×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Грешни данни от ДП „Пристанищна инфраструктура“ подвели кораба „Сънрайз“


Грешни данни от ДП „Пристанищна инфраструктура“ подвели кораба „Сънрайз“
Същинската операция по изваждането на заседналия кораб на бургаското пристанище все още не е започнала. Очаква се тя да стартира след няколко часа
03 Януари 2015, Събота, 15:06 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Стена на новия вълнолом събирала наноси, не били чистени от година, това е причината плавателният съд да заседне, разкриха специалисти

Погрешни данни, подадени от дежурния диспечер, са станали причината корабът „Сънрайз“ да заседне в Бургаския залив, разясни за Флагман.бг, специалист от Порта, пожелал анонимност. Плавателният съд, който е натоварен с тръби за „Южен поток“, трябваше да акостира на терминал 17, но заседна. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„Новият вълнолом има дълга стена, която образува наноси. Често се затлачва дъното и трябва да се изчиства. В последната година не съм видял ДП "Морска администрация" да го прави, но лошото е, че не си актуализират и данните. Например дават 11 метра газене, а то реално е под 10,50 метра. Надявам се сега да предприемат мерки, защото ще има и други подобни проблеми“, категоричен бе нашият източник.

По думите му, същинската операция за изваждането на кораба „Сънрайз“ все още не е започнала. В момента три влекача се опитват да го избутат, но тежките задачи все още предстоят. Не е изключено корабът да бъде изваден от Бургаския залив и насочен към друго пристанище. Акцията ще продължи цяла вечер.

В категории: Бургас


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
kapitannarkoman
04.01.2015 12:52:47
0
0
Slava za rusiq slava za putin !!!
13.
Мохабет
04.01.2015 12:13:46
0
1
Ицо Къдравия е виновен! Щкембе чорбата му промива пияните мозъци на дежурния диспечер!
12.
Миткуи
03.01.2015 21:23:48
0
2
Пъши на български бе ,кавал.
Нали си голям патриот.
11.
FREE BULGARIA
03.01.2015 20:08:20
2
1
Bulgari,
Vnimavaite, ne gubate Bulgaria.
Ne gubete svobodata na Bulgaria.
Tuka ima Rusnaci, pusnati da ni manipulirat.
Iskat da ni prevzemat. Borete se!!!!
10.
TRAKI I BULGARSKI PATRIOTI
03.01.2015 19:01:44
6
1
Kolko hora ubihet, mrusni Rusnaci prez 2014? Kolko Ukrainci ubihte. Kolko Chechenzi ubihte, kolko Gruzinci ubihte, mrusni kopeleta.
NIkoi ne vi iska.
Nikoi ne iska da raboti sus vas.
Otivaite si vuv studenia guz na sever.
Sega shte izbroia kolko durgavi vi mraziat: Evropa, Canada, Australia, Asia, Africa, USA, Latin America, Chile, vseki vi mrazi.
9.
FREE BULGARIA FROM RUSsIAN SLAVERY
03.01.2015 18:56:11
6
2
Otivaite si vuv maimunskata Moskva, mrusni spioni. Russia out!!!! Tuka e teritoria na Evropa!!!!
8.
Smith
03.01.2015 18:10:39
1
0
А не става ли въпрос за Sunlight, тъй като на marinetraffic.com не виждам никакъв "-райз" ?
7.
горски
03.01.2015 17:37:06
1
10
Ами аз много не разбирам,ама ми се чини,че е на подхода към централно и си е на мястото май....
6.
рулевия
03.01.2015 17:33:35
7
2
Горски,а ти как разбра че не е?
5.
горски
03.01.2015 17:28:36
1
9
Абе,Морски,моите уважения,ама как разбра,че параходът е извън канала?
4.
морски
03.01.2015 17:24:07
8
3
Защо кораба е извън навигациония канал.
3.
докер
03.01.2015 17:22:37
2
12
Незабавна оставка на директора на ДППИ-Бургас поради несправяне със задълженията и обявяване на реален конкурс за шеф.Аман от парашутисти,ето резултатите.
2.
гог
03.01.2015 17:18:23
0
4
Това значи, че на източника информацията не е актуална.
1.
МОРСКИЯ
03.01.2015 17:15:03
5
5
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА КОРАБА Е ИЗВЪН НАВИГАЦИОННИЯ КАНАЛ!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори