×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бащата-касапин: Само нарязах трупа на Ани, не съм я варил в тенджерата


Бащата-касапин: Само нарязах трупа на Ани, не съм я варил в тенджерата
Само я рязах, за да се отърва от трупа, е новата версия на бащата, който втещи цяла Гърция
12 Май 2015, Вторник, 23:25 ч.

Котлонът ни е малък, газов, нямаше как да се направи такова нещо, оправдава се бащата-наркоман

В продължилите почти три часа допълнителни показания пред следователката, която разследва случая с убийството на 4-годишната Ани Борисова нейният баща Станислав Бакърджиев заяви за пореден път, че не е отговорен за смъртта ѝ. В изявления пред медиите неговият адвокат Панайотис Хрисикакис посочи, че според клиента му детето е починало от естествена смърт или „в резултат на нещо друго, което не можем да оповестим в момента.Адвокатът посочи, че основната част от въпросите на следователката били свързани със случилото се след настъпването на смъртта на Ани. В отговор Станислав заявил, че само нарязал трупа на детето, без да извърши появилите се в различни медии ужасяващи деяния. В подкрепа на това негово твърдение е и фактът, че в квартирата, в която живеел няма готварска печка, а само едно малко газениче, съобщава Grreporter.info.
В същото време Хрисикакис отказа да коментира дали Станислав е казал пред следователката, че в унищожаването на трупа му е помогнал приятелят му Николай. „Той заяви, че е нарязал тялото, но съществуват някои детайли, които не мога да изразя публично. Те бяха част от днешните му показания. Става дума за подробности, които не бяха засегнати в първите му показания”.

Адвокатът заяви, че не може да отговори на въпроса дали ще поиска кръстосан разпит на Станислав и Николай, както направи колегата му, който защитава майката Димитрина Борисова. Той отказа да даде отговор и на въпроса на GRReporter дали е потърсено съдействие от страна на българските съдебни власти за призоваването на Николай да даде показания.

Той все пак уточни, че Станислав останал твърдо зад първоначалното си твърдение, че Димитрина Борисова не е знаела за смъртта на Ани.

По-рано стана ясно, че следователката е получила анонимно писмо, в което се твърди, че Ани може да не е била убита, а продадена на мрежа за трафик с органи или на педофили. Според адвоката то не е нищо повече от опит за предизвикване на шум около така или иначе ужасяващата история. „Пример за подобно действие е и появата на мнимата психоложка. Вече бе проведено разследване в посока на описаните в това писмо предположения, но не мога да дам повече детайли за това”, бе реакцията на Панайотис Хрисикакис.

В хода на разпита на Станислав Бакърджиев в съда пристигна неговата майка Офелия, която заяви пред медиите, че след вчерашния ѝ разпит от следователката е получила обаждане от майката на Ани – Димитрина, която се намира в ареста на женския затвор в Елеонас край Тива. Въпреки че по-рано майката на Станислав описа точния разговор помежду им пред журналисти, тя отказа да каже същите думи пред камерите.
Офелия се ограничи само с думите: „Видях го, когато го доведоха. Обърнах се към полицаите, сложих ръка на устата си и му казах, че го обичам много и че ще се намирам до него каквото и да се случи”.

Тя не успя да се срещне със сина си отблизо, тъй като той беше изведен от задния вход на съдебната сграда. Станислав Бакърджиев бе заобиколен от плътен полицейски ескорт и отведен до полицейската кола, с която бе транспортиран обратно към затвора на остров Корфу.

Намиращи се в съдебния комплекс граждани наблюдаваха случващото се, а някои от тях реагираха остро при вида на основния заподозрян за убийството на собственото си дете 27-годишен мъж. Чуха се нападки и възгласи от „Защо направи това” и „Дано изгниеш в ада” до откровени и тежки ругатни и псувни. /БЛИЦ

В категории: Крими


7
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
7
Коментара по темата
7.
qna
13.05.2015 12:53:07
0
2
Заради такива изроди трябва да се върне СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ!
6.
da
13.05.2015 11:16:36
0
0
toi samo e narqzal prostetemy
5.
Nana
12.05.2015 22:33:24
0
13
Нямам думи. Изрод нещастен! Не бил го сготвил. Идиот! Само го нарязал! Изчадие наркоманско безмозъчно!
4.
qwor
12.05.2015 22:17:50
0
8
ko naprai samubise we
3.
въй
12.05.2015 21:37:49
0
14
Ебаси изрода нещастен!

За тоя думи няма достатъчно да опишат к'во трябва да му се случи...............
2.
г-н Ганьо Чорбаджийски
12.05.2015 20:58:22
11
2
той си е в неговата държава ве ще си прави каквото си иска ...
1.
х
12.05.2015 20:38:36
0
12
Само да ти разцепят анала дано,да се насираш всеки ден и да те карат да го ядеш майка ти мръсна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари
Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори