×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разбиха организиран бордей за платен секс с прасета! (Снимки)


Разбиха организиран бордей за платен секс с прасета! (Снимки)
Били разбити 27 свинеферми, чиито собственици проституирали своите прасенца
05 Февруари 2015, Четвъртък, 11:32 ч.
Източник: Брадва.БГ

Схемата била на принципа на франчайза

Във фермерска област в щата Мисури днес беше проведена мащабна акция на ФБР и беше разбита престъпна група, която е изкарвала милиони през последните години от секс с прасета!

Ето как е действала схемата: Всичко е било на принципа на франчайза!  Собственици на свинеферми, които искат да си докарат стабилен допълнителен доход /доста по-сериозен от фермерството/ могат да продават секс услугите на техните прасенца! Организаторите на схемата са оптимизирали шокиращия бизнес като по конец! Клиентите са насочвани към фермата в техния район, където се предлагат подобни услуги, същевременно фермерът, чиито прасета биват използвани за секс е информиран за списъка с клиенти за деня.


Американските селяндури наистина надминаха себе си този път

Един час луд секс с бедните грухтящи животинки струвал $60, от които фермерът получавал $25, остатъка бил за шефовете, които знаели точно колко пари са похарчени от зоофилите.

Някои ферми организирали групови оргии с бедните прасета, където пияните селяндури наистина се развихряли с горките животни!

Ако фермерът се опитал да пуска прасетата „на черно“ без тяхно знание, следвали тежки последици – побой, счупени крайници и сериозна глоба!

Били разбити 27 свинеферми, чиито собственици проституирали своите прасенца! Според агент Майк Родригез от ФБР клиентопотокът не спирал денем и нощем и изродите изкарвали сериозни суми! Организаторите са изкарали милиони долари в последните години! Агентът е изумен как може толкова много хора да паднат толкова ниско и как това отвратително "забавление" може да има толкова много привърженици!

Общо са арестувани 94-ма души, от които 23-ма са организаторите на схемата, които са взимали лъвския пай! Бизнесът със сводничество на прасета отврати и изуми природозащитници и американската общественост като цяло!

Отвратителният бизнес  модел е бил на път да бъде приложен в свинеферми в други щати, както и да бъде „диверсифициран“  и с друг добитък!

Психологът Дейв Беф се опитва да обясни огромния интерес към зоофилски извращения във фермерските общности в САЩ:

„Тези хора смятат, че като изнасилват животно не вредят на никого и си мислят, че е по-сигурно за тях от изнасилването на човеци, тъй като животните не могат да се оплачат. Това са отвратителни индивиди, които демонстрират най-лошото у хората!“ казва с погнуса Беф.


В категории: Крими


Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 0
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
5
Коментара по темата
5.
Отварям свинско бордело
06.02.2015 17:54:53
1
3
Благодаря за щателното обяснение как работи този бизнес!

Очаквайте първото "свинско" бордело в Бургас много скоро!!!
4.
НИК
06.02.2015 15:11:50
0
7
АБЕ ФЛАГМАН!!!!!!!!!!!! СТИГА С ТАЗИ ПОШЛОСТ БЕ ХОРА!!!!!!! АБЕ ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ СТРЕМИТЕ ДА БЪДЕТЕ ЕДНА ИСТИНСКА ,СЕРИОЗНА И НАЦИОНАЛНО ПАТРИОТИЧНА МЕДИЯ БЕ!???? ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СИ СПЕЧЕЛИТЕ УВАЖЕНИЕТО НА ЧИТАТЕЛИТЕ СИ???... ДА ИМАТЕ СТИЛ,..........КУЛТУРА НА ИЗРАЗЯВАНЕ В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО??????????.........КАЖЕ ТЕ МИ ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА ПОКАЗВАТЕ ЕЖЕДНЕНВО ДОБРИНИ И ЦЕННОСТИ С КОИТО ДА ДАВАТЕ И ПРИМЕР НА ДЕЦАТА, УЧЕНИЦИТЕ?????? НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ СЕГА НЯМАТЕ И ГРАМ УВАЖЕНИЕ ОТ ЧИТАТЕЛИТЕ, ОТ ОБЩЕСТВОТО.......МИСЛЯТ ВИ ЗА ЕДИН КЛЮКАРНИК, ЗА ЕДНА СЛАГАЧЕСКА НА ВЛАСТИМАЩИТЕ МЕДИЯ..........ИЗБОРЪТ Е ВАШ....НА ЕКИПА НА ФЛАГМАН, НА ВАСИЛЕВ, НА КАСАБОВА...... ИЛИ СПЕЧЕЛЕТЕ УВАЖЕНИЕТО НА НАРОДА... ИЛИ СИ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ГРАМ ТАКОВА!!!!!!!!!!!!!
3.
НИК
06.02.2015 15:10:52
0
5
ЕБИ МУ МАЙКАТА ,КВИ ГНУСНИ СТАТИ ПУБЛИКУВАТЕ!!!!!!!! ФЛАГМАН, НЯМАТЕ ЛИ ГРАМ СВЯН И МОРАЛ БЕ?!!!!!!!!! ДЕЦА ВИ ЧЕТАТ БЕ ОЛИГОФРЕНИ!!!!!!!!! НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО КАКВИ КАЛВАЧИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ МИСЛЯТ ЗА "ЖУРНАЛИСТИ"...............................ВИЕ СТЕ БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ.......
2.
666666
05.02.2015 19:36:32
0
2
ama shtom znaesh kakav e vkusa na americanskata sperma znachi ne samo si ia pohapvash ami veche i ia razlichavash ot evropeiskata ili druga samo ne moga da razbera kakvo obshto ima svinskoto kato ti taka ili inache veche si navatre v temata :D
1.
ПУУУ................
05.02.2015 18:27:37
3
4
Аз се чудя защо свинското има вкус на АМЕРИКАНСКА сперма а то, какво било спирам да ям свинско.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори