×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво мислят жените за големия ви пенис (+18)


Какво мислят жените за големия ви пенис (+18)
Орална любов с надарен мъж не предизвиква възторг у жените
23 Януари 2015, Събота, 00:33 ч.

Той не е гаранция за страхотен секс и още нещо...


Големият пенис е нещо, което заслужава овации и поздравления, нали? Всеки мъж желае да бъде добре надарен и се предполага, че жените желаят същото. Но големият пенис може да изглежда различно, погледнато от женска гледна точка. Ако вие сте притежател на такъв, тук ще научите какво всъщност мислят жените за голямото ви мъжко достойнство.

Половият акт
Големият пенис може да се окаже огромно предимство когато става въпрос за секс, особено когато се касае за стимулиране на Г-точката. Въпреки това, дори не толкова надарени мъже са способни да задоволят една жена, стига да знаят как да използват това, с което разполагат. От тук може да си направим извода, че големият пенис не е гаранция за страхотен секс. В не редки случаи, той може да причини болка по време и след полов акт. Понякога дори е налице разраняване и кървене. Като се има предвид, че женското влагалище може да се разтегне до такава степен, че от там да излезе новородено бебе, без дори да са налице разкъсвания, се предполага, че големият пенис не би трябвало да бъде проблем. Но въпреки това ако сте по-надарен е необходимо преди секс да извършвате определена подготовка.

*Използвайте лубрикант, за да облекчите проникването. В някои случаи естественото овлажняване не е достатъчно за безболезнено проникване.
*Правете нещата бавно. Проникването трябва да бъде постепенно и плавно. Това ще даде възможност на вагината да се отпусне и ще я предпази от нежелан дискомфорт и болка по време на половия акт.
*Предразположете я. Направете й орална любов. Това ще възбуди допълнително нейната вагина. Когато се случи, тя може да удвои дълбочината си, а това ще улесни проникването.

Орален секс
За една жена оралният секс може да се превърне в истинско предизвикателство, особено когато нейният партньор разполага с по-голям пенис. Ако е толкова, голям, че едвам го поема, е възможно да не знае какво да прави с него. Не всички са професионалистки в тази област и не владеят “дълбокото гърло“.
В началото най-вероятно ще усещате драскането на зъбите й по главичката, но не бъдете твърде критични към нея. Трябва да подходите внимателно и й дайте малко време да свикне с размерът ви. Насърчавайте я да използва ръката си, като го захваща в основата и го масажира. Не я карайте да го поема повече, отколкото може. Това обикновено е най-добрият орален секс за надарени мъже. Донякъде е и плюс, защото ще се съсредоточи в масажирането и стимулирането на главата му. Може да се окаже и полезно, особено ако няма много опит във правенето на френска любов и координацията между ръката и устата й не е в добър синхрон.

Анален секс
Ако наистина имате голям пенис, аналният секс ще е последното, което вашето момиче ще иска да опита. Дори преди да го е правила с друг, той вероятно не е бил толкова надарен или е било със секс играчка с нормални размери. Истината е, че ако пенисът ви е голям, тя ще бъде ужасена от идеята за анално проникване. Всички жени знаят, че дори и по-малките секс артикули при неправилна употреба могат да причинят болка. Ако все пак и двамата сте решили да го направите, не бързайте веднага да проникнете в нея. Започнете с по-малки играчки и повече лубрикант. Използвайте пръстите си като последователно увеличавате техния брой при проникване. Може да отнеме седмици преди да се стигне до същинското проникване, но ако и двамата държите да се случи, ще си дадете необходимото време. В никакъв случай не прибързвайте и не настоявайте ако тя твърди, че изпитва болка. Просто прекратете и се отдайте на друга любовна игра. В противен случай може да изгради подсъзнателен стрес и да получава несъзнателни спазми, които допълнително да предизвикат свиване на ануса и невъзможност да се стигне до проникване. Както е написано малко по-горе, никога не забравяйте лубриканта. Ако е необходимо използвайте цялата тубичка за една вечер независимо дали нещо ще се случи. Не забравяйте, че нейният комфорт е на първо място когато става въпрос за анално проникване./Blogzdrave

В категории: Животът


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
асд
24.01.2015 12:19:47
0
9
на касабова и се иска един голям чеп в газа тука от няколко дни само статии за анален секс и големи пишки публикува
7.
.!.
24.01.2015 10:11:50
2
9
moq si e extra ama nqma nishto za ebane
6.
.!.
24.01.2015 10:10:07
3
4
az neznam moia dali e golqm
17-18sm kak e
5.
bahura
24.01.2015 09:43:11
1
7
Тая статия е писал някой с малка чурка:)
4.
Xyi
24.01.2015 05:49:46
1
7
Taq statiq e pisana ot nqkoi syvsem bez xyi.
3.
КАСАБОВА
23.01.2015 23:08:44
1
22
Въх умирам за голям чеп.И в устата и отзад
2.
Авъридж
23.01.2015 23:08:02
0
9
Не знам, моя е нюню.
1.
маман
23.01.2015 23:03:21
2
12
Голям ли?! По-добре по-малък, но работен. От всяко дърво свирка ако става, на магарето хуя щеше да стане зурна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори