×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаска майка: Пресичаме пешеходната пътека до детската градина със страх, колите хвърчат, а осветление липсва


Бургаска майка: Пресичаме пешеходната пътека до детската градина със страх, колите хвърчат, а осветление липсва
Целодневна детска градина "Златна рибка" се намира в Морската градина на Бургас, на бул. Димитър Димов". Зебрата, която води към нея, обаче е неосветена. Родителите се притесняват да пресичат оттам
25 Декември 2014, Четвъртък, 04:00 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Евгения ДЖАМБАЗОВА

Опасявам се, че следващият път няма да имаме късмет и може да стане инцидент, казва Ани Костадинова


Безразсъдни шофьори вече няколко пъти щяха да ни блъснат на пешеходната пътека до детската градина на сина ми. Не само, че не спират, когато ни видят, но и карат с превишена скорост, оплака се млада майка, чието дете посещава градина „Златна рибка“ в Морската градина в Бургас.

Жената е възмутена от отношението на водачите, които прелитат покрай детското заведение и уточнява, че всеки ден преминава оттам със страх.

Опасявам се, че следващият път няма да имаме късмет и може да стане инцидент. Ако не с нас, то тогава с друг родител и детенцето им. Мисля, че шофьорите ще бъдат много по-внимателни, ако се сложи някакъв премигващ знак или поне осветлението бъде ремонтирано“, разказва Ани Костадинова.

Проверка на Флагман.бг показа, че уличната лампа, която е поставена над зебрата работи. Нейното осветление обаче се оказва твърде слабо и пешеходците наистина не се виждат. Друга причина за бързата скорост на автомобилите и намалената видимост е светофарът, който се намира на метри от въпросното място. Водачите на превозни средства бързат, за да се изнесат от кръстовището и често забелязват минувачите в последния момент.




7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Do #4
29.12.2014 19:07:56
0
0
Da ne si mislish che kato jiveesh v Amerika si goliama rabota - tia e oshte po goliama pomia.No si stoi tam da cafnesh i da varjesh s istinskite tuzemci.I az sam ot Burgas i tova naistina e nai-krasivia i ureden grad,no koi te znae ot koe burgasko geto si izliazal za da se pravish na goliam amerikanec !
6.
Михаела
26.12.2014 05:14:03
2
12
Има лампи и светят колежката да не льже и моето дете ходи там на градина и аз пресичам!!!
5.
Бай Иван
26.12.2014 00:31:28
1
6
Може ли да попитам ,автомобилите да не се движат без включени светлини и затова не виждат пешеходците ......?
4.
r
26.12.2014 00:29:49
14
6
Еба си комуната и селото.
Най добрия град комуна със най много комунистически гета. срам!!!! Никога няма да се върна. Това е един посредствен град дори не може да се мери на Слънчев Бряг вече. Хората му, що не направите нещо за тези гета, ве ей!! Града няма полети до Америка, няма бизнес, няма бизнес групи и култура, вие сте туземци като Руснаците ве еи. За нищо не мога да ви призная. Нищо не сте свършили от 1918 година надам, само гета построихте
3.
Хасан
25.12.2014 23:30:00
2
4
Ние в България като се качим на таралясниците си,не познаваме даже родителите си.Всички бързаме да се разпишем в Бюрото по труда.
2.
Светулко
25.12.2014 22:21:40
2
14
Това нощна детска градина ли е?
1.
.
25.12.2014 22:09:58
3
2
Ще ни принудят да ходим със свещниците в ръка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори