×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изчезналата ученичка Камелия ходела с възрастен мъж, издадоха учителите


Изчезналата ученичка Камелия ходела с възрастен мъж, издадоха учителите
Според оптимисти Камелия прави напук на родителите си и се е скрила, но според песимисти е станало нещо лошо
18 Март 2015, Сряда, 22:02 ч.

15-годишното момиче искало да се премести в Испания при баща си, но майката не я пускала

15-годишната Камелия Цветанова, която изчезна на 10 март, е искала да отиде при баща си в Испания. Майка й обаче не разрешавала и това била постоянна причина за конфликти между двете.

Родителите живеят разделено - бащата Павлин от години работи на Иберийския полуостров, а майката и децата са във Видин.

Въпреки разстоянието Камелия поддържала ежедневни контакти с баща си през интернет и той бил готов да я вземе при себе си. Дори изпратил пълномощно, че е съгласен непълнолетното момиче да пътува в чужбина.

Майката Валя отказвала да подпише такова разрешение, а без съгласието на двамата пътуване зад граница е невъзможно.

За желанието да живее с баща си в Испания Камелия споделила с психолога и училищния педагог в професионалната гимназия “Михалаки Георгиев”, където учи.

“Често пъти, когато родителите са разделени, детето иска да отиде при другия, особено ако този, при когото живее, му налага ограничения. Възможно е точно това да е подхранвало желанието на Камелия да замине при баща си”, коментира неин учител.

Девойката имала конфликт с майката и заради приятелството си с по-възрастен мъж.

Камелия учи за първа година в професионалната гимназия, след като успяла да влезе в паралелка по една от най-търсените професии - ресторантьорство. Практика в училището е новоприетите ученици да бъдат обект на по-специално внимание, докато учителите ги опознаят и станат наясно със семейното положение, приятелите, контактите им.

В тази връзка на учителите направило впечатление, че в училището идва по-възрастен мъж да я търси.

Тези нейни контакти всъщност са били повод за разговорите с психолога и педагога, но пред тях тя обяснила, че няма причина за притеснение, защото двамата са само приятели

Извън това обаче не е създавала проблеми в гимназията, не е имала конфликти с учители или съученици и с нищо не е давала повод за съмнения, че нещо би могло да се случи, каза директорката Евлогия Манджукова.

И в училището, и близките й предполагат, че е избягала и се е скрила някъде. Молят се обаче това да не я превърне в лесна жертва на престъпление, особено ако направи опит да отиде в Испания.

На 10 март сутринта Камелия излязла от дома си, за да отиде на училище. Така и не стигнала до гимназията. Затова оттам се обадили на майка й, за да се поинтересуват защо отсъства. Така Валя Въкова разбрала, че момичето е изчезнало.

Девойката вероятно е взела спонтанно решение да не се прибере вкъщи, а не е планирала бягство, защото не си е взела нито дрехи, нито пари. Прекият повод за това е отказът да я пуснат на рожден ден.

Миналия понеделник вечерта тя казала, че в петък иска да отиде на рождения ден на приятел, но майка й категорично отказала.

Последният разговор между двете бил на другия ден, във вторник сутринта - докато Камелия се гримирала, майка й я подканила да побърза, че ще закъснее за училище.

Отговорът на момичето бил: “Аз ще ви побъркам вас.”

“Вие, ако познавате заведенията във Видин и знаете къде какви хора ходят, ще пуснете ли 15-годишно момиче на рожден ден на по-голям младеж в нощна дискотека”, пита вуйчото Калоян.

Седмица след като от племенницата му няма никаква вест, чрез медиите той я призовава да се прибере и й съобщава, че имат изненада за нея.

“Имаме изненада за Камелия - съгласни сме да замине при баща си в Испания за колкото време пожелае”, казва вуйчото.

За момента той не допуска, че момичето може да е станало жертва на отвличане или отмъщение за нещо, защото казва, че никому нищо лошо не са направили. Все пак той и майка й се притесняват, че докато се крие от тях, може да попадне на грешни хора и да се случи нещо неприятно.

Междувременно издирването продължава, като се проверява всяка следа

Различни хора съобщили, че в петък са я видели в заведение в кв. “Калето” и в района на замъка “Баба Вида”. От днес се разпитват и съучениците от предишното й училище СОУ “Цар Симеон Велики”.

“Напоследък в училище се сблъскваме с все повече случаи на нездрава семейна среда, в която родителите не си познават децата, а самите деца са по-склонни да споделят за проблемите си с нас, отколкото у дома”, казва директорката на гимназията Евлогия Манджукова. Още по-трудно е, когато и двамата родители са в чужбина, а детето е при баби и дядовци. Тя разказа, че наскоро се е наложило училището да сигнализира социалните служби за ученик, за когото учителите разбрали, че е в рискова семейна среда. Ученикът вече е настанен в кризисен център.

Онзи ден в гимназията дошъл баща на 9-класник, който го зарязал, когато бил на 1 г. Детето споделило, че изобщо не може да припознае в този мъж баща си, който се е сетил за него след 14 г. /24chasa.bg

В категории: Животът


1
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
1
Коментара по темата
1.
lily
18.03.2015 21:29:50
2
5
Абе само на мен ли така ми се струва или физиономията на това момиче е доста неприятна...все едно подсъзнателно ти подсказва, че е ще създава проблеми...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори