×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

9 очаквания и реалности от новогодишната нощ


9 очаквания и реалности от новогодишната нощ
Новогодишната нощ може да не е такава, каквато очаквате
31 Декември 2014, Сряда, 15:29 ч.
Източник: dama.bg

На каквото и мнение да сте, не може да отречете, че Нова година играе важна роля за начина, по който гледаме на живота си. Тази нощ идва с носталгия по изминалата година, по нашите успехи и падения. Но тя идва и с надежда за бъдещето, с ново и чисто начало и предприемане на положителни промени.

Новата година не е просто поредната година, тя създава очаквания за следващата. Хората вярват, че ако прекарат лоша Нова година, това ще съсипе следващите 365 дни.

Въпреки че може да се очаква много от новогодишната нощ, тя ще бъде като всяка друга вечер. Ето ги различията между очакванията и реалността на Нова година:


Очакване: Ще имате твърде много покани за купони в ногодишната вечер. Профилът ви ще е пълен с Facebook известия и покани за всички домове и нощни клубове. Имате приятели на всяко от тези събития, така че няма да сте сами. Вие сте твърде популярни. 

Реалност: Отчаяно се борите да намери поне едно новогодишно парти. Въпреки че има много възможности за прекарване на Нова година, вие не можете да изберете правилното. Заради това, че сте прекалено колебливи, сте решили да си останете вкъщи, да си легнете и да гледате фойерверките по телевизията.
-------
Очакване: Ще сте на най-доброто новогодишно парти
Благодарение на братовчеда на гаджето на приятелката ви, който работи като пиар агент, сте поканени на ексклузивно новогодишно парти, където ще кършите рамене с богати и известни. 

Реалност: Вие сте на най-скъпото и пренаселено място. Благодарение на братовчеда на гаджето на приятелката ви, който работи като пиар агент, сте поканени на ексклузивно новогодишно парти, на което ще кършите рамене с всеки, защото мястото се пръска по шевовете. Платили сте трицифрена сума, за да се потите и да изпиете общо четири питиета.
------------
Очакване: Ще празнувате Нова година с всичките си близки
Успяхте да съберете всички роднини, съученици, приятели, колеги и познати от чужбина на едно място, за да отпразнувате заедно Нова година. Колко невероятно и самоотвержено от тяхна страна! 

Реалност: Всеки е или зает, или далеч
Приятелите ви са или на друго парти, или в друг град/държава за Нова година. Колко нетактично и егоистично от тяхна страна! Сега ще прекарате Нова година с приятелка и гаджето й. Ще бъдете просто трето колело.
-------
Очакване: Ще има безкрайно количество алкохол
Алкохолът ще се лее към устата ви сякаш сте гръцки бог. Разбира се, благодарете се, че сте успели да платите целия този all inclusive пакет. На кого му пука, ако трябва да ядете макарони през следващите две седмици? 

Реалност: Няма да пиете, защото не си струва
Прекарвате повече време в чакане за питие отколкото в самото пиене. По-голямата част от вечерта минава в опити за достигане до бара. Определено не си струва да жертвате хранителните си продукти за следващите две седмици.
-------
Очакване: Отброяването до полунощ ще бъде перфектно. Вашият най-близък и най-скъп човек ще бъде на същото място, броейки едновременно с вас. Щом часовникът удари 12 часа, ще започнат прегръдки, целувки и аплодисменти. 

Реалност: Отброяването до полунощ няма да е толкова перфектно вие и приятелите ви сте се пръснали на всички страни. Прекарвате последния час в търсенето им за обратното броене и въпреки това някой липсва. Сигурно е на опашка за питие или в тоалетната – припаднал.
-----
Очакване: Ще получите романтичка целувка в полунощ. „Вашият” човек (сегашен или бъдещ) ви прегръща в обятията си и ви подарява най-романтичната целувка. Гълъби излитат на красив фон. 

Реалност: Ще получите лигава целувка от случаен непознат. Ако нямате гадже, ще целунете или най-близкия пиян човек, или ще се взирате в чашата си, докато двойките около вас се целуват. Сякаш всичко се повтаря отначало...
-----
Очакване: Ще останете, докато слънцето изгрее
Вие се намирате сред такава лудница, че продължавате да купонясвате до рано сутринта. Преди да се приберете, ще видите първия изгрев на новата година с приятелите си. 

Реалност: Ще се приберете след полунощ= Веднага щом стане 00:01, вие ще сте си обратно вкъщи. Така ще сте в своето легло, със собствената си пижама (която между другото е много удобна) и няма да промените значително режима си за сън.
-------
Очакване: Ще бъде най-добрата нощ от годината Това ще бъде нощ, която ще помните до края на годината. Всъщност не, ще я помните до края на живота си. 

Реалност: Това ще бъде просто поредната нощ навън. Ще бъде нещо средно. Има ли сте по-хубави вечери преди. Вашето очакване просто не се е осъществило.
-------
Очакване: Ще започнете да осъществявате решенията, които сте взели за новата година в първия й ден. Ще се събудите и ще започнете с постигането на всички ваши новогодишни решения. Тази година ще е различна. Ще ходите на фитнес повече, няма да пиете толкова много, ще премахнете „вредните” хора от живота си. Нова година – нов човек. 

Реалност: Прекалено пияни сте, за да станете от леглото
Само от мисълта за упражнения ви се повдига. Закуска в Макдоналдс?

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
ffffffff
31.12.2014 21:26:47
0
0
Тъпо,тъпоооооооооо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори