×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Касапин примамва чрез интернет 30-годишна красавица и 2 години я изнасилва в плен


Касапин примамва чрез интернет 30-годишна красавица и 2 години я изнасилва в плен
Социалната работничка Ваня Аврамова в средата и нейните нови приятели получили помощ от центъра, снимка Монитор
18 Февруари 2015, Сряда, 14:38 ч.
Източник: Блиц

Жертвата прави три опита за бягство, но всеки път мъжът я залавя и пребива
Млада варненка става жертва на измамник и в продължение на две мъчителни години е държана в плен, където е бита и изнасилвана. Днес тя продължава да преживява отново и отново ужаса на униженията, на които е била подложена. Покъртителната история на 30-годишната Мария започва на 7 януари 2013 година, когато се запознава в интернет с човек, представящ се за музикант, работещ в чужбина, пише "Монитор". Виртуалната връзка продължава 2 месеца, като освен в мрежата се включват и разговори по телефона. Визуален контакт обаче двамата не са имали. През март същата година „младият” мъж, наричащ се Селчук Шахин, предлага на Мария да отиде във вълчидолското село Стефан Караджа, където живеел неговият чичо Ясен и при него да изчака да се завърне от турне в Турция. Мария стяга багажа си и отива в селото, без да каже на близките си. Така слага началото на ужаса, който продължава близо 2 години.
След като минава известно време, но т.нар. „племенник” не се появява, жената разбира, че всъщност няма никакъв музикант, а човекът, с когото е общувала в интернет, е чичото, в чийто дом е отседнала. Измамената Мария иска да се завърне у дома си във Варна, но Ясен я принуждава да остане в къщата му против волята й. Не й позволява да излиза навън, да се среща с други хора, отнема личния й телефон, за да не може да търси помощ от близки или съдействие от полицията. Така започват страданията за младата жена, която решава да се пребори за свободата си и прави опит за бягство. Напуска през една нощ къщата, докато всички спят и успява да стигне пеша до село Ветрино. Ясен обаче успял да я открие и я връща обратно в дома си. След този случай Мария прави още два опита да избяга, но те са отново неуспешни. След всяко насилствено връщане обратно за жената става страшно.
Мария била пребивана с юмруци, бита е с дърво, като е удряна по цялото тяло и по главата, замеряна е с тежки предмети, скубана, заплашвана с нож. Това допълнително я стресира, защото Ясен е касапин и коли животни по домовете на хората от района. Така Мария заживява с ужаса, че може да й пререже гърлото. Когато не я биел, насилникът непрекъснато сипел обиди, ругани, псувни и закани за живота и здравето й. Младата жена била принуждавана против волята си да прави секс с 25 години по-възрастния от нея мъж, а при отказ отново е бита и заплашвана с нож, опрян в гърлото й. И до ден днешен тя все още носи следи и белези по тялото си от претърпяното физическо насилие. Още по-тягостно било, че в дома-затвор на Ясен живеела още и 42-годишната му болна съпруга Елена, която била с 5 претърпени инсулта и неподвижна на легло. В къщата са и 5 от многото деца на касапина, за които наред с физическия, психически и сексуален тормоз Мария е принудена да се грижи, както и за болната.
Съдът забранява на касапина Ясен да доближава до Мария на по-малко от 200 метра. Освен това той е предупреден да се въздържа от опити за насилие. В момента тече срокът за обжалване на решението на районния съд във Варна. По случая е образувано и досъдебно производство в Девня, което още не е приключило. Когато това стане, обвинителният акт ще бъде внесен в съда, за да започне наказателно дело срещу насилника за отвличане, физически и сексуален тормоз над жертвата.
Към момента Мария е силно травмирана от случилото се с нея, обясни социалният работник от центъра Ваня Аврамова. Жертвата припознавала насилника във всяка мъжка фигура, не можела да спи и постоянно сънувала кошмари, бълнувала несвързано и плачела насън. От преживeния шок е загубила бебето. В ресурсния център вече е разработен и съгласуван индивидуален план за работа и специализирани грижи с травмираната Мария. Тя ще получава социална и здравна подкрепа, ще й се осигурява психологическо и юридическо консултиране и ще й се помогне отново да стъпи на краката си и да заживее пълноценен живот.
На 13 януари т.г. Ясен отвежда Мария в полицейското управление в Девня за смяна на личните й документи. В паспортната служба се установява, че по сигнал от нейните родители тя е обявена за общодържавно издирване. Така след две години в пленничество със съдействието на полицията Мария най-накрая се завръща у дома си.
5 дни по-късно обаче насилникът се появява около жилищния блок, в който живее, разпитва съседите за нея, попада и на родителите й. Затова на 20 януари т.г. близките й подават сигнал в Ресурсния център за хора в неравностойно положение „Надежда за всеки” във Владиславово и на следващия ден социалният работник Ваня Аврамова установява контакт с малтретираната Мария. Уточнен е план за действие, който бързо да установи състоянието на жената. На 22 януари тя минава преглед при акушер-гинеколог, като ехографското изследване установява бременност в петия месец. Следват редица срещи с психолог, психиатър и адвокат, а след седмица е получена заповед за незабавна защита от Районен съд – Варна в продължение на следващите 12 месеца.

В категории: Крими


8
Коментара
Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 6
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 2
8
Коментара по темата
8.
ха
19.02.2015 05:55:59
2
2
Не вярвам на нито една дума
7.
Josef Mengele
19.02.2015 00:34:46
1
4
СМЪРТ !!!
6.
асфд
18.02.2015 19:57:49
1
4
А как се е изрусявала две години ?
5.
Да ви . . . .
18.02.2015 16:55:27
3
8
Пълни глупости!
4.
l
18.02.2015 16:29:04
2
4
golema krasavica muuuhaha abe vie w 4as li ste
3.
От Бургас
18.02.2015 15:37:30
24
7
Абе 2 год. я хранил а сега го съди.
Храни куче да те лай.
2.
BSS
18.02.2015 15:31:16
2
19
С какъв акъл въобще е тръгнала към селото му?
1.
Мъж
18.02.2015 12:55:36
2
35
Бащата на момичето да го гръмне тоя изрод,какво чака!Уроди дано умре в адски мъки извратеняк долен педал!?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ То протече в процедурни спорове и без никакво действие по същество Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Къщата му е до тази на обвинения в контрабанда Стефан Димитров - една ограда ги дели, обяви Тошко Йорданов Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори