×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циганинът, вдигнал брадва срещу полицай в Дебелт – брат на изнасилвача Асен?


Циганинът, вдигнал брадва срещу полицай в Дебелт – брат на изнасилвача Асен?
Преди седмица въоръжените цигани от средецкото село Дебелт твърдяха, че семейството на Асен се е изселило от махалата. Оказа се, че лъжат
Тема в развитие
виж още
скрий
18 Декември 2014, Четвъртък, 13:23 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ, снимка: Архив на Флагман.бг

19-годишният Койчо Йорданов е най-голямото дете в семейството на изнасилвача
Циганинът, който снощи се опита да убие с брадва полицай и горски служител, защото са го спипали да краде дърва е Койчо Йорданов, разкриха за Флагман.бг. местни жители.

Според непотвърдена информация смуглият вандал, който в момента е в ареста на РУП Средец, е брат на изнасилвача Асен, гаврил се с 11-годишния Гошко в тоалетните на ОУ „Антон Страшимиров“ в Дебелт.

Койчо бил най-голямото дете в семейството. Изхранвал се с продажба на желязо и дърва. Снощи той е бил придружаван от приятеля си – 26-годишният циганин Николай, който също като него е безделник, издържал само от помощите на децата си.

Ако твърденията на местните жители се окажат верни, това ще е доказателство, че семейството на изнасилвача Асен изобщо не е напуснало гетото в Дебелт, както твърдяха циганите преди седмица.

В категории: Средец


12
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
12
Коментара по темата
12.
революция
18.12.2014 21:16:40
2
4
Браво на ромите не ги закачайте хорицата тва е дискриминация. Аз съм на страната на закона и манго се е защитавал. Ще го нападат тука полиция че и горски. Агресори. МВР пишете сега. Хапят ли протежетата? Храни куче да те лае а?хахаха
11.
СТАРОТО
18.12.2014 16:29:21
2
13
А НЕКА ПОСЛЕ ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ ПАЗИ ТЕЗИ ЦИГАНИ ГНУСНИ СМЪРТ ЗА ТЯХ САМО НЯМА ЖАЛ ЖИВИ ДА ГОРЯТ КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ ХИТЛЕР ГИ Е ПРАВИЛ В ГАЗОВИТЕ БАНИ.
10.
Pepi
18.12.2014 16:13:04
3
12
Угодия няма. Един път ревете за ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ, един път ревете за повече права за полицаите. Мразя мазните мангали и трябва спешно тази сган да се локализира или елиминира, но полицията няма да Ви оправи. БМБ са тъпи безмозъчни същества, пазещи на частно дискотеки, клубове и бизнесмени. Абсолютно безмозъчни, които е нужно да действат само под команда. Инъче Господ да Ви е на помощ.
9.
nici
18.12.2014 15:57:17
1
8
полицията няма власт само ни връзват ръцете.не може да спират,проверяват и бият.дайте им права както на вън тогава ще се оправи българия.трябва да им се даде право в такива случаи да стрелят на месо за да може да се приберат живи и здрави при семействата си.
8.
НА ПЕТЯ ПЕЕВА
18.12.2014 15:55:12
8
8
Ти кур в устата и наври Когато тя ти каже нещо по повод своите мечти - как иска новото да среща, ти кур в устата й наври. Когато тя заразсъждава във философски дълбини за туй, кое си заслужава, ти кур в устата й наври. Говори много, тя е шматка, от нея често ти се спи, но затова си имаш патка, с която да й кажеш "Спри" , във зурлата да я наденеш, да млъкнат меките зъби и устните да се разтегнат, та чак носа да прокърви. Когато с кура я задавиш, както най-подир мълчи, тогава да си разсъждава, да мята ледени очи,
7.
!
18.12.2014 14:34:26
2
25
Проблемите се решават много лесно! Само с две поправки на един закон! В пълнителя да няма стоп-патрони. Да няма предупредителен изстрел. Няма да ви се вярва колко убити цигани ще има за една седмица. Нападнатият полицай е от спец-частите....можел е да набие канчето на мангала и да му навре брадвата....само, че закона не позволява да се защитава. В САЩ негрите изпитват паника ако се случи да убият полицай. Следва мощна вендета....отделно там само като си бъркат по джобовете ги гърмят. Имат ли воля и сила патриотите да направят полицаите полицаи или ще ги оставят сотаджии. Ако държавата не знае как се прави, да пита Николов. Той на два пъти влиза с фадромите и БМБ-тата в циганските гета и събаря колиби
6.
бой на мангалите
18.12.2014 14:26:29
1
18
Ето братя БЪЛГАРИ,поредното посегателство с брадва и то над органите на реда(полицай и горски).Директно в затвора такива мишки.Те не са за обществото.Миналия път в Дебелт ,жандармерията пазеше циганите да не ядат бой. всъщност знаят ли какво и кои пазят?Ами пазят престъпниците,които се чувстват защитени от полиция,от гадни политици,които ги защитават от трибуната на народното събрание.Затова ако не се заемем ние да се оправим с циганската нагла сган,няма да има оправия и занапред.
5.
FCLS
18.12.2014 14:16:35
2
7
В Англия, се оправиха с безразборните и емигрантите за месец.
4.
=======
18.12.2014 13:55:01
2
16
Ало, Жабов! Къде се скри?
3.
лск
18.12.2014 13:52:56
1
27
не си рaботил минимум еднa годинa с договор дa нямaш прaво бa помощи,aко си помощите дa не сa целогодишни зa мaнгустите,a дa сa до 6 месецa,отделен зaкон зa цигaните,дa ходят дa копaят пустеещите лозя и от продaденaтa продукция дa им плaщaт,сaмо копaне ще ги вкaрa в чaс
2.
рб
18.12.2014 13:48:11
1
48
Прав е Валери Симеонов - това са човекоподобни. Кастрация и спиране на всякакви парични помощи, това е решението.
1.
Димитър
18.12.2014 13:37:09
1
37
Смърт за циганите или в трудови лагери да се научат как се живее по правилата,който не иска два метра под земята,там има предостатъчно място. Мазни циганета долни,само тоягата ще ги оправи тази измет противна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори