×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
  • 985 случая на коклюш у нас, 57 деца под една година са в болница
  • Пуснаха нод държавен дълг за 200 млн. лв.
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Слави Бинев не е олицетворение на чалгата, а спасител на българския рок


Валери Симеонов: Слави Бинев не е олицетворение на чалгата, а спасител на българския рок
По-важно е дали ще имаме правителство през зимата от това кой какъв пост ще заема, каза Валери Симеонов
03 Декември 2014, Сряда, 12:49 ч.

Съветът на 12-те партии от Патриотичния фронт взе решение дали да подкрепяме правителството или не, но нямам право да го обявя, каза съпредседателят на НФСБ

Слави Бинев не е олицетворение на чалгата, а спасител на българския рок. От тези, които са членове на Комисията по култура и медии той е най-достоен де е неин председател, защото не е нужно да рисува, да е флейтист или актьор, а да е добър администратор и да защитава интересите на бранша. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
„Решението за това кой да е председател на комисията, се взе за часове преди да бъде гласувано в четвъртък. Слави Бинев искаше да поеме еврофондовете, защото е най-добре подготвен като бивш евродепутат в тази област. Ние поставихме това искане пред Цветан Цветанов. За съжаление се оказа, че този пост е определен за представител на партията на Бареков. Цветанов ми се обади по телефона, за да ми каже, че те не отстъпват и ме информира, че е предложил на Бинев да оглави комисията по култура и медии. Той е приел“, добавя Симеонов. Той показа списъка на членовете на комисията.
„В него се вижда името Хюсеин Хафъзов. Този, който не може да говори български и измисли думата ваканцувам, ли е по-подходящ? Освен Стефан Данаилов, друг не се е занимавал с култура, но след като не са го предложили, значи са имали предвид годините му. Културната гилдия скача срещу Слави Бинев. И аз мога ли да организирам колегите от кабелните телевизии и да кажем, че не искаме да е човек от културата, а да е от медиите. Не чух един сериозен аргумент срещу него. Някои повтарят, че имал чалга клуб. Такъв му бил бизнесът. Защо обаче всички забравят, че това е човекът, който имаше две заведения, в които се слушаше и разпространяваше само български рок. Там свиреха „Сигнал“, БТР, Д2. Защо забравиха това? Аз съм бил там, защото не обичам чалга. Слави Бинев бе човекът, благодарение на който оцеляха много български групи в целия 20-годишен период, защото той ги канеше в клубовете си“, заяви съпредседателят на Патриотичния фронт.
„Не е ли ясно защо се повдига въпросът за оставката на Слави Бинев? Трябва просто да има антитеза на нашето искане да бъде освободен заместник-министърът на отбраната Орхан Исмаилов и Веселин Пенев като областен управител на София. Излиза, че нашите факти за връзки с турското разузнаване на Корман Исмаилов са по-маловажни от тези, които дори нямат аргументи, а искат Слави Бинев да си замине“, коментира Валери Симеонов.
Той подчерта, че въпросът дали ще имаме правителство и стабилно управление през зимата, е по-важен от това кой какъв пост ще заема. Затова разговорите с коалиционните партньори продължават и днес.
„Вчера Консултативният съвет на 12-те партии, присъединени към коалицията, взе решение за казуса с Орхан Исмаилов и с Пенев, които са представители на протурска партия. Гласува се дали да продължаваме да подкрепяме правителството или не, но нямам право да оповестя решението, докато не се произнесе политическият съвет на Патриотичния фронт. Продължаваме преговорите с реформаторите. Ще търсим такова решение, което да е полезно за България“, каза още Валери Симеонов.
В същото време в „Здравей, България“ по Нова телевизия  Слави Бинев заяви, че мястото му е точно в Комисията по култура и медии, защото е в конфликт с управляващите, а културните дейци също са против тях.
„Аз водя битка с това управление. Трябва да бъда уважаван заради името си, защото съм оцелял, без да съм ходил на колене и да съм свел глава. Патриотичният фронт не участва в него, а го подкрепяме, само ако сме председатели на комисии, които да го контролират. Неудобно ми е да бъда нападан от хора, които не ме познават. Интелигентните творци е нормално първо да се запознаят с мен, а след това да ме съдят. Искам да ми се даде шанс да покажа кой съм. Ще докажа така, че тези предубеждения не се валидни“, подчерта депутатът.
„Смятам, че един човек трябва да бъде съден по неговите действия, а не по предубеждения. Не очаквах такова поведение от хора на културата, които трябва да бъдат диалогични и които първо трябва да опознаят човека, който съдят”, каза още Слави Бинев.
На въпроса дали е участвал в бой с Георги Илиев, той отговори, че е бил жертва и подчерта, че ако няма държава, ще се защитава сам.
Според него, медийният свят желае и трябва да бъде освободен от политическите и икономическите зависимости. Това може да стане, ако ме подкрепи, заяви Бинев.

В категории: Политика


Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
13
Коментара по темата
13.
Атанас Атанасов от Ямбол
07.12.2014 20:24:07
0
0
Не познавам Слави Бинев, но видях какво представлява съпредседателя на НФСБ Валентин Касабов! Когато ме интервюираше беше махмурлия от снощи... После ме заплаши с биячи, които щели да ми счупят главата... т. е. той - "спасителя" на България прибягва до помощта на мутри и хора от подземния свят, явно за него това са "спасителите" на България. После по случая с интервюто даде в МВР ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСКИ показания заедно с оператора си Светослав Стойнов и за целта привлече един лумпен от НФСБ жител на Ямбол да ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА срещу мен, а този лумпен даже не беше присъствал на интервюто, но говореше заучените от Касабов лъжи...
И тия хора щели да "спасяват" България!!!... Мястото им е в затвора! Помнете ми думата!
12.
edin ot "spasitelite"
05.12.2014 08:57:38
0
0
Binev e olitcetvorenie na prostatcina, elementarizim, lipsa na kultura, vizpitanie i nepoznavast materiyata na politikata na BG kulturata. Tova sa kriteriite na V. Simeonov za kacestvo na politika v PF, samiya toy s nisto ne se otlicava ot Binev.
11.
НЛО
04.12.2014 10:16:30
0
0
ГОЛЯМ ПРОСТАК Е СИМЕОНОВ-И АЛЧЕН АЛЧЕН.
10.
pirvan
04.12.2014 06:49:07
0
0
Maskarite ,,spasiteli,,pak ya obirkaha i dokazaha, ce sa elementarni laitci v politikata s predlojenieto na protivnata mutra za komisiyata po kultura. Ne sa siroko skroeni i ne im stiga inetelekt, podgotovka i kultura za da osiznayat, ce Bilgariya i naroda sa nesto drugo, no ne i studio na TV skat.
9.
pirvan
04.12.2014 06:49:07
0
0
Maskarite ,,spasiteli,,pak ya obirkaha i dokazaha, ce sa elementarni laitci v politikata s predlojenieto na protivnata mutra za komisiyata po kultura. Ne sa siroko skroeni i ne im stiga inetelekt, podgotovka i kultura za da osiznayat, ce Bilgariya i naroda sa nesto drugo, no ne i studio na TV skat.
8.
Daa
03.12.2014 18:06:30
1
5
Слави -спасява културата ,Симеонов-спасява България ,Бойко -спасява от всичко ,,.Само че като чуем че някой ни спасява,, и получаваме стрес обриви и виене на свят,,.Защо ли -ми защото спасението се изразява в затягане на колани глоби ,данъци ,и всякъкъв тормоз с който да ти вземат петте лева.,г-да,СПАСИТЕЛИ,,ВРЕМЕ Е ДА НИ СПАСИ НЯКОЙ ОТ ВАС.
7.
до Флагман
03.12.2014 16:36:01
1
2
Станахте едно мафитска медия в служба на новобогаташи и всякакви съмнителни личности като Слави Бинев. Помня, че неотдавна станахте толкова нагли, че чак обвинихте Сливенския митрополит Йоникий за това че не присъствал на погребението на накякъв борчески бос, голям спонсор на спорта, архонт и пр... Прекалявате, не чувствате ли!
6.
ДОКОГА?!?!?!?!
03.12.2014 16:25:58
1
3
Докога бе, докога тия мутри ще си играят с нас! Узакониха си бизнеса и сега продължават да живеят на наш гръб... Докога ще ми се мяркат такива хора пред очите по новини и телевизии и все с тях ще ни занимават и ще ме убеждават че това били почтени хора?! Кой я управлява тая държава, че допуска това да се случва, и има ли държава въобще!?!?!?!?
5.
Ловец на мечки
03.12.2014 15:06:03
2
8
Ти, умнико, наричащ се Стоянов, смяташ ли дали е нормално да питаш някаква мутра за разрешение да минеш през Бургас. Как свърши Мечката? Престъпление ли е да бъдеш набит от мутри и трябва ли да се чувстваш виновен за това?
4.
do voivodata
03.12.2014 12:30:43
4
2
PODKREPJAM NAPALNO KAZANOTO OT TEB I NE SAMO AZ NO I MNOGO DRUGI KOITO POZNAVAM PATRIOTITE SA IZKLÜ4ITELNO VAJNI ZA BG TOVA RAZBRAHA I RB I PRAVJAT VSI4KO VAZMOJNO DA GI ZADARJAT V KOALIZIATA ZA6TOTO ZNAJAT 4E SAMO ZAEDNO S PATRIOTITE E VAZMOJNO OSTRANJAVANETO I ZABRANATA NA MAFIATA DPS
3.
Стоянов
03.12.2014 12:27:37
3
3
Това хюмне Бинев е забравил как през 90-те години спираше на 5-ти км. и питаше Гошо Мечката може ли да мине през Бургас !!
2.
войводата
03.12.2014 12:03:29
10
6
Единствените читави хора в Българското Народно Събрание, които искат наистина да започнат да се подреждат нещата в целия този хаос, който цари в държавата ни, това са ПАТРИОТИТЕ от Патриотичен Фронт. Поздравявам Валери Симеонов и Слави Бинев за достойното и мъжко поведение. Най-после да се намери кой да защити българщината и да ни предпази от насаждането на турските сериали, гюбеците по читалищата в Кърджали, Търговище, Силистра, Шумен, Разград ит.н.. Разочарована съм от аругантното и просташко поведение на "великия" режисьор Ал.Морфов, който си позволи обидни квалификации по адрес на Слави Бинев, без дори да го познава. Това, ако е пример за културен човек, като Морфов бих казала "Боже, пази България и българите от такива простаци, като Морфов !"
1.
Pertinax
03.12.2014 10:01:45
5
10
Това мекотело защо не вземе да се скрие някаде и да не ни занимава с неговите малоумни изказвания!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Докато се бори със системата, семейството чака Андрей - младши  Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Промените настъпиха в момент, в който една от националните телевизии е на пазара  Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Огромен интерес към лускозни имоти в Дубай Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие
Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори