си от Бургас. Бъка от ресторантчета и заведения като в Европа. Бургазлии ги запълват и висят там барабар с цялото си домочадие на цаца, сафридче и бирички, пици и какво ли не. Така че бургазлии си живеят доста добре
40.
До 37
22.06.2015 14:25:38
7
7
Ти драги явно не си от Бургас. Бъка от ресторантчета и заведения като в Европа. Бургазлии ги запълват и висят там барабар с цялото си домочадие на цаца, сафридче и бирички, пици и какво ли не. Така че бургазлии си живеят доста добре
39.
и
22.06.2015 14:08:28
0
6
Туризма без постоянна икономика не става, а то да вба туризма, виж какви гета....
38.
jika
22.06.2015 14:00:52
4
6
Jika, razbii gerberastite.
37.
БуРгАзЪ
22.06.2015 13:52:50
3
17
Сега да ви кажа и аз какво мисля - Николов - вери найс, коренно промени облика на Бургас, адмирации. Ивестиции в града на големи компании - 00 - две нули, не една. На какво ви приличат тези две нули, да правилно на кенеф, при това доста луксозен.
Ст. Загора и Пловдив обраха големите чуждестранни инвеститори и откриха филиали на техни производства, тук какво имаме - НИЩО!!! Знаете ли че, ако не са курортите около Бургас и сезонната заетост, която е само за статистиката, че няма безработица, то Бургас ще е на едно ниво някъде с Плевен. Това устройва ли ви??? Мен не. Нещастни хорица треперейки за 600 лв. заплата да не е изгубят се разхождат в град обновен с милиони евро и не смеейки да купят на детето си порция калмари, защото бърка в бюджета. А цените са еропейски. Такъв град ли искате??? Аз не. Искам производства, искам международни филиали на големи компании, искам сигурност. Та в тази връзка - Николов е пич и много му симпатизирам, но за 8 год. няма едно ново производство. нека има повече кандидати, нека има повече идеи, нека има приемственост. Предполагам, че Николов ще спечели, но нека се замисли и, ако има достойни предложения от неговите опоненти, нека ги припознае. Само така виждам облика на съвременен Бургас. Искам РБ да има кандидат и то не един, нека има конкуренция, нека има обмяна на идеи, нека има спорове, само така ще се извлекат правилните решения за града. Адмирации за ДБГ, ако останалите партии от РБ изкарат и те номинации ще получат моите поздравления. Не трябва да стоим на едно място, вярвам, че всеки може да бъде полезен с нещо за града.
36.
Човек
22.06.2015 13:52:07
9
8
Подкрепям Живко Табаков и ще гласувам за него и листата която ще води.
35.
Аз
22.06.2015 13:50:10
6
7
Успех Живко Напред !
34.
Galina
22.06.2015 13:44:24
3
7
Тази кандидатура въобще не бърка Николов. Няма да се явява сам на изборите я. Естествено че трябва да има и други. Табаков ще е добър съветник от РБ. Неговата цел е по скоро да дръпне колкото може повече съветници от РБ.
33.
Zh.D.
22.06.2015 13:39:43
5
9
Радвам се,че Реформаторския Блок ще издигне собствена кандидатура,това трябва да направи всяка уважаваща себе си партия.Адмирации за куража и смелостта на ДБГ желая им успех!
32.
A sq da kaje ?:)
22.06.2015 13:39:07
4
7
Da be ne e privatiziral,a kakvo e pravil ?Aide da razkaje za bogatata si profisionalna kariera ,4e mi e mnogo interesno ?:))))))A da razkaje kakvo shte napravi za grada i kak ?Ne moje programata ti da e "obidenenie na dqsnoto "Alo gospodin limon,kato ne si gradil nishto v jivota si ,kak da znaesh kakvo i kak da napravish ?Ama tai porednata ti limonska akciq ........kazali ti da si kandidat ,ei ta na :))Ti deputat ne moja da stanesh ,kmet she stavash :)
31.
do 30
22.06.2015 13:37:50
5
9
това че не е приватизирал незначи че става нещо от него....ЕДИН КМЕТ ТРЯБВА ДА Е ПЕОФЕРСИОНАЛИСТ, ДА МИСЛИ ЗА ХОРАТА, ДА ИМА ХАРИЗМА, ДА ГОВОРИ ЕЗИЦИ, ДА МУ ПУКА ЗА БУРГАС! не мисля че това изчадие от снимката би направило нещо различно от интесреса на кукловодите си!
30.
Салоссии
22.06.2015 13:33:56
7
8
Работил съм за Живко преди време, супер честен и ителигентен човек. Не знам какво има да му плюете като човека нито е приватизирал предприятия нито е сгафил в нещо. На обикновенния гражданин искам да кажа че това по всяка вероятност са застъпници, привърженици на ГЕРБ или БСП или други тези които оплюват. Незнам дали ще е Табаков но аз съм 100 %за РБ
29.
защо
22.06.2015 13:30:54
3
10
Като чета някои коментари отдолу стигам до извода, че по-добре да няма избори - да му се присъди на Николов титлата пожизнен кмет и да не харчим пари и време. Айде стига Живковизация.
28.
БЗНС
22.06.2015 13:28:57
2
7
Симпатизант съм на БЗНС и съм доволен, че има кандидатура от РБ. Много ми се иска и БЗНС да изкара такава, а не стоят в сянката на така наречените 'големи".
27.
не
22.06.2015 13:23:44
2
7
Не съм съгласен, че трябва РБ да подкрепя ГЕРБ, защо, нима те нямат идентичност и хора? Правейки го, те постепенно са обречени и ще се обезличат. Те ще бъдат актуални и силни само с конкретни позиции и смели постъпки, макар и да нямат шансове, важното е позицията, не трябва да стоят в сянката на ГЕРБ - това е ПАГУБНО!!!
26.
spas
22.06.2015 13:22:42
6
12
Някой би ли обяснил какво е напрвил този Табаков до момента, постигнал ли е нещо или е 100% калинка?
25.
красимира
22.06.2015 13:20:33
5
9
Цялото ОЗБГ е впрегнато да защитава тази утрепка, голям майтап! и коментарите се трият яко @кр
24.
бургазлийка
22.06.2015 13:06:21
7
7
Подадоха ви ръка ГЕРБ ,иначе още щеше да сте на дъното и сега вместо да ги подкрепите ,вие много бързо си показахте зъбите пак,ама нека им е за урок на ГЕРБ и да си имат и едно наум.
Сигурна съм ,че Николов ще спечели и така трябва да е,а не да ми пишат тук разни и едни и същи ,че трябвало еди какво си-мислете малко ,преди да напишете ,каквото и да е!
23.
анализатор
22.06.2015 12:59:37
8
11
Така, малко трезв анализ на ситуацията. До момента освен ГЕРБ в лицето на Николов, никоя друга партия не е изкарала кандидат. Дясната общественост в Бургас симпатизирайки на ГЕРБ се надяваше тайно да няма кандидатура от друга дясна партия, за да не размие гласове. От друга страна има доста десни хора в Бургас, които не одобряват политиката на Николов и до момента нямаха алтернатива за гласуване. Сега вече имат, очаквам и НФСБ да изкарат силен кандидат, даже може би Симеонов да се захване с тази задача, но пък не изключвам и подкрепа на кандидатурата на РБ от страна на НФСБ. БСП са ясни - бита карта, Атака ги няма никъде, Барековци са в помията. ДПС ще подкрепят Николов. Не знам до колко ще им стиска на другите партии от РБ да подкрепят тази номинация, като се има в предвид, че голяма част от от СДС е в екипа на Николов и си разпределят благата, много няма да им се иска. ДСБ са - каквото кажат СДС, та дано не се изпокарат, а трезво помислят над ситуацията, защото на всички демократи е ясно, че алтернатива на Николов трябва да има и то точно от РБ. Разбира се има много време до изборите и много вода ще изтече, все още няма единна регистрация на РБ за изборите и може да се очаква всичко, но едно е ясно - към днешна дата позицията на ДБГ е най-правилната от от целия РБ на територията на Община Бургас. Дано имат кандидат РБ, защото в противен случай много хора просто няма да гласуват за кмет и Николов ще си бъде избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС.
22.
Дони
22.06.2015 12:47:42
6
9
Точно смелост трябва, благодаря на номер 21 че ми взе думите от устата. Успех на ДБГ
21.
ГГГ
22.06.2015 12:45:20
8
9
Поздравления за ДБГ и за всички от РБ в Бургас.За тази кандидатура се изисква много смелост.Тя дава възможност на хората да направят своя избор.Успех!
20.
Gggbgbg
22.06.2015 12:44:56
7
6
Успех и от мен на Табаков, много свестен и интелигентен човек . Не разбирам защо има толкова хейтъри. Всъщност май и аз съм такъв, но към тези които вече се издъниха.
19.
razbiva4
22.06.2015 12:42:42
4
5
Vse pak 6te ima kmeta "Slance" konkurenciq. Aide sega SKAT - vie ste na hod.
18.
nerazbral
22.06.2015 12:40:36
4
4
Тъкмо се зарадвах, че РБ имат кандидат и разбрах, че това е само позиция на ДБГ, още не утвърдена от останалите партии. Дано им стигне и на другите партньори куража поне да подкрепят номинация, след като до момента не са издигнали.
17.
йес
22.06.2015 12:37:48
5
7
Сега като се отпушат, току виж кандидатурите за Бургас станали 6-7. Но тази няма да се забрави, поздравления за позицията на РБ.
16.
Обикновен гражданин
22.06.2015 12:34:01
4
8
Защо всички пишат,че сегашния кмет е бъдещ победител и т.н.Важно за реформаторите като цяло с кандидатурата на ДБГ е да се обедини десницата и да се покаже на обикновените хора,че някой иска развитие и бъдеще за тях,това е.
15.
ko stana
22.06.2015 12:29:16
4
8
Eto go novoto polojenie! Nai posle da se razmarda tazi gotina puhkava i naglasena situacia. Aide da vidim sega na koi drug mu stiska, no znam che nikoi niama da posmee, naglasili sa se, taka mi se struva. Po dobria da sppecheli, no me kefi poziciata na toz mladej
14.
mnenie
22.06.2015 12:11:58
8
10
Напълно съгласен съм с Табаков. Повече от ясно е, че едва ли ще изкара и половината на гласовете на Николов, но самата позиция е правилна. За пореден път ДБГ изпъкват с най-правилните послания и позиции от партньорите си.
13.
Чер Вен Пън
22.06.2015 12:11:49
7
12
Е,то не може без хич..Все трябва да има и други кандидати.Николов няма да се яви сам я....Но на практика е само той..Можем още сега да му пожелаем успех през новия мандат
12.
Точен
22.06.2015 12:11:01
7
13
Ай да кажа и аз нещо, що да не е готина тая кандидатура!? Дойде ми в повече този "безгрешен" Николов, не че нещо, но нова дясна кандидатура, напълно ме устройва! Ай плювалниците ако събрахте слюнка, продължавайте...
11.
ha
22.06.2015 12:06:46
7
8
Дали е възможно да сме обективни и дали е възможно да оценяваме казаното от Табаков? Нека има алтернативи, а казаното от него е много добро! Успех на Реформаторите!
10.
Млад реформатор
22.06.2015 12:03:33
13
10
Браво на Реформаторите!
Веднъж да издигнат правилната кандидатура!
България се нуждае от такива млади и интелигентни хора, а не от охранители,които умеят само да режат лентички
9.
аз
22.06.2015 12:00:22
9
20
абе живко преди време като ставаше дебат за пристанището на диневи по бтв те избраха"случайно"от талпата и ти случайно си носеше л.к и без никой да те пита обесняваше,че си кореняк несебърлия,та......сега пак ли си или вече си си пак барманче от славейков?:))))нечна подлога също,разбира се!
8.
do пейо
22.06.2015 12:00:13
6
6
Пейчо иди си свиркай на село моето момче, остави напрягането на мозъчни клетки на други, не ти се отдава.
Трябва да има кандидатура на РБ, дали е на Табаков или друга, но задължително трябваше да има. успех!
7.
Хаххах
22.06.2015 11:59:10
8
24
Тая марионетка кмет! Николов ще го смаже.... Даже бсп ще го бият
6.
истина
22.06.2015 11:57:53
11
6
Реформаторите имат кандидат за Бргас ???? Не го очаквах, но ми харесва и е правилната позиция за партия, която иска да остане трайно във власта.
5.
BG
22.06.2015 11:52:08
15
10
Браво на ДБГ и на Реформаторите. Вече има за кого да гласувам!
4.
Реформатор
22.06.2015 11:49:24
13
8
Точно така, супер!
3.
vnimanie
22.06.2015 11:48:12
17
10
Троловете почнаха! Не можете ли да бъдете обективни. Това е добра алтернатива на млад човек.Успех!
2.
ot avtomivkata
22.06.2015 11:41:04
12
26
С такива крикатури Николов ще спечели с 90 %. Бургас не е Свети Влас!!!
1.
пейо
22.06.2015 11:35:00
20
25
Махнете го този дразнещ некъдърен олигофрен поне да не му гледаме физиономията, подставено измислено лице!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите
Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори