×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сгъстяват се облаците над несебърския синдик-тройкаджия Панайот Велков


Сгъстяват се облаците над несебърския синдик-тройкаджия Панайот Велков
Макар че завършва БСУ с твърде скромен успех - 3,82, а държавните изпити взема с оценка среден 3,33, Панайот Велков бързо дръпна напред и стана ключова фигура в съдеБни дела за милиони
09 Декември 2014, Вторник, 21:10 ч.
Автор: Флагман.бг,снимка: архив

Министерството на правосъдието ще проверява всички дела, по които е работил заради скандала с френските фирми

Министерството на правосъдието ще проверява всички дела, по които е работил синдикът Панайот Велков, съобщи правосъдният министър Христо Иванов.
Велков беше определен от съдия Румяна Ченалова по делото срещу двете дъщерни дружества на френската компания "Белведере груп", което провокира френския посланик Ксавие дьо Кабан да заяви, че в българската съдебна система има "гнили ябълки".
От министерството са поискали обяснения от синдика, а от Софийския градски съд са поискали всички дела, по които е работил, за да бъдат анализирани.
Съдия Румяна Ченалова излъга Етичната комисия на Висшия съдебен съвет (ВСС) за общото си минало със синдика Панайот Велков, съобщава Медиапул. В отговор на въпрос от член на съвета защо се е спряла точно на Велков, Ченалова казала, че никога досега не е работила с него и познавала методите му само от разкази на колеги съдии, както и от телевизията (Велков е синдик на ТВ7 и Нюз7). Ченалова била впечатлена от разказите на съдии за неговия активен подход.
Тогава членът на ВСС Калин Калпакчиев я попитал дали същият синдик не е назначен от нея и по друго дело, а Ченалова му отговорила, че не си спомня и трябва да провери, защото имала цели 35 дела за фалити.
Проверка на Mediapool в системата на Софийския градски съд обаче показва, че тя е назначила същия синдик по делото за несъстоятелност на "БДЖ Трансинмпекс". Още по-любопитно е, че по това дело отново се появява името на охранителната фирма "Делта гард". Точно "Делта гард" иска обявяването в несъстоятелност на "БДЖ трансимпекс".
Същата охранителна фирма бе въведена Панайот Велков в офисите на ТВ7 и Нюз7. Пак "Делта гард" е наета за охрана на двете френски фирми, които създадоха настоящия скандал, започнат от френския посланик. Синдикът е сключил с "Делта гард" договор за охрана на обектите на "Домейн Менада" и "Белведере", който е скандален, защото в него няма посочена цена. Френският посланик само спомена сумата от 30 000 евро на месец.
Панайот Велков е родом от Несебър, роден е през 1976 г.  Вписан в Адвокатска колегия - Бургас на 30.06.2010 година. През 2006 година завършва право в Бургаския свободен университет (БСУ) със среден успех от следването 3, 82. Успехът му от държавните изпити е 3,33. Декларирал е, че между 2006 и 2008 година е бил сътрудник в нотариална кантора, а от 2008 година до настоящия момент се занимава с търговско право. На 29.05.2014 година е издържал изпита за синдици, организиран от Министерството на правосъдието.

В категории: Темида


13
Коментара
Флагман.БГ На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт 13/05/2024, Понеделник 17:20 0
13
Коментара по темата
13.
nesebar eba4ev
11.12.2014 20:08:39
4
3
poznavam go mnogo dobar 4ovek e.i kato advokat sa6to.kato ne poznavate edin 4ovek ne pi6ete komentari za nego a po dobre pomislete kakvi izmamnizi ste vie i togava obsajdaite horata.dali vseki ot vas si pla6ta danazite i si var6i rabotata dobre.ako be6e taka sega niama6e da pi6ete glupavi komentari i 4oplite v nosa a 6tiahte da ste izmoreni ot otminalia den.ne lejete i kradete a rabotete
12.
333
11.12.2014 15:14:26
2
2
Свободния завършиха всички двойкаджийки от гимназията...
11.
Колю
10.12.2014 14:42:10
1
2
То и на дядо магарицата завърши БСУ-то. Бяха в една група с тоя кавал и тя горката все ми се оплакваше, че този кавал редовно спял на лекциите. Тя горката не се дипломира/завърши семестриално/. Искаха и много пари за Държавните изпити, а дядо нямаше толкова.
10.
анонимин
10.12.2014 11:59:58
0
2
Велков няма нищо общо с Несебър освен че работеше там
9.
Бург
10.12.2014 10:34:45
4
7
Поредният несебърски боклук, известни из цяла България като алчни и гнусни хора, град на пседво-мутреси и новобогаташчета. Жалко, че напълниха хубав град като Бургас с противни адидаси от малките градчета от селски тип по морето.
8.
Вуте
10.12.2014 10:04:22
2
8
Настина Велков е голяма гадина , но не знаех , че успеха му е такъв. Щом БСУ през този период е завършил с 3... - значи е пълна дупка и не става за нищо. Има вид на изпечен мошеник - хитър като триста дяволи ......Пък и на оная - ченаловата най изобщо не може да се вярва - все един и същи синдик - кво толкова е велик тоа - незаменимия... тройкаджия , то е ясно и изпитите как е взел..
7.
наблюдател
10.12.2014 09:47:02
1
9
Чаналова беше на гости на БТВ преди малко.Не и вярвам.По-лошото е ,че и френският посланник не и вярва.А това вече хич не е добре за България.Така ,че оставка на целия ВСС!Иначе загиваме като държава.
6.
пик
10.12.2014 09:24:55
1
8
Много жалко за държавата ни ако такива недоказани и некомпетентни юристчета определят съдбите на много хора и фирми. Как може на такива хора да се поверяват такива правомощия .
5.
БайМиле
10.12.2014 08:53:59
7
1
Дай копие от дипломата че нещо не ти вярвам Касапова !!!
4.
да да
09.12.2014 22:48:21
1
22
Като сезирате адв.колегия в Бургас голям праз.Познавам достатъчно корумпирани адвокати,съдии и прокурори.Гарван гарвана око не вади.
3.
pehko
09.12.2014 22:06:40
2
30
абсолютен измамник е този мишок до сега работеше за Перчемлиев
2.
адвокат
09.12.2014 21:46:40
1
24
Незабавно да се самосезира и адвокатската колегия в Бургас, за да се видят качествата на този мушморок с жълто още на устата. А пък министерството на правосъдието да провери как така е издържал изпита за синдик?
1.
?
09.12.2014 21:43:20
3
25
Бургаски свободен университет с 3 и нещо си! Що за специалист е това!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Пострадалият дължал пари на извършителя Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Заповедта на министър Георги Гвоздейков е подадена за вписване в Търговския регистър днес  На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт Национален план за борба с болестта все още липсва Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Тестът за употреба на алкохол на водача бил отрицателен Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Водачът е летял с много висока скорост по правия булевард, а след удар в дърво автомобилът буквално е разполовен Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Основната идея на форума е кандидат-гимназистите да направят своя правилен кариерен избор Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Дават субсидии за предаване на скрап на дизелови коли Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА) Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА) Пред съда днес Красимира Трифонова твърдеше, че давала показания под диктовка, докато в другата стая дъщеря й се раздирала от ужасни викове и крясъци Пълна лудост! Цената на тази монета стигна тавана Пълна лудост! Цената на тази монета стигна тавана Не е за вярване какво може да си купите с нея
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори