×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обвинението срещу похитителите на Дявола се разкапа, разследващата полицайка объркала члена


Обвинението срещу похитителите на Дявола се разкапа, разследващата полицайка объркала члена
Иво Севов (в червено) изпълнил поръчка на брат си да закара до Кошарица Пламен Петров. Дявола дължал пари на брата на Иво - Борил
03 Март 2015, Вторник, 12:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, видео и снимки: Иван КОЛЕВ

Клиентите ми са свършили работата на полицията, извършили са граждански арест на обявен за издирване, твърди адвокат Благой Потеров

Разследваща полицайка объркала члена, по който да обвини задържаните за похищението на 45-годишния Пламен Петров-Дявола, алармира адвокат Благой Потеров, който е защитник на двама от петимата арестувани - Юлия Миткова и Мартин Славов.

В искането за налагане на мярка за неотклонение било написано, че Пламен Петров е отвлечен по особено мъчителен начин и е посочен члена от Наказателния кодекс(НК) – 142, ал.3, т.3. Срещу него баче седи друг текст. „Проблемът е, че разследващата полицайка е работила по стария НК – преди промените от 2010 година. Явно се е объркала, но не е само това. При повдигане на толкова тежко обвинение, съизмеримо с това за убийство(арестуваните ги грози от 10 до 20 години затвор или доживотна присъда, б.а.), трябва да се приложат медицински експертизи, а такива в кориците по делото не видях“, категоричен бе адвокат Потеров. По думите му неговите клиенти нямали нищо общо с отвличането на Дявола. Това ставало ясно и от показанията на потърпевшия. Задържани били, защото имали роднинска връзка с посочения за побойник Иван Митков.

Според адвокат Потеров петимата от Кошарица едва ли не са свършили работата на полицията в Несебър, извършвайки „граждански арест на криминално проявено лице, обявено за издирване“, но прекалили с употребата на сила.

Оказа се, че отвлеченият Петров действително е с богато криминално досие – все за кражби и измами. Той дължал пари на Борил Севов, брат на задържания Иво Севов.

В събота Борил накарал брат си и приятелите му да докарат Дявола при него, след като разбрал местонахождението му – водната пързалка в Несебър. Асен Митков, Иво Севов и Иван Митков натикали Пламен Петров-Дявола в багажника и го подкарали към Кошарица. От багажника на колата Пламен се обадил в полицията.

В 16:40 часа съдия Георги Пепеляшев постанови постоянно "задържане под стража" и за петимата обвиняеми. Според адвокатите им най-вероятно решението няма да бъде обжалвано.

Юлия от ромския клан Миткови е с чисто криминално досие, майка на пет деца. Срещу нея обвинение може и да не бъде повдигнато
Братът на задържания Иво - Борил предупреди или подкрепи арестуваните с викове на цигански пред съдебната палата

 




В категории: Крими


13
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
13
Коментара по темата
13.
кошарица
04.03.2015 10:25:42
0
5
съдията Пепеляшев още си мисли че е във Военния съд Сливен и каквото поиска прокурора-му го дава, независимо дали е законно или не!
12.
KIRA MI
04.03.2015 08:22:07
0
0
ДО ФЛАГМАН НЕГРАМОТНИЦИ ПОНЕ ВИЖТЕ КАКВО ПИШЕ В 24 ЧАСА
11.
АДВ.КОЛЕГИЯ
04.03.2015 08:20:50
5
4
Потера беше силен адвокат когато корумпирания ЕМИЛ ХРИСТОВ БЕШЕ ОКР.ПРОКУРОР
10.
Сапун
04.03.2015 01:28:32
0
3
Мама им циганска да еба на сапун тия мръсни цигани.Тоя на снимката с червеното не е никакъв Иво, а Мартин един насран кошаренски мангал общак.Да гния тия копелета в килиите и да ги скъсат от ебане иначе оправия няма!!!А Борил другия мазен мангал да каже от къде кара БМВ 7-ца ухо мръсно!!!
9.
do 7
03.03.2015 22:08:45
0
3
Tova samo operativen moje da go napishe s malko organche
8.
до 9
03.03.2015 20:58:20
2
10
така ги е "объркала" членовете, че
съдията постановил "задържане под стража" ...което големия адвокат нямало да обжалва ....
флахман ви сте идиоти !!!
7.
до № 6
03.03.2015 20:19:19
3
7
Потера е най големия адвокат, на светлинни години пред другите, дето се имат за велики адвокати...а ти какъв си оценител, какво ти разбира празната тиква, че да даваш оценки за нещо което май е доста над умствените ти възможности ?
6.
tgh
03.03.2015 19:48:12
3
3
Мислеша си е за друг-кожен член
5.
Слабо Потъров
03.03.2015 17:54:42
6
6
Патъров доста слаб адвокат.... кво се е подкопало, прецакали са си незабавното производство, ама не и делото... Така ако си мислиш че падат дела като шума на есен доста си се объркал
4.
Румен Денев
03.03.2015 17:36:18
1
10
Моля ви се спрете да пишете статии за този случай, тъй като от успешна акция на полицията се превръща в жалка ромска саморазправа. Полицията да се насочи към икономическата престъпност и прането на пари, а не с тези изтръпнали мангали.
3.
анцунг до 1
03.03.2015 17:24:46
1
9
Бургас е анцунговата столица на България!
2.
адв. Потуров
03.03.2015 16:44:10
4
14
Като са вършили работата на полицията, защо не са тръгнали към РУП-Несебър ами са хванали в обратната посока?
1.
вера найденова
03.03.2015 16:16:21
3
17
Типичната бургаска физиономия: анцунг,грозно яке,гола глава и лош поглед,с рьце в джобовете.Жалко за хубавия град.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори