×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Българската Барби ще съди баща си - лъжел, че не ѝ дал пари за операциите


Българската Барби ще съди баща си - лъжел, че не ѝ дал пари за операциите
21-годишната Ралица буквално се влюбила в образа на красивата русокоса кукла
02 Май 2015, Събота, 15:06 ч.

21-годишното момиче иска да прилича на кукла


Oколо 50 кукли Барби все още пази в дома си в България вече порасналата Ралица Драганчева. Като повечето момичета, когато била малка, им отделяла много време, пише „24 часа”. Има и голяма къща на Барби, шиела им дрехи, обличала, решела им косите. Но за разлика от повечето момичета на нейната възраст Барби продължава неизменно да присъства във всекидневието ѝ.

Нещо повече - 21-годишната Ралица буквално се влюбила в образа на красивата русокоса кукла. И решила, че иска досущ да заприлича на нея. И да води живот, подобен на нейния. Има малко кученце - чихуахуа, и кара розов кабриолет като идола си, както сама нарича Барби.

Пак в стремежа си да подражава на куклата, още когато била на 19 г. слага по 400 кубика силикон във всяка от гърдите си. С новата визия печели второ място на конкурса “Мис Силикон” миналата година. Наскоро - преди около 4 месеца, коригирала и носа - смалила го малко, за да заприлича повече на този на Барби.

След болезнените интервенции за нея се грижел приятелят ѝ. Двамата са заедно от около година.

Заживели под един покрив още след първата среща. Той е българин, занимава се с фитнес и бодибилдинг и е в отлична форма - също като половинката на Барби - Кен. Ралица доскоро била танцьорка в дискотека в Гърция, където живее от година.

В момента не работи, но смята през юли да си дойде в България, за да учи медицина. Мечтае да стане зъболекар. В училище биологията ѝ вървяла, но през лятото ще се запише на уроци, за да се подготви за изпитите.

Завършила е хуманитарната гимназия в родния си град Велико Търново. Не се разбирала със съучениците си. Затова не им разказвала за мечтата си да прилича на кукла. С нея обаче са наясно всичките близки хора днес. И я подкрепят. Майка ѝ била против в началото, защото като всеки родител се притеснявала за здравето на дъщеря си. Но после приела промените.

Тя решила да възпита Ралица да се справя сама в живота. Затова, когато момичето било само на 15 г., ѝ взела апартамент в Търново и я изпратила да живее там. “Така че от малка разчитам на себе си. Държа да го кажа”, казва Ралица Драганчева.

Решението да стане “самостоятелна” дошло само година след като тогава 14-годишната тийнейджърка се нагълтала с хапчета. Искала да се самоубие заради нещастна любов. Намерило я именно момчето, което станало причина за крайните ѝ действия, и я спасило.

Ралица е дете на разведени родители. Живее само с майка си от 5-годишна и казва, че почти не поддържа отношения с баща си. Въпреки това твърди, че именно той е платил голяма част от сумата за операциите ѝ, които стрували общо 15 хиляди лева. След като разказа това в ефира на Би Ти Ви, баща ѝ поиска право на отговор и заяви, че от екрана научава за трансформацията на Ралица и че не я е виждал отдавна.

Сега двамата предстои да се срещнат. Но не в парка или на заведение, за да поговорят като баща с дъщеря, а в съда. Ралица е решила да го съди, защото лъже в ефир. “Това, което аз казах, е цялата истина, той лъже, че не ми е дал пари. Имам си фактура. Втората му жена го кара да говори така.

Той ми купи и кола като подарък за абитуриентския бал. Това е. Но не ми се говори за това повече”, обяснява момичето.

Скоро тя ще посрещне на гости майка си, която живее и работи в България. Занимава се с търговия - има магазини за дрехи. Двете с Ралица ще могат да прекарат много време заедно, защото в момента тя не работи. Прекарва дните си в разходки, срещи с приятелки. И разкрасяване.

Ходи на фризьор през няколко дни, защото има дълги екстеншъни (удължители за коса) и не може сама да мие косата си в домашни условия.

Всеки ден, преди да излезе, отделя по около час за подготовка пред огледалото. “Барби визията” ѝ отнема горе-долу толкова време. Най-важните моменти в грима са два - яркорозово червило и бял молив под очите. Ходи на солариум през ден, а от време на време слага сини лещи, защото очите на Барби са такива.

Ралица е запланувала нова операция за зимата - иска да увеличи силикона от 400 на 800 кубика в гърда. На места в интервюта признава, че ще “пипне” и скулите.



12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
а_аз
02.05.2015 22:43:51
0
5
Голяма барби няма що....на фона на картинката виждам купчина с един тон минимум фондютен и незнам си колко тона силикон....по добре да си беше дала парите в някоя фондация за деца с детска целебрална парализа отколкото да се докара до това състояние....
11.
Ужасссс
02.05.2015 20:34:44
1
5
Ще повърнаааа. Опсссс вече повърнах :@
10.
Георги
02.05.2015 16:31:52
0
4
Тя тая че е ненормална, ненормална е, но по-ненормален е тоя, който ѝ е платил операциите. А този, който се е съгласил да я оперира и да я обезобрази така, вместо да я прати на психиатър, трябва да го обесят на първото дърво.
9.
алууу журналистите, вие кьоравили сте ???
02.05.2015 16:29:10
2
8
Ами че това НЕЩО прилича на изрод. Какво Барби ви е в главата какви 5 лева.
Ако видя това гнусно извънземно страшилище на живо и през ноща, ще трябва да ми леят куршум...
8.
i
02.05.2015 16:25:21
0
7
ЕБАСИ КРОКОЗАВЪРА.... МАЙМУНА
7.
sssssssssss
02.05.2015 16:02:26
1
7
bahti soma
6.
Данелия
02.05.2015 15:39:35
0
7
Жив хермафродит.
5.
ужассссссссссссссссссссссссссс
02.05.2015 13:43:26
0
14
Ей,флагман от къде ги изкопавате тия Страшни,непознати,животински видове?!Ако получа инфарк някой ден,пряко ще Ви обвиня и съдя!
4.
Бичето
02.05.2015 13:29:51
0
9
Тая като гледам само за секс със животни де сещам...
3.
.....
02.05.2015 12:53:28
0
11
Маймуна
2.
Стар варс
02.05.2015 12:52:19
0
7
Джар-джар...
1.
h
02.05.2015 12:09:42
0
18
Баахти коня,травестит такъв !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори